Suck My Pop!

../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

כריסטינה
גם כשהיא כבר לא ממש רזה היא הדבר הכי סקסי שקיים.

hollypop girl

New member
../images/Emo45.gif

לא מבינה את אלה שאומרים שהיא כבר לא רק בגלל שהיא העלתה קצת במשקל....

כי אנשים שבויים בתוך מושגי יופי מעוותים.

שככל שאתה יותר רזה,אתה יותר סקסי. זה מודל היופי הנשי-רזון! וזה עצוב שאישה שיש לה קצת שומנים נחשבת שסקסית פחות למרות שבתכלס אין קשר.

Brady

New member
WTF../images/Emo35.gif

את רצינית? אני לא חושב שאישה יכולה שמנה יכולה להיות מושכת בשום מצב. מצטער. זה נכון גם לגבי גברים. את מתבאסת מטעם של אנשים, ולא יודעת איך להתמודד איתו, אז את ישר בורחת לפינה הנוחה של "מושגי יופי" ו"חברה" ושאר דברים בסגנון. יש לתקשורת ולהצגת היופי בכל חברה השפעה מסוימת על אנשים, נכון, אבל בגדול - זה בעיקר הטעם האישי שמכריע, בסופו של דבר. משיכה מינית זה משהו שלעולם לא יוכל להיות מושפע בצורה כזו משטיפת מוח חברתית; הוא פשוט טהור ויצרי מדי בשביל זה. חוץ מזה, אי-המשכות לשומן זה אולי ה'קונצנזוס' הכי גדול בעולם. יש כאלה שאוהבים בלונדינית, יש כאלה שאוהבים ברונטיות. יש אוהבי נמוכות, יש אוהבי גבוהות. יש אוהבי עיניים כחולות, יש אוהבי עיניים חומות. אבל אני כמעט משוכנע ש90%, אם לא 99% מהאנשים לא נמשכים לשומן, או לפחות יודו שכל שמן/ה יראה טוב יותר כרזה. זה מאוד הגיוני, האמת; שומן מטשטש את תווי הפנים, העצמות והשרירים של בני אדם, ככה שזה רק טבעי שרזון (נורמלי) ידגיש את התכונות היפות של כל אדם. יש כאלה שנמשכים לשמנים, וכיף להם. אני, ועוד רבים אחרים, לא מוצאים שום סקסיות בשומן (אם כבר, ההפך המוחלט). זכותנו לטעם אישי בדיוק כמו כל אדם אחר בעולם.

זה לא רק טעם של אנשים,

זו הגזמה פראית שאומרים על מישהי "דבה" או אפילו "שמנה" כשהיא בעצם לא עונה על ההגדרה הזאת מבחינה גופנית. ברור שמשיגה מינית זה משהו שמושפע בצורה כזאת משטיפת מוח חברתית! זה כמו שאת תגידי למשל שאת לא נמשכת לבלונדיניות ותהיה מישהי ברונטית ותגידי עליה "איזה בלונדינית היא,לא נמשכת אליה"(אני מדברת מבחינת מראה חיצוני בלבד,לא המשמעויות שנלוות למילה "בלונדינית") מבינה? כריסטינה במשקל שלה לא עונה על ההגדרה "שמנה" ואנשים עדיין קוראים לה ככה כי מבחינתם בחורה שהיא לא באידיאל היופי של הרזון,היא "דבה". מישהי שיש לה טיפה שומנים והבטן שלה לא שטוחה או הרגליים שלה לא דקיקות.

theone24

New member
לא יזיק לה להוריד קילו או שניים, אבל אין ספק

שהיא נשארה אישה יפייפיה. הפרצוף שלה תמיד היה מדהים, מלאה או רזה יותר. גם בריטני מזמן כבר לא בשיא שלה, וגם לה לא יזיק להוריד עוד קצת, אבל בדומה לכריס, היא נשארה אישה יפייפיה. שזה בגנים זה בגנים, ולא חשוב כמה תשקול.

למעלה