בהחלט מסכים.
A AlonPardilov New member 29/4/11 #45 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבהחלט מסכים.
B Bright Unicorn New member 29/4/11 #47 פשוט בלאגן אחד שלם היא כ"כ לא יודעת לזוז זה נראה ונשמע פשוט רע. הופעה נוראית
Shiri from the block Active member 29/4/11 #1 ביזבוז של 4:30 דקות לא משנה מה היא תעשה, פשוט כל כך לא כיף להסתכל עליה, אני ממש סובלת!! כיעור עולמי והיא כזאת יצורה אלוהים.. לא מעניין.
ביזבוז של 4:30 דקות לא משנה מה היא תעשה, פשוט כל כך לא כיף להסתכל עליה, אני ממש סובלת!! כיעור עולמי והיא כזאת יצורה אלוהים.. לא מעניין.
C candyheart New member 29/4/11 #54 זה דווקא לא היה רע כמו שחלקכם אומרים לפחות בשבילי.היא נתנה הופעה לא רעה בכלל.ברור שיש כאלה שעושות את זה יותר טוב ממנה,אבל זה עדיין היה בסדר גמור.אני די נהנתי.
זה דווקא לא היה רע כמו שחלקכם אומרים לפחות בשבילי.היא נתנה הופעה לא רעה בכלל.ברור שיש כאלה שעושות את זה יותר טוב ממנה,אבל זה עדיין היה בסדר גמור.אני די נהנתי.
B Bulletproof4Ever New member 29/4/11 #56 הופעה חביבה, מה שבטוח יותר טובה מההופעות האחרונות של בריטני. סורי.
ע עלמת הפרחים ההזויה New member 30/4/11 #60 עוד הופעת ריקודים סטנדרטית ולא מעניינת שבה ליידי גאגא כאילו בלבוש ובמראה מנסה להיות אוונגרדעת ואקסרווגנטית כשבשורה התחתונה היא לא מעניינת.
עוד הופעת ריקודים סטנדרטית ולא מעניינת שבה ליידי גאגא כאילו בלבוש ובמראה מנסה להיות אוונגרדעת ואקסרווגנטית כשבשורה התחתונה היא לא מעניינת.