Suck My Pop!

spiceupmylife1

New member
מסכימה איתך

וגאגא תמיד מקדימה את עצמה
בסוף גם האלבום שלה בטח לא יצא ב23 למאי
והשיר מעולה מחכה כבר ליום שלישי *פרסומת סמויה * מי בא ? כניסה חינם
(מסיבת גאגא בקומפורט-19.3

theone24

New member
זהו, שאין ממש מה לחכות עכשיו כי השיר כבר כאן.

אלא אם כן מדובר בקליפ של ג'ודאס שיצא ביום שלישי, ולא נראה לי שזה מה שיקרה.

AudiTT15

New member
סבבה יאיי איזה כיפפףףף

הללוואיי יהיה TTWE!!! וכמובן שג'ודאס

2Dirrty4U

New member
את בדיחה או משהו?! ../images/Emo6.gif

אחד השירים היותר גרועים שיצאו השנה.. ואני חשבתי שבורן דיס וואי היה נורא
עדיף שתחזור לשירים סטייל פוקר פייס, פאפרצי וג'אסט דאנס כי הכיוון החדש על הפנים! בדיחה לא מצחיקה!

מלוויל2

New member
מה כיוון חדש בשיר הזה?

זה אשכרה באד רומאנס עם נגיעות אלחנדריות, יצירתו של המפיק הצמוד.

2Dirrty4U

New member
היא אמרה שהיא הולכת לכיוון חדש ובלה בלה

בכל מקרה אם להתייחס רק לסינגלים אותם אני מכירה - זה השיר הכי גרוע שלה עד כה, ביחד עם BTW אבל לפחות הוא טוב יותר מ-J

מלוויל2

New member
זה פשוט, ה'הדלפה' לא מקרית

יהודה איש קריות (הלא הוא ג'ודאס) בגד בישו (או לפחות ביצע את תכנון הבגידה) ארבעה ימים לפני חג הפסחא (פסח). עוד מהלך סמלי/גאוני מבית היוצא של גאגא. השיר עצמו טוב. שוב, קצת מאכזב לנוכח הציפיות שהיא יוצרת, אבל הוא שיר גאגאי קלאסי וכיף לשמוע אחד כזה אחרי BTW.

Harel1444

New member
זה לא מהלך של גאגגא בכלל.

השיר בהתחלה תוכנן לצאת בסוף מאי צמוד ליציאת כל האלבום.ברגע שהיא ראתה שBTW מתחיל להימאס וירד מהפסקה של הבילבורד,היא הקדימה אותו ל19 באפריל (יום שלישי) אבל מיום חמישי בערב האקרים התחילו לפרוץ לה למחשב,לפייס ,לאתר הרשמי וגנבו את השיר.הם שיחררו הצצות באיכות גרועה,ואז המנהלים של גאגא פחדו שכל השיר ידלוף מהם ,והם הודיעו שהיציאה הוקדמה ל15 (אתמול) . בסכ"ה זה תוצאה של פחד מהדלפה,ממש לא מהלך גאוני,מקרי בהחלט
ולגבי השיר.. השיר הוא באמת באד רומנס + אלחנדרו עם יותר אלקטרוני.אבל השיר צולע מאוד. הסגנון החדש הזה לא מוצא חן בעיני..בכלל..

מלוויל2

New member
ה19באפריל הוא התאריך היחיד שאי פעם שמעתי..

בהקשר להוצאת ג'ודאס. ושוב, ה'דליפה' הזו מתוכננת היטב. עוד מהלך שיווקי מוצלח, שום האקרים לא היו מעורבים. דליפות הן מזמן לא דליפות. וBTW עד לפני שבועיים-שלושה שבועות בערך היה בפסגת הבילבורד (אחרי שישה שבועות בראש, הישג רציני למדי), והשיר עוד מככב.. זמן קצר אחרי BTW זה לא.

Harel1444

New member
מה הקשר?

למה שגאגא,תרצה לירות בעצמה ברגל?. אשכרה שמו באתרים שלה סרטי פורנו ,זה גם מתוכנן? היא לא האישה הכי חכמה בעולם ,צאו מזה
ובורן דיס וואי אכן הצליח,לפי דעתי הוא הצליח שם רק בגלל שהשיר היה מאוד מצופה,אבל הוא היה שש שבועות וזה באמת הישג (אמרתי שלא?)

מלוויל2

New member
למה לירות לעצמה ברגל?

אני לא יודע לגבי הפורנו באתרים שלה, לא שמעתי על זה מעולם. אבל גם את BTW היא הקדימה בהפתעה. היא המחישה את ההוצאה המוקדמת לבגידה של יהודה, היא אפילו כתבה על זה בטוויטר/פייסבוק שלה זמן מה אחרי ההוצאה; 'Even after three times he betrays me', גם ציטוט מהשיר. לא, היא לא האישה הכי חכמה בעולם. היא האישה הכי חכמה בעולם הפופ.

Harel1444

New member
אוי תעשה לי טובה

שדולף שיר לפני המועד הקבוע - זה נקרא פשלה. אז תקרא ,אני מעודכן בכל מה שקשור אליה (אני סוג של מעריץ
) והאתר שלה היה מלא בסרטוני פורנו וסימנים של פריצה. גם הטוויטר והדף שלה בפייסבוק. והאישה הכי חכמה בעולם הפופ?חחח תעשה טובה.האישה בלי כל המסכות והתחפושות לא הייתה מצליחה להגיע לחצי ממה שהיא היום ,וגם את כל רעיונות הבגדים יושבים וחושבים המנהלים שלה וכל העוזרים שלה (שנקרא דה ההוס אוף גאגא). אז היא פשוט הביצוע והכתיבת שירים שבלי redone לא היו מצליחים משהו .

למעלה