Suck My Pop

theone24

New member
הקרנת בכורה: Michael Jackson - Hold My Hand

הקליפ הראשון לסינגל החדש של אקון ומייקל ג'קסון שוחרר לרשת. זהו הקליפ הראשון של מלך הפופ לאחר מותו, ולפי התחזויות ממש לא האחרון. לא ממש ברור לי מה אני חשוב על זה. רואים שזאת מחווה למייקל, אבל המחשבה על האלבום פשוט לא מרגישה נכונה. http://www.twitvid.com/26DZ2

אני אוהבת את השיר ../images/Emo99.gif

זה יותר מחווה למייקל ,מאשר קליפ. הם יכולים לוותר על לשחרר קליפים שלו,אלבומים,. שיתנו לו כבר מנוחה!

candyheart

New member
הקליפ הזה נוטף קיטש!

בגדול הוא עשוי טוב,וגם השיר חמוד,אבל כל העניין הזה מיותר. אבל אני חושבת שאמרנו את זה מספיק.

candyheart

New member
השיר הזה ממש ממש חמוד.

והביצועים שלה מאוד יציבים.ביצוע ממש טוב.

HanAn189

New member
אני חולה לה על הצורה ../images/Emo99.gif

היא מקסימה והיא שרה טוב ו-Stripe Me משגע
הופעה מצוינת, ואני אישית לא חושב שהשיר הזה אנמי. אותו דבר אמרת יוסי גם על Promis This

theone24

New member
היא וקאליסטית מדהימה, ושולטת בקול שלה...

בצורה מעולה, אבל בחירת הסינגלים שלה תמוהה. מצד אחד היא מוציאה את Strip Me, שיר מרדים עם לחן צפוי וממוחזר, שהפיק לה אחד המעצבנים שיש כיום בעולם המוזיקה, ריאן טדר. כל שיר שלו נשמע אותו דבר. ומצד שני, יש לה פצצת אנרגיה בשם , All I Need , עם סימפול מצויין וקליט, והיא מתעקשת לא להוציא אותו ולהמשיך להופיע עם שירים אנמים (Weightless). לא ברור לי העניין. ונכון, גם מPromise This לא התלהבתי מאוד בהתחלה, אבל עניין ההתמכרות תמיד היה שם עם החירבושים בצרפתית האלה...
כאן זה ממש לא המצב.

candyheart

New member
אני דווקא אוהבת את השיר.

אני מעדיפה אותו על פני,נגיד, Touch שיצא לפניו. יש לי בעיה איתה שאני פחות אוהבת את הקול שלה,אבל היא נראית מותק ויש מצב שאתן לה שמיעה.הדיסק שלה טוב?

theone24

New member
קאבר חדש: Ke$ha - Dead Flowers

קאשה וחבריה היו כנראה משועממים ולכן הם ישבו וביצעו בספונטיניות גירסה משהלם לקלאסיקה של הרולינג סטון, Dead Flowers . הזדמנות נדירה לשמוע איך הקול של קאשה נשמע בלי עיוותים אלקטרונים ואוטו טיון, ולדעתי, היא נשמעת לא רע בכלל. יושב עליה טוב אקוסטי כזה. http://www.youtube.com/watch?v=8C61w4nWg9Q&feature=player_embedded#!

candyheart

New member
היא באמת נשמעת לא רע.

לא מדהים-אבל גם לא רע.הקול הגבוה הוא של זו שמנגנת בגיטרה,נכון?

candyheart

New member
לא אהבתי את השירה של הבחורה המתחרה

בעיקר כשמשווים אותה לכריטינה ששרה איתה. וכריסטינה ממש לא נראית בכושר.

Bleed for Me

New member
ממש לא משווים, אם כבר משווים את רבקה

לנורה ג'ונס. ת'אמת שלא אהבתי אותה בהתחלה אבל היא באמת מעולה..אבל לא בא לי שהיא תנצח חחח..נדע היום בערב...

למעלה