חח לא שמתי לב שגם אתה שאלת (:
M Music Man XD New member 24/4/11 #30 יש לי שאלה לגבי ג'ניפר: למה היא לא מופיעה עם On The Floor , למה היא לא מקדמת אותו? למישהו יש מושג?
R RedOne8 New member 24/4/11 #34 כי אם היא באמת עושה פלייבק כמו שכתבו פה, זה מה זה מביך במיוחד כששופטים באיידול ובכלל, שופטים הופעות וזמרים.
כי אם היא באמת עושה פלייבק כמו שכתבו פה, זה מה זה מביך במיוחד כששופטים באיידול ובכלל, שופטים הופעות וזמרים.
2 2Dirrty4U New member 25/4/11 #40 חח אני כל זמן שואלת את עצמי איך היא יכולה לשפוט אדם שעומד על הבמה ושר בלייב כשהיא בעצמה רק מזיזה את השפתיים. זה כל כך מוריד מהערך של התוכנית
חח אני כל זמן שואלת את עצמי איך היא יכולה לשפוט אדם שעומד על הבמה ושר בלייב כשהיא בעצמה רק מזיזה את השפתיים. זה כל כך מוריד מהערך של התוכנית
R RedOne8 New member 25/4/11 #41 הם סתם מנצלים אותה והיא גימיק.... ומהמעט שראיתי גם הטעם שלה לא ברור, היא מפרגנת שם לכולם ולכל אחד היא נותנת סיבה שונה, וזה יוצר כל מיני סתירות שלה עם עצמה....
הם סתם מנצלים אותה והיא גימיק.... ומהמעט שראיתי גם הטעם שלה לא ברור, היא מפרגנת שם לכולם ולכל אחד היא נותנת סיבה שונה, וזה יוצר כל מיני סתירות שלה עם עצמה....
2 2Dirrty4U New member 25/4/11 #42 חח לפחות זה עוזר לה להחיות את הקריירה שלה מבחינת שופט-שפוט אין על סימון קאוול!
ע עלמת הפרחים ההזויה New member 25/4/11 #45 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זה באמת ברור ומובהק וצועק שהיא גימיק ולא יותר מזה.
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זה באמת ברור ומובהק וצועק שהיא גימיק ולא יותר מזה.
B Bright Unicorn New member 24/4/11 #33 שיר ממש טוב! מפתיע... את שני האחרונים/חדשים ממש לא חיבבתי. זה השיר הכי יפה שהיא הקליטה בשנים האחרונות. finally
שיר ממש טוב! מפתיע... את שני האחרונים/חדשים ממש לא חיבבתי. זה השיר הכי יפה שהיא הקליטה בשנים האחרונות. finally
X xXthePopMusicShow0 New member 25/4/11 #46 שיר ממש טוב, אני אוהב אותו שמעתי אותו לא מזמן ביוטיוב , לא בלייב והוא נשמע טוב!
X xXthePopMusicShow0 New member 25/4/11 #47 Jessica Simpson סורי אם זה לא השרשור.. סתם רציתי לשתף בשיר פופ טוב שיש לג'סיקה http://www.youtube.com/watch?v=VWl7WjAtBME
Jessica Simpson סורי אם זה לא השרשור.. סתם רציתי לשתף בשיר פופ טוב שיש לג'סיקה http://www.youtube.com/watch?v=VWl7WjAtBME