Suck My Pop

Bright Unicorn

New member
טוב

אז היא שרה יפה, מדהים אפילו. כולנו יודעים כבר... אבל מה עובר עליה לאחרונה? זאת לא הכריסטינה שאני הכרתי. היא נראית לא טוב, ממש לא בכושר... השיער נראה רע והיא לא מתלבשת יפה כבר (ראיתי תמונות שלה משטיחים אדומים לאחרונה)... מוזר לי לראות אותה ככה כאילו אין לה כח להשקיע. היא תמיד הייתה מתוקתקת בכל מה שקשור למראה חיצוני אולי הקילוגרמים עשו את שלהם.. i want the old christina back!

Music Man XD

New member
מגיב לך ../images/Emo13.gif

לגבי הכושר, זה נכון. ולגבי איך שהיא נראית - בכל תקופה שלה יש מראות מרהיבים ומראות מחרידים לדעתי. היא אף פעם לא הייתה סולידית בתחום הזה, יום אחד נפלא ויום אחד זוועה
. הנה דוגמא לאירוע מהזמן האחרון בו היא נראית מדהים לדעתי (בתמונה המצורפת).
ולגבי ה"אין לה כוח להשקיע" - דווקא נראה לי שהיא מאוד נהנית בהופעה (לא יודע, ככה זה נראה לי). אבל - אי אפשר לדעת, עברו עליה כמה דברים בזמן האחרון.

theone24

New member
היא הורגת אותי עם האיפור שלה...

היא בחורה כל כך יפה, יופי קלאסי לגמרי, והיא הורסת אותו עם איפור ליצני וכבד. זה תמיד היה ככה.

Music Man XD

New member
לא תמיד, אבל הרבה פעמים. ../images/Emo6.gif

תראה אותה כאן
אבל אני חושב שהיא נראית נהדר גם בתמונה ששלחתי קודם.

theone24

New member
כן, כאן היא יפייפיה...

באיפור קליל. אבל מאז שאני זוכר אותה היה לה את הדבר לשים על עצמה שכבות של פודרה ואודם צעקני.

theone24

New member
הופעה חיה: Rihanna ב X Factor

גם ריהאנה קפצה לגמר התוכנית לבצע גירסת דואט ללהיט שלה Unfaithful יחד עם אחד הפיינליסטים, וכו כן לתת ביצוע לסינגל החדש שלה What's My Name. Unfaithfull http://www.youtube.com/watch?v=PO4E-IFi9uo&feature=player_embedded What's My Name http://www.youtube.com/watch?v=9sDNZIHAy6o&feature=more_related אפשר להגיד שבדומה לגברת אגילרה, גם ריהאנה עשתה למר בחור בית ספר באיך שרים בעוצמה ועם ביצים.

spiceupmylife1

New member
רירי איכזבת אותי... מה זה זה הלבוש הלא

בWhats ,my name סקסי בעליל זה היה מזעזע ...
לדעתי... אבל הביצוע היה טוב... אהבתי unfaithfull אהבתי ממש שהוא שינה את המילים בחור חמוד
ריאהנה מהמממת
ואאווווו
ואוו האש... חזקקק ביצוע מעולה!!!

Bright Unicorn

New member
ואו

רירי פשוט עילפה.. הביצוע ל"לא נאמנה" פשוט מושלם גם אני לא מבין את החלוק פסים הזה :/ השמלה השחורה יפה דוקא

candyheart

New member
וואי היא פשוט ענקית(מבחינת גובה)

היא נראית כמו אשת אמזונס כשהיא עומדת לעד הגברים האלה. בכל מקרה,המתמודדים האלה נשמעים לך טוב עד שאתה שומע אותם ליד מישהו שבעסק כבר כמה שנים ואז רואים כמה חוסר ניסיון יש להם.אבל זה לגיטימי ואני בטוחה שהם ישתפרו.בכל מקרה,הבחור היה נראה קצת מפוחד/מהוסס. בקשר לריהאנה,ב-Unfaithful היא נשמעה מצוין,וההופעה של WMN תפסה תאוצה ברגע שהיא הורידה את החלוק הלא ברור הזה.

candyheart

New member
בני כמה הילדים האלה?!

ברצינות,הם חמודים והכל...אבל הם נראית בני 13! הבלונדיני במיוחד נראה כמו אפרוח. כמה פיינליסטים יש בתוכנית בכלל,3?

theone24

New member
הופעה חיה: Will.i.am - Where Is The Love/I Go

הופעה אחרונה מהחלק הראשון של גמר X factor. כאן וויל איי אם מתחבר עם אחת הפיינליסטיות ומזייף את עצמו למוות, גם בעזרת אוטוטיון, עד סוף שיר I Got A Feeling. http://www.youtube.com/watch?v=ioenDUVrxNY&feature=player_embedded עכשיו בתכלס, אלו ביצועים של גמר? רוב הדואטים היו ממש על הפנים, ורק בזכות הכוכבים שהצטרפו באמצע השיר, כל העניין היה נסבל. הם לא מגיעים לאכויות של ליאונה לואיס או אלכסנדרה בורק. ואני חשבתי שכוכב נולד אצלנו זה תת רמה...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא יודעת למה אבל כש WILL.I.AM התחיל לשיר הצחיק אותי השירה שלו והמראהה
לא אהבתי XD

למעלה