Suck My Pop! השרשור הקודם כבר לא קופץ אז פתחתי חדש
I Itzik200 New member 23/4/11 #1 ../images/Emo41.gif Suck My Pop! ../images/Emo41.gif השרשור הקודם כבר לא קופץ אז פתחתי חדש
I Itzik200 New member 23/4/11 #2 Till The World Ends (feat. Ke$ha & Nicki) רמיקס חדש לTTWE של בריטני עם קיישה וניקי מינאג' לפחות פה עשו קצת מיקס למוזיקה והוסיפו דאבסטפ (לעומת הרמיקס עם ריאהנה..)
Till The World Ends (feat. Ke$ha & Nicki) רמיקס חדש לTTWE של בריטני עם קיישה וניקי מינאג' לפחות פה עשו קצת מיקס למוזיקה והוסיפו דאבסטפ (לעומת הרמיקס עם ריאהנה..)
T theone24 New member 23/4/11 #4 ניקי מינאג' מבחילה לי את הנשמה.../images/Emo5.gif זה מאוד חביב. מינאג' קצת הרסה לי ואני מעדיף רק קאשה ובריטני.
ניקי מינאג' מבחילה לי את הנשמה.../images/Emo5.gif זה מאוד חביב. מינאג' קצת הרסה לי ואני מעדיף רק קאשה ובריטני.
C candyheart New member 23/4/11 #5 אהבתי ביותר! זה באמת רימיקס.הקטעים של ניקי די הוסיפו למען האמת וקאשה ממש מתאימה לשיר...שומעים שהיא כתבה אותו. הוא לא בהכרח יותר טוב מהמקור אבל בהחלט נותן לו קצת פלפל וחיים חדשים,וזה תמיד כיף לשמוע.
אהבתי ביותר! זה באמת רימיקס.הקטעים של ניקי די הוסיפו למען האמת וקאשה ממש מתאימה לשיר...שומעים שהיא כתבה אותו. הוא לא בהכרח יותר טוב מהמקור אבל בהחלט נותן לו קצת פלפל וחיים חדשים,וזה תמיד כיף לשמוע.
H HanAn189 New member 24/4/11 #12 זה טוב! מאוד אפילו ../images/Emo47.gif אני חייב להגיד שעברה לי צמרמורת כשקאשה שרה זה פשוט השיר שלה לגמרי הדאבסטפ חמוד אבל אני לא אוהב אותו יותר מדי. אבל בתכלס, רק ספירס בריטני עושה את השיר
זה טוב! מאוד אפילו ../images/Emo47.gif אני חייב להגיד שעברה לי צמרמורת כשקאשה שרה זה פשוט השיר שלה לגמרי הדאבסטפ חמוד אבל אני לא אוהב אותו יותר מדי. אבל בתכלס, רק ספירס בריטני עושה את השיר
B Bright Unicorn New member 23/4/11 #6 חמוד מאד! אחלה רימיקס ניקי ממש טובה בהתחלה על הדאבסטפ, וקאשה נשמעת מצויין... בריטני יותר אבל
B Bright Unicorn New member 23/4/11 #10 תודה גם אתם חסרים! אני מבקר בעקביות, פשוט מאד עסוק עכשיו, מבטיח יותר יותר להגיב........ אמברלה איים אולווייז וואצ'ינג
תודה גם אתם חסרים! אני מבקר בעקביות, פשוט מאד עסוק עכשיו, מבטיח יותר יותר להגיב........ אמברלה איים אולווייז וואצ'ינג
C candyheart New member 24/4/11 #18 אה,טוב לשמוע שאתה עדיין כאן../images/Emo9.gif אם אתה עסוק אז קח את הזמן כמובן.כיף לראות אותך פה.
B Bright Unicorn New member 24/4/11 #29 כיף יותר לשמוע! יוסי... טלי, חנן 3> נראה לך שאוותר על העדכונים שלך