Suck My Pop!

theone24

New member
סינגל חדש: Britney Spears - Hold It Against M

זה כאן! זה סוף סוף כאן! במהלך לא ברור, ג'ייב משחררת את הסינגל החדש של ספירס לאייטונס ניו זילנד, מה שכמובן לא נשאר רק שם ומופץ תוך דקות לכל מקום בעולם. Hold It Against Me, הסנונית הראשונה מאלבומה ה7 של בריטני, הוא כנראה הסינגל הכי אירופאי/ דאנסי - עד עתה, בקריירה שלה. חמודה בקצב מועדונים עם נגיעות של טראנס, ספירס משתלטת על רחבת הריקודים בסינגל שלא יצא לכם מהראש אחרי שמיעה אחת. התמכרות: http://soundcloud.com/theprophetblog/01-hold-it-against-me#new-timed-comment-at-206978

spiceupmylife1

New member
ואווווווו../images/Emo99.gifכתר|

ואהעעעעעע שמיעה ראשונהההה אני מתהההה אהעעעעעע אהעעעעע יוווווו בריטניייי היא חזרהההההה האעעעעעעע יו יוו מתי הקליפ מתייי

uk23

New member
זה כל כך לא בריטני קלאסי. זה בריטני מודל 2011

מאוד רלוונטית למה שהולך היום במוזיקה ואפילו לוקחת את זה כמה צעדים קדימה עם השפעות בולטות של קלאב-טראנס חם מהמועדונים

מבחינת הפקה

ברור שזה משהו שהיא אף פעם לא עשתה, אבל עדיין מורגשת פה ההשפעה של מקס מרטין וכל הוויב שהשיר הזה נותן לי זה אולד סקול בריטני

uk23

New member
לא רואה יותר מדי אולד סקול בריטני כאן.

אבל יש משהו בדבריך אולי מבחינת הלחן.

candyheart

New member
כתבתי תגובה די ארוכה בפורום בריטני...

אבל בגדול אני חושבת שהשיר מאוד חמוד...מאוד בסדר.הוא מתאים למה שהולך היום,אולי אפילו יותר מדי מתאים. ה אולי לא השיר האהוב עליי ביותר שלה,אבל אני חושבת(ומקווה) שהוא יתפקד מצוין בתור סינגל ראשון-בדיוק הדבר שהוא נשלח לעשות.

Bright Unicorn

New member
בריטני פשוט כובשת ../images/Emo47.gif

מדובר בלהיט כבר בשמיעה ראשונית... מאד מצפה לקליפ

Shiri from the block

Active member
אני מאוהבת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif לא מפסיקה להקשיב לזה מאז שהוא דלף!!!!!!!!! ריפיט מטורףףףףףףףףףף הברייקדאון שיש שם אחד המפציצים!!../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif|!!!!

למעלה