Suck My Pop!

theone24

New member
סינגל חדש: Jennifer Lopez - (What Is) Love?

קרוב לוודאי שחלקכם יכירו את השיר הבא. What Is) Love)? דלף עוד ב2009, כאשר ההכנות לקראת אלבומה השביעי של לופז היו בשיאן והיא עדיין הייתה חתומה בSONY. מאז עברו הרבה מים בנהר, כמו שכולנו יודעים, ולופז יצאה לדרך חדשה עם Def Jam Records. השיר, שדלף בגירסת הדמו שלו, התקבל בזרועות פתוחות על ידי קהל מעריציה והתהקשרות, שהכתירו אותו כשיר הכי טוב שהיא הקליטה זה שנים. עד לאחרונה לא היה ידוע אם השיר יעבור את הסינון המחודש לאלבום השביעי, מאחר וLouboutins, הסינגל הראשון המקורי, לא עבר את הסינון ולא יופיע באלבום, אבל עושה רושם שג'ני הקשיבה למעריציה, והשיר לא רק נמצא באלבום אלא גם משתחרר כעת לאייטונז כסינגל פרומו רביעי. ג'ן אף הספיקה להופיע עם השיר באיטליה במהלך אירוע כלשהו, והנה ההופעה ועטיפת הסינגל לפניכם: http://www.youtube.com/watch?v=kal7UsEZXSw

theone24

New member
לא ככל שידוע לי.

לא מצאתי איזכורים לסימפול כלשהו בשיר, ואני אף לא מזהה שום חלק כחלק של שיר מפורסם אחר.

The Gloaming

New member
ה "נה נה נה נה" ממש ממש מזכיר לי שיר אחר.

ובכלל כל הקצב של השיר נשמע לי ממש מוכר. ולא מגברת לופז.

theone24

New member
חיפוש בגוגל לא הניב שום תוצאה המזכירה סימפול.

יכול להיות ששמעת את השיר כאשר הוא דלף כדמו ושכחת מכך ובגלל זה הוא נשמע לך מוכר?

candyheart

New member
השיר חביב.

לא ממש מבינה את ההתלהבות של המעריצים...אבל מילא. מה שכן,כיף לראות אותה מופיעה.

HanAn189

New member
אהבתי אותו.

יותר מפאפי ומאון דה פלור המזעזע שאני פשוט מעלים אין מה-115 מיליון צפיות שלו ביוטיוב.

HanAn189

New member
הכי גרוע עד עכשיו.

1 - What is love? 2 - Papi 3 - On the floor 4 - I'm into you

Itzik200

New member
עכשיו יש לי שאלה...

הייתכן שהיא לא מופיעה מאז שהיא משתתפת באמריקן איידול שכן היא מפחדת להופיע לייב? (הרי מן הראוי שבתור שופטת בתחרות שירה היא עצמה תופיע בלי פלייבק באירועים שונים)

theone24

New member
ההופעה ספציפית הזאת הייתה הרבה...

לפני שהיא החלה את תפקידה כשופטת ב"אמריקן איידול". זאת הופעה מ2010. אני לא יודע לענות לך, שכן, כמו שאמרת, לא נתקלתי בהופעה חיה שלה כבר די הרבה זמן, אבל אני מניח שזה יקרה ברגע שהיא תחל לקדם את האלבום.

Itzik200

New member
כן אני יודע שזו ישנה

ונראה לי מוזר שהיא לא מופיעה עם OTF ולכן מכאן באה התהייה... יהיה לה קשה לשיר את השירים האלה לייב

למעלה