Suck My Pop!

candyheart

New member
וואי זה שיר כזה חמוד!

מזכיר לי את סוף שנות ה-90 משום מה... בכלל,כל ההופעה הזאת ממש לקחה אותי איזה 10+ שנים אחורה.היתה לזה הרגשה של שנות הפופ השמחות,לפחות בשבילי.

hollypop girl

New member
הופעה די טוב, תודה על האזהרה עם

הרמקולים. מישהו יכול לפרסם עוד הופעות מהטקס?

TwilightFan

New member
היה רק של ג'ייסון דרולה, לא?

(לא יודעת אם ככה מאייתים את שם המשפחה שלו
) ושל רקדנים.

theone24

New member
כן, היה את של סלינה, וואן רפובליק ודרולו

מאחר והאחרון לא ממש מעניין כאן אנשים אני לא טרחתי להעלות את ההופעה שלו לכאן.

Itzik200

New member
אני אוהב אותה, היא חמודה

אבל היא ממש גרועה היא שחקנית ממש טובה, אבל בתור זמרת על הפנים...

candyheart

New member
חיבבתי אותם פעם יותר...

והם בסדר בעיניי...פשוט השיר הזה ממש משעמם.

theone24

New member
הצצה לשיר: Natalia Kills - Kill My Boyfriend

נטליה קילז מתכוננת לשיחרור המהדורה האמריקאית של אלבום הבכורה שלה, Perfectionist, ומשחררת הצצה לשיר חדש שיכלל בתוכו הנקרא Kill My Boyfriend. את השיר היא כתבה והפיקה ביחד עם הDJ הצרפתי Junior Caldera, שעבד עם אליס בקסטור. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l2Mur893x4I על מנת לקדם את האלבום האמריקאי, קילז תצטרף למספר הופעות בטור הסופר מצליח של קייטי פרי בתור הופעת החימום. אני מניח שזה יחשוף אותה לקהל חדש.

candyheart

New member
אני עדיין בראש שהיא דומה מדי לגאגא

וזה יגרום לאנשים לסלוד ממנה.אני דווקא די אוהבת את השירים שלה,אבל יהיה לה מאוד קשה כל עוד היא תמשיך להיות גאגא 2.

theone24

New member
הקרנת בכורה: Sugababes - Freedom

היידי, אמל וג'ייד AKA שוגבייבז 4.0, כפי שהן נקראות בפי מעריציהן, משחררות את הקליפ לסינגל החדש, Freedom, הלקוח מתוך אלבומן השמיני, שעדין לא קיבל שם, ומילה אחת אפשר לתאר אותו כאכזבה. השיר רותח, להיט בהתהוות, אבל הקליפ פשוט שיעמום אחד גדול. הבנות מנסות להיראות סקסיות עם שוטים סמי לסביים פה ושם, אבל זה פשוט לא עובד ואנחנו נשארים עם טעם של החמצה. חבל. http://www.twitvid.com/IUE98

candyheart

New member
עלוב ביותר.

זה בדיוק מה שלשבתי שיהיה.קליפ מועדון ולא יותר מזה. ההתחכחויות נראות די מביכות והפרצופים ה"סקסיים" מאולצים ולא משכנעים. חבל מאוד,אבל זה בערך מה שציפיתי שיהיה.

mix86

New member
הלסבו- שיק בהתחלה בעיני מיותר

קליפ משעמם. משעשע שהבתים בשיר עשויים היטב אבל הפזמון לוקה בחסר. בדר"כ זה עובד יותר טוב כשזה הפוך.

candyheart

New member
כריסטינה חמודה.

וה בערך כל מה שיש לי להגיד על זה.חיכיתי בעיקר לקטע שלה.

2Dirrty4U

New member
משעמם!

כמו שכתבתי בפורום כריסטינה: "אני חושבת שהם היו יכולים לקחת את הקליפ למקומות כל כך הרבה יותר מגניבים מזה, ומה גם שהעריכה זוועתית והקליפ לא ממריא לשום מקום. כריסטינה דווקא נראת טוב והקטע שלה by far הכי טוב בקליפ."

למעלה