Suck My Pop!

RedOne8

New member
מדהים, אדיר, היא עומדת לכבוש את העולם.

האמת בכמה שעות היא כבר בחצי הדרך

HanAn189

New member
כוחה של הבריטני! ../images/Emo99.gif

עם כל האהבה הרבה שלי וההערכה לבריטני, אני מודה, הייתי סקפטי! לא חשבתי שבריטני תצליח לחזור עם משהו כ ל כ ך ש מ י י מ י!
זה ממסטל כל כך
יש לי צמרמורות בגוף. איזו מתנה טובה ליום הולדת של אתמול

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מזל טובבבב ../images/Emo65.gif

מסכימה עם כל מילה אני לא הייתי סקפטית פשוט לא ציפיתי לכלום... ובריט בריט הפגיזה בגדוללל אני |מאוהב!!!! כמו שכבר כתבתי אני מרגישה שוב בשנת 2001 עם סלייב

HanAn189

New member
תודה רעות ../images/Emo9.gif

בריט לא רק שהפגיזה, היא התעלתה על היכולת של עצמה. היא פשוט מטריפה
מה שהולך בפורום שלה בתפוז

theone24

New member
ולמה אתם לא חוגגים איתנו בדיוק?

חנן ורעות, להתייצב במיידי בפורום בריטני!

HanAn189

New member
נההה לא נראה לי ../images/Emo3.gif

לא מרגיש מספיק מעורה בעניינים וטוב לי פה בנישה.

theone24

New member
סבבה, מבין אותך לגמרי.

זה קיים אצלי עם הרבה זמרות/זמרים אחרים שלא מעניינים אותי יותר מדי על מנת להיות חבר פורום קבוע. לכן אני שמח שיש את הפורום הזה. לקבל את המנה היומית ולהמשיך הלאה.
אבל אני בטוח שאם תתעמק בווידאו שלה פעם (ולא רק בקליפים) תתאהב בבן אדם שהיא ותצטרף אלינו. עד אז...

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif דווקא אתה נראה לי בנאדם שדי יכול לאהוב את בריטני ואת כל השיגעונות שלה :) (שיגעונות= כל הקטעים המצחיקים שלה בקאוטיק והופעות והפרצופים שלה וכו')

HanAn189

New member
אז זהו שאני דווקא כן מכיר אותה ../images/Emo13.gif

אני מת עליה מוזיקלית ואת האישיות הכל כך טבעית שלה, בריטני משדרת על תדר של אדם מאוד חברותי ופתוח לאנשים. אבל אין לי סבלנות להביע את דעתי בפורום עם 70 איש שכולם כותבים "מדהיייייים" (ובצדק! כל הערב טחנתי אותו. "הולד איט אגיינסט מי" ענק!) ואני אצוץ ואכתוב עוד "מדהייייייים" אחד
נכון שפורום זה וירטואלי, אבל עדיין יש פן חברתי מסוים, ואני לא קשור. פה אתם מכירים אותי.

Shiri from the block

Active member
דווקא לא כולם אהבו../images/Emo3.gif ותתפלא לדעת כמה אנטי יש בפורום הזה נגד בריטני../images/Emo69.gif מגולשים שמתמיירים להיות מעריצים../images/Emo3.gif

theone24

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב חנן!!../images/Emo65.gif

למה לא אמרת כלום?
המון אושר, בריאות והצלחה.

חנניה ../images/Emo24.gif המון מזל טוב../images/Emo70.gif

מת על הודעות שלך!!! המון הצלחה בחיים ובכל מה שתרצה.

למעלה