אני עוד לא מכיר אבל תכלס אני גם לא רוצה להכיר
. אני ממש לא מסכים איתך. לניקי יש כישרון אדיר ! היא ראפרית מעולה! והיא גם יודעת לשיר די טוב, השירים ממש לא חלשים בעייני. לכל הזמרות בתעשיה יש שירים סתמיים .. זה לא פונקציה. ניקי כמו שאמרתי גדלה מאוד עם השנים, היא הפכה להיות הרבה יותר מוכשרת ודווקא אצלה בשירים מצאתי סוג של סגנון שונה שאין אצל זמרות אחרות. לדוגמא השיר עם אמינם Roman's Revenge , (שבאלבום שלה) הוא אדיר!! הסוג של הנביחות האלה בשיר, זה שהיא משתמשת בכמה דמויות תוך כדי השיר עושה את השיר למיוחד ולענק!!!! אמינם מעלה את השיר לגבהים שלא ציפיתי שככה אני יתמכר לשיר שלו... יש לה ציניות בשירה ואני אוהב את זה יש לה ת'גישה שלה למוזיקה ואת כל ה"חירפון" במוזיקה שהיא משדרת. Save Me לדוגמא שגם באלבום (Pink friday ) הוא ממש שיר טוב, הלןירקס מאוד מוחבר למציאות. אין מה לעשות, לא כולם צריכים לשיר שירים עם משמעות. ובשיר הזה דווקא יש משמעות. או השיר - Moment 4 Life שאותו גם מאוד אהבתי מבחינת הליריקס וכל השיר עצמו ממש נעים לאוזן וגם Drake מוסיף מאוד לשיר. אם נניח ואני שם את ליל קים ואותה בהשוואה, ניקי אוכלת אותה. לניקי יש את הייתרון של לשיר הרבה יותר טוב וגם לעשות ראפ.