Suck My Pop!

theone24

New member
זהו,

רציתי באמת לשאול, היא קראה לאלבומים שלה 19 ו - 21 כמספר הגיל שלה בזמן יציאתם? היא ממש לא נראית, אבל זה לא מפתיע. לא חסר אמריקאים ובריטיים שנראים מבוגרים לגילם, במיוחד אם הם "עבי בשר"...

spiceupmylife1

New member
כן... :) ענית לעצמך ....

מסכימה איתך...
כמו שטיילור סוויפט שיכולה בקלות להראות בת 18.. היא בת 21... ואלי גולדינג בת ה24 שנראית קצת יותר.. אבל אצל אדל הייתי נותנת לה 30.... :\ לטובתה יש לאמר שהיא זמרת מוכשרת ללא ספק ....

spiceupmylife1

New member
כן הא....

אבל כשאר אמרו שהאלבום החדש שלה נקרא 21 לפי גילה... הכל משתנה....
וגם הגיוני מפני שאלבום הבכורה שלה נקרא 19 מכיוון שהיא הייתה בת 19 כשאשר היא הוציאה אותו...

candyheart

New member
היא בת 21?! היא ממש לא נראית!../images/Emo12.gif

וואי היא יותר צעירה ממני! איזה מוזר.

spiceupmylife1

New member
כן הא... גם ממני...

גם ריהאנה יותר קטנה ממני וגם טייילור סוויפט שחגגה לא מזמן 21... גם אלי גולדינג.. גם מיילי וסלינה... אני מרגישה קשישה

WhyTheFace06

New member
הקרנת בכורה: Taylor Swift- Back To December

טיילור סוופיט משחררת את הקליפ לסינגל השני מאלבומה המוצלח "Speak Now" שאגב שבר השבוע שיא חדש בארצות הברית- במקום הראשון במצעד האלבומים עם הכי מעט מכירות לשבוע- רק 52,000 עותקים. http://www.youtube.com/watch?v=jjar7np_wuE

Music Man XD

New member
מה?! ../images/Emo2.gif

מקום ראשון רק עם 52,000 עותקים?
זה ממש ממש מעט. זה בטח כי יש הפוגה אחרי תקופת החגים או משהו לא?.. בכל מקרה, זה עדיין ממש מעט. אני זוכר שכריסטינה הגיעה עם האלבום האחרון שלה למקום #3 והיא מכרה יותר מכפול ממספר העותקים הזה..

WhyTheFace06

New member
זה פשוט כי יש שפל מטורף

מבחינת אלבומים. אבל האירוניה פה שהאלבום שלה בשבוע הראשון שהוא יצא עשה שיאים הפוכים XD אם כבר הזכרת את כריסטינה גם היא עשתה "שיא" דומה לזה שנה שעברה באנגליה שמכרה רק 24 אלף בשבוע שהאלבום שלה יצא.

candyheart

New member
נחמד.

הקע עם הבחור המנוזל מתהלך בשלג מיותר. השלג בחדר רעיון יפה.

RedOne8

New member
השיא לא שייך ל-T.I?

עם 31 אלף? אניווי, קליפ חמוד אבל אפשר היה יותר.

theone24

New member
סינגל חדש: Nicole Scherzinger - Don't Hold Yo

Nicole Scherzinger - Don't Hold Your Breath. סינגל שני לניקול מתוך אלבום הבכורה שלה. ניקול למדה השפלה מה היא לאחר שאלבומה המקורי נגנז, לכן הפעם היא מגייסת לעזרתה את המפיקים החמים ביותר שניתן להשיג. את Don't Hold Your Breath הפיק לה Redone. השאלה היא האם הפעם היא תצליח? http://www.youtube.com/watch?v=Sg48brY2-K0&feature=player_embedded#!

למעלה