Suck My Pop!

Music Man XD

New member
חמוד :)

וכמו שכבר כתבתי בעבר - הקטע של Wave the american flag ממש מצחיק אותי משום מה

theone24

New member
שיר חדש: Jennifer Lopez - Hypnotico

שיר נוסף ,מאלבומה המצופה של לופז , מצא את דרכו לרשת. Hypnotico הוא שיר נוסף מבית היוצר של מפיק העל (כרגע) RedOne, והליריקה נכתבה על ידי לא אחרת מליידי גאגא. http://www.youtube.com/watch?v=pt5QQj16x7Q

אתה בטוח?

אני מכיר את השיר מלפני4 שנים בערך בביצוע של אחת בשם Tami Chyn או משהו כזה,אני בטוח ב-100 אחוז:)

candyheart

New member
חביב לגמרי.

מעניין שמכל מה ששעתי עד עכשיו דווקא הסינגל הראשון הוא מהחלשים באלבום.

The Gloaming

New member
חחח אני מצטער

אבל באמת שבמשך כל ההופעה, ניסיתי להיות אובייקטיבי ולהתעלם מהעובדה שאני מכיר כל הופעה של בריטני, אבל ההופעה הזאת פשוט צעקה לי בריטני מכל עבר. החל בבגדים שלה, ממשיך בתנועות (לב ואז קשקושים עם הידיים), בריקודים באופן כללי, ברקדני ליווי, בהנפות שיער. ברור לי שהיא לא מעתיקה מבריטני (סתם, זה לא ברור לי, אבל אין לי כוח להיכנס לפינה הזאת) אבל כל מה שהיא עשתה פה, בריטני עשתה פי אלף יותר טוב, ועוד לפני יותר מעשור. אני ממשיך את הקו שבו התחלתי עם הקליפ של BTW, שנראה שלגאגא נגמרו הרעיונות משל עצמה אז היא עוברת לחיקוים של זמרים אחרים, מדונה, מייקל ג'קסון, בריטני - לפחות היא הולכת על השמות הגדולים יאמר לזכותה
. והערה אחרונה, אני אמנם לא בטוח בזה כי אני נוטה לטעות בזה, אבל שמעתי יותר פלייבק מאשר לייב, איפה כל ההערות שהיא אמרה שהיא לעולם לא תשלם על מופע שהוא פלייבק? ועוד הצרחה המפורסמת שלה מאותו יום.. בקיצור, תנומי כבר, כלבה (ואם כבר כלבה, אל תעתיקי מהכלבה האמיתית
)

The Gloaming

New member
אה, ודעתי על ההופעה בכללי ../images/Emo6.gif

נראה שהאנרגיות שלה קטנו, ביחד עם היופי שלה. אהבתי יותר את ההופעות שלה עם הדיסק הקודם, כשהיה על פסנתר. מצטער על כל המרמור, זה לא נובע ממורמר אמיתי.

Music Man XD

New member
בעניין הדימיון לבריטני-

היום בצהריים נכנסתי לאיזה פורום בינלאומי וראיתי שם בקטן תמונה ראשונה מההופעה הזו. בגלל שזה פורום בו יש כמה אנשים שאוהבים לשחק עם פוטושופ ולהדביק פרצופים לתמונות הייתי בטוח שלקחו תמונה של גהגה מ-2009 והדביקו אותה לגוף של בריטני מ-99'

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif גם אני חשבתי על זה שהגוף שלה נראה

כמו של בריטני אי שם בשנת 2000 אבל די עם ההשוואות זה מעצבן... בריטני זו בריטני ואי אפשר להשוות את גאגא אליה כל אחת מהם היא משהו אחר

למעלה