Suck My Pop!

The Gloaming

New member
רעותי

את לא רוצה להבין
כי זה לא מסובך מידי. גם אני חשבתי שאין בסיס להשוואה בין השתיים, אבל אחרי ההופעה הזאת אפשר בהחלט לראות השוואה כי ההופעה הזאת זהה לחלוטין (לא ברמה) להופעות של בריטני משנת 99-00.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif ההופעה לא זהה לחלוטין

של בריט הייתה םי מיליון יותר טובה אבל יש דמיון

theone24

New member
~מחשבות שרצות בראש בזמן הצפייה~

~יא, איזו חמודה אלן!! ~כרגיל פתיחה דרמטית...מה הרקדנים לובשים?? ~מה זה? מה היא לובשת?? הכי שנת 2000... ~מה עבר על השיער שלה? ~מזעזע...היא רוקדת פשוט מזעזע... ~גם הכריאוגרפיה על הפנים... ~הו..שלום לך פלייבק... ~מה זה? נראה כאילו היא עוד רגע מתה על במה לקראת הסוף, סוחבת את השיר בקושי... בכללי - נחמד. ההופעות שלה התקופה הזאת על הפנים.

הופעה מזעזעת

אפילו לא הסתכלתי אותה עד הסוף. התלבושת לא יפה ,השיער מזעזע, והריקוד מזעזע וגאגא בכלל מכוערת
וכל ההופעה היא שרה בפלייבק 0.0

AlonPardilov

New member
מה? רוב השיר היה בלייב ולא פלייבק!!!

הקטעים של ה"או או או איימ אין לוב ויט' ג'ודאס" היו פלייבק וה"ג'ודא ג'ודא-א-ס" גם, אבל הרוב היה בלייב... דבר שני היה לה קשה לסחוב את השיר בגלל שהיא גם שרה וגם רוקדת, אבל היא עברה את זה כמו גדולה! הופעה מעולה!

The Gloaming

New member
כל הסוף של השיר היה פלייבק...

מלבד משפטים בודדים פה ושם.. היא גם לא ניסתה להסתיר את זה יותר מידי. וזה גם מה שאמרו בהתחלה על בריטני עד שהיא התחילה לעשות ליפסטינג מלא
.

מכר6

New member
חדש כאן!

קצת OT.. כבר הרבה זמן אני קורא כאן בפורום הנהדר ורק עכשיו חשבתי אם להפסיק אם זה ולהגיב לכל השירים המעולים שכאן! ועכשיו להופעה.. הפלייבק מורגש אבל אם יש משהו שגאגא טובה בו זה בלדפוק הופעה והיא עשתה את זה כמו גדולה! פלייבק או לא!

theone24

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

כיף לדעת שאתה חושב שהפורום שלנו נהדר.
אני יוסי. השתלבות נעימה ומהירה.

candyheart

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

תמיד כיף שיש אנשים חדשים.
השתלבות נעימה!

RedOne8

New member