Suck My Pop!

Music Man XD

New member
לפי מה שהבנתי, אפשר כבר לקנות אותו

באייטונס של בריטניה! כבר שמעת? איך הוא?

theone24

New member
כן, בדיוק גם אני "השגתי" לי עותק...

של גירסת האייטונז. הרבה יותר טוב מBTW. מקפיץ. יש בו את השטיקים שהיא מאוד אוהבת (חזרה אין סופית על הבהרות כמו אה אה אה רה מה מה גאגא) וכאלה. הבאס הרבה יותר כבד ואלקטרוני. מי שמעוניין בלינק שישלח

Music Man XD

New member
שמעתי עכשיו.

אני חושב בדיוק הפוך
BTW הרבה הרבה יותר טוב מזה (חוות דעת ראשונית).

theone24

New member
אהבתי בו את הבאס והקצב.

הרבה יותר נותן בראש. חוץ מזה, זה שזה לא משהו שמדונה עשתה בעבר זה כבר פלוס ענק.

Music Man XD

New member
לפי איך שאני רואה את זה,

Born This Way היה צעד קדימה ו-Judas הוא חזרה אחורה. הבתים בסדר, הפזמון חלש בטירוף.

Music Man XD

New member
זה לא קשור לדמיון למדונה.

BTW הוא צעד קדימה לדעתי כי הוא פשוט יותר מיוחד ויותר טוב משאר הסינגלים שלה. Judas הוא עוד סתם עוד הפקה של RedOne, זה כבר מאוס. ככה אני רואה את הדברים

Music Man XD

New member
לא מבין מה מיוחד

ב-PF למשל, הוא לגמרי 'רגיל' לדעתי
אבל באמת כמו שכתבת, כל אחד וטעמו.

PF והסאונד הדרמטי שלו היו מיוחדים

להיפ הופ והפופ ספק אלקטרו ששלט ב2007-2008. הוא נשמע כמו גדול מהחיים לאחר תקופה של להיטי מוזיקה שחורה נחמדה אבל לא באמת מיוחדת או אהההה. JD באמת "רגיל" אבל מעולה.

Born This Way הוא אחד השירים הכי

סתמיים ששמעתי לאחרונה,מדובר בליריקה נדושה ולחן שהוא ממש לא מקורי בהפקת דאנס פופ סטנדרטית.

הוא יותר טוב מהשיר הזה אבל הוא עדיין גרוע

בפניי עצמו. השיר היחיד שאני מחבבת שלה זה Bad Romance. לא גאוני בעיניי אבל יש שבו משהו קצת מעניין ומיוחד יחסית לכל השירים הבינוניים האחרים שלה. הוא גם מאוס ולא כזה טוב,אבל הוא בהחלט חביב ויש בו כמה רגעים מעניינים.

אה אם דיברת ביחס לסינגלים האחרים שלה

אז ממש לא,Born This Way הרבה יותר מעפן מהסינגלים האחרים שלה. גם הם די מעפנים אבל יותר טובים ממנו.

theone24

New member
סינגל חדש:Lady Gaga - Judas

בואו נעשה את זה רישמי. במהלך לא ממש ברור, גאגא לא חיכתה עד ה19, וכבר עכשיו הסינגל החדש של הגברת ניתן להורדה דרך חנות האייטונז הבריטית. http://soundcloud.com/dlweb/click-to-play-1 אז איך השיר? אני בטוח שיש כאלה שיגידו ששוב היא חוזרת על השטיקים של משיכת המילים והבהרות של אה אה גאגא וכדומה. אבל אם נתעלם מזה לרגע, לדעתי מדובר בשיר הרבה יותר טוב מBTW. הקצב, הבאס והאוירה הכללית הרבה יותר אפלה ואלקטרונית מהסינגל הראשון, והליריקה ומשמעות השם ג'ודאס קרוב לוודאי שיגרמו לעוד מיני שערוריה. דעתכם?

קניבל + פטשופ+ קיילי = ג'ודאס ../images/Emo99.gif

ויש קטע שזה נשמע כמו הרמיקס הגרמני הזה שלה
ממש אהבתי!

theone24

New member
ליריקת השיר, למעוניינים:

Ohohohoh I'm in love with Judas Ohohohoh I'm in love with Judas Judas! Judaas Judas! Judaas Judas! Judaas Judas! GAGA [Lady Gaga - Verse 1] When he comes to me, I am ready I’ll wash his feet with my hair if he needs Forgive him when his tongue lies through his brain Even after three times, he betrays me I’ll bring him down, bring him down, down A king with no crown, king with no crown [Chorus] I’m just a Holy Fool, oh baby he’s so cruel But I’m still in love with Judas, baby I’m just a Holy Fool, oh baby he’s so cruel But I’m still in love with Judas, baby Ohohohoh I'm in love with Judas Ohohohoh I'm in love with Judas Judas! Judaas Judas! Judaas Judas! Judaas Judas! GAGA [Lady Gaga - Verse 2] I couldn’t love a man so purely Even darkness forgave his crooked way I’ve learned our love is like a brick Build a house or sink a dead body I’ll bring him down, bring him down, down A king with no crown, king with no crown [Chorus] I’m just a Holy Fool, oh baby he’s so cruel But I’m still in love with Judas, baby I’m just a Holy Fool, oh baby he’s so cruel But I’m still in love with Judas, baby Ohohohoh I'm in love with Judas Ohohohoh I'm in love with Judas [Bridge] In the most Biblical sense, I am beyond repentance Fame hooker, prostitute wench, vomits her mind But in the cultural sense I just speak in future tense Judas kiss me if offenced, Or wear an ear condom next time I wanna love you, But something’s pulling me away from you Jesus is my virtue, Judas is the demon I cling to I cling to [Chorus] I’m just a Holy Fool, oh baby he’s so cruel But I’m still in love with Judas, baby I’m just a Holy Fool, oh baby he’s so cruel But I’m still in love with Judas, baby Ohohohoh I'm in love with Judas Ohohohoh I'm in love with Judas Judas! Judaas Judas! Judaas Judas! Judaas Judas! GAGA

למעלה