Suck My Pop!

יש לך מושגי יופי מעוותים אם אתה קורא

לכריסטינה דבה. היא די רזה למען האמת אפילו שהיא טיפה מלאה ועסיסית. פשוט אתה שבוי בעולם הבידור שבו רזון נחשב לנזגב ואישה שיש לה טיפה שומנים נחשבת שדבה. מאוד עצוב. כלומר,זה לא רק בעולם הבידור,גם במציאות מקדשים את הרזון של האישה,אבל לא ברמה כזאת כמו בעולם הדוגמנות והבידור.

Someone 2011

New member
די רזה?פעם האחרונה שראיתי היא הייתה מאוד מלאה

...... כמו שאמרתי, שתרד כמה קילוגרמים והיא תחזור להיראות מעולה .... זה לא "מושגי יופי מעוותים", יש לה יותר מדי עודפים שזה כבר לא סקסי, אני לא אומר שתהיה רזה כמו מקל ( שזה ממש לא יפה ...) אבל לא צריך להגזים עם האוכל ... תאמיני לי, קצת ספורט, תזונה נכונה והיא חוזרת לגזרה שלה כמו גדולה אבל כנראה שזה לא חשוב לה כל כך עכשיו ...

אין לה שום עודף משקל. היא במשקל סטנדטי

שנוטה להיות טיפה טיפה מלא וזה בסדר גמור. כמו שהיא עכשיו זה ההיפך הגמור מדבה.

hollypop girl

New member
לא הייתי אומרת שהמשקל שלה

נוטה להיות טיפה מלא. תסתכלי על האישה הממוצעת ברחוב (בגיל שלה) ותראי שזהבדיוק אם לא פחות אפילו, המשקל הסטנדרטי. זה פשוט לא נחשב סטנדרטי בממדים הוליווידים. אני לא זוכרת איפה או מתי, אבל ראיתי איזה הופעה שלה שהיא בבגד גוף (סטייל ביונסה עם סניגל ליידיז או טיפה פחות חשוף) והיא ניראית מעולה אפילו שהיא עלתה במשקל. אני אנסה לחפש את זה, אבל אם מישהו יודע על מה אני מדברת שיפרסם את זה.

2Dirrty4U

New member
חח מי שהייתה מדברת

כל החיים שלה היא הייתה פרה שמנה וכל מה שהיא השיגה בחיים זה להשתתף בתוכנית טראשית בערוץ E! ביחד עם אנשים שאין להם משג באופנה. jealous much?!

ג'ואן ריברס באמת לא מבינה אופנה

אבל וו קרז? היא מלכה
שלא אשמע ממך שום מילה רעה עליה!

2Dirrty4U

New member
היא סתם זקנה שחשה את עצמה "קולית"

קלי אוסבורן הפרה שהקשר בינה לבין אופנה הוא מקרי בהחלט, ג'וליאנה החייזרית האנורקסית, הזקנה הזאת עם כל הניתוחים הפלסטיים שמרשה לעצמה במצב שלה לדבר על אחרים... היחיד שהמקום שלו שם מוצדק זה ג'ורג' ואותו מסכן בקושי שומעים.

היא קומיקאית שעדיין מצליחה בגיל 77.

היא לא מנסה לשחק אותה קולית,היא פשוט קולית. במשך כל הניינטיז ותחילת האלפיימיז היא סיקרה את כל הטקסים הגדולים (יחד עם הבת שלה,שכיום היא המפיקה של "משטרת האופנה") וכן היא אישה מלכה וקורעת שעדיין רלוונטית. ובקשר לג'וליאנה - היא אומנם באמת לא מבינה באופנה אבל זקנה היא לא. אז ככה שתסתכלי על הגיף |חיוך ברי מעקרות בית נואשות|

2Dirrty4U

New member
היא כבר ממש לא רלוונטית

ובקשר לזקנה - התכוונתי לג'ואן ולא לג'וליאנה, ג'וליאנה סתם חייזר אנורקסי. הייתי מחזירה לך בגיף אבל אני מהאייפון..

hollypop girl

New member
בדיוק!! ממתי לקלי יש זכות לקרוא לאנשים אחרים

בתואר "שמן"? אני דיי אוהבת את ג'ואן ריברס, לא בגלל שהיא מבינה משהו באופנה אלא פשוט כי היא מצחיקה! ובלעדיה התוכנית לא הייתה אותו הדבר. ג'ורג' באמת היחיד שם שקשור איכשהו לאופנה, ולפעמים אני אפילו מרחמת עליו שהוא תקוע עם שלושתן. ג'וליאנה דווקא בסדר...

את מוכנה להפסיק עם הניתוחים בשקל שלך?

ולהפסיק לעשות מצורות דיבור טררם? כריסטינה די שמנ כרגע ונראית זוועה. אולי את תקועה בקלישאות של להיות תמיד נגד הזרם מול כולם אז את אומרת בכל פעם כמה שהיא סקסית עכשיו. את יודעת מה? אולי זה באמת הטעם שלך. אבל מבחינת הרבה אנשים היא נראית כיום זוועה וכן שומן לא מחמיא לה.

למעלה