Suck My Pop!

נחמד כזה לא יותר..לא מיתחברת אלייה..

והיא מממש לא אחד היפות,היא אחד המפחידות
והמכוערות שיש.. אפילו גאגא יותר יפה ממנה

RedOne8

New member
הייתי רוצה לראות אותה עם לוק טבעי,

עד כה האיפור הכבד שלה מזעזע. מעניין יהיה לראות איך היא בלעדיו. ושתשאיר את התוספות מהקליפ
ממש יפה לה ארוך!

2Dirrty4U

New member
קצת נסחפת ../images/Emo3.gif

נכון לעכשיו אני לא יכולה לחשוב על מישהו מכוער מגהגה אבל ג'סי ג'יי רחוקה מלהיות אחת היפות..

2Dirrty4U

New member
נהה.. אני לא אוהבת את היופי שלה

יש לה תווי פנים גסות כאלה והפוני הזה לא תורם הרבה... אבל היופי הוא בעיניי המתבונן אז..

spiceupmylife1

New member
לא רע בכלל.. שיר טוב

והקליפ טוב קצת alice in wonderland gone wild
אהבתי בקיצור אבל לא מתאים לה בלונד

candyheart

New member
קליפ מושקע מאוד!

אהבתי! קורה בו קצת יותר מדי,אבל הוא מעניין וצבעוני,דברים שאני בדרך-כלל אוהבת.

theone24

New member
Lady GaGa - Born This Way (Bollywood Remix)

גאגא אומנם עומדת לפני פרמיירת הסינגל החדש שלה,Judas, שתתקיים בעוד כארבעה ימים (19 לחודש), אך משחררת למעריציה הפתעה נוספת בדמות רמיקס בוליוודי חביב ומקפיץ ללהיט האחרון שלה, Born This Way. http://www.youtube.com/watch?v=HxIHWAtIJmQ&feature=player_embedded

spiceupmylife1

New member
../images/Emo99.gif מהמממת ../images/Emo99.gif!!!../images/Emo236.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

ואהעעעע עשתה לי את הסופששש!!!

AudiTT15

New member
מבחינת קליפ אני מעדיף את הרשמי

הקליפ הזה פשוט עשה לי את השיר כל כך הרבה יותר כיפי לשמיעה

candyheart

New member
די אהבתי.

לקרוא לזה גרסת ריקודים זה קצת מוגזם...אין פה המון ריקודים אמיתיים.אבל זה מאוד חביב ותמיד כיף לראות עוד מבריטני.

theone24

New member
הצצה לשיר: Lady Gaga - Judas

אומנם הפרמיירה של השיר תתקיים ממש עוד מספר ימים, אבל 2 הצצות כבר הספיקו לדלוף (ולרדת במהירות בכל אתר שהעלה אותן). אז קדימה, תשמעו כל עוד זה אפשרי כי אני לא בטוח כמה זמן הלינק יחזיק מעמד. http://tunespill.com/522/lady-gaga-judas-rumoured-snippet האיכות לא הכי טובה שיש, אבל ניתנת לשמיעה. הקטע שבלינק מחבר בין שתי ההצצות שדלפו. עושה רושם לא רע בכלל.

למעלה