Suck My Pop

candyheart

New member
אוקיי,נקרעתי מצחוק עכשיו../images/Emo6.gif

הזיופים שלו
אני לא יודעת למה אבל זה ממש הצחיק אותי. ומי שר שיר כזה כדואט לגמר?! את בקושי יכולה להראות את היכולת הווקאלית שלך בשירים כאלה. בגדול אני חושבת שהחבר'ה האלה בסדר,אבל בהחלט צריכם עוד איזה שפשוף חזק לפני שהם באמת יהיו לגיטימים.

spiceupmylife1

New member
אהבתי ../images/Emo23.gif ביצוע מעולה

קייליייי
מצחיק שלעומתה הם נראיפ כמו הלהקת ליווי שלה..

EFRATY10

New member
היא משתבחת עם השנים.מאוד נהניתי לראות את

הקליפ החדש שלה.

theone24

New member
על הפנים.

לבחור חסר כריזמה ונוכחות על הבמה. הוא גם לא שר משהו,לדעתי. בכלל, כל הפיינליסטים של הגמר הזה כל כך אנמים... אני אשכרה לא מאמין שזאת התוכנית שהןציאה מתוכה את אלכסנדרה בורק וליאונה לואיס. הבדל של שמיים וארץ בנוגע אליהם, וזה לא שהן משהו כזה מיוחד...

Freak Control

New member
גם ג'ואי הזוכה של העונה הקודמת על הפנים

באמת, אחרי אלכסנדרה
.. משהו לא עובד שמה. שמעו אני ממש מתה על הX פקטור ועל זה שיש קואוצ'יג והכל אבל פשוט דברים לא עבדו העונה. רק אולי מארס שנה שעברה היה מתוק
אם תשאלו אותי ה3 הכי טובה כמובן ליאונה אלכנסדרה ודיאנה ויקרס

Bright Unicorn

New member
בגדול

הופעה חביבה אבל לא משתווה להופעות מ-2008.. לא מבחינת ביצוע, המראה שלה, ואפילו השירים Jag vet en dejlig rosa ? כאילו בשביל מה?! נו באמת.. גם DOMO קצת טחון... יש לה כ"כ הרבה שירים שם אני לא מבין את הבחירות האלה. אולי זה מה שקורה כשמקבלים יותר מדי חופש אומנותי

candyheart

New member
השיר השוודי יפה!

נו,לפחות הלחן שלו...כי אני לא מבינה ממנו כלום.אבל פעם ראשונה שאני שומעת אותו והוא דווקא נעים כזה.אבל גם אני הייתי רוצה להעביר אותו אם הוא היה עולה לי,כי אני שונאת שאני לא מבינה מה אומרים.

Bright Unicorn

New member
נראה לי שאפשר גם וגם האמת

כן הלחן מהמם אין ספק... אבל בתוך הטרילוגיה הוא כזה תקוע הלחן באמת יפה אבל זה שהוא בשוודית תקוע לי קצת. בדיוק היום לאחר התבוננות בהופעה ניסיתי לדמיין אותו באנגלית

candyheart

New member
האמת היא שלא שמעתי את הטרילוגיה

*יש לי המון מוזיקה להשלים* אז רק שמעתי אותו פה.אני מניחה שבאלבום שכולו אנגלית שיר כזה באמת תקוע.באמת חבל שהיא לא שרה אותו באנגלית.יכל להיות ממש יפה.

theone24

New member
זה לא רע, אבל באמת לא קרוב להופעות שלה בעבר.

והשיר בשבדית באמת לא ברור, אני בכלל לא טרחתי להוסיף אותו לאייטונס, ישר מחקתי אותו. אבל הלוק שלה הורג אותי! היא תקועה חזק בשנות ה80. אני ממש אוהב את Indestructible.

Bright Unicorn

New member
חח לגמרי

בכל פעם שאני שומע את הטרילוגיה השיר השוודי הזה עושה לי מועקה בנשמה.. אין לי לב למחוק אותו אבל :p הלוק הורג גם אותי.. אני מחבב את הסטייל שלה בגדול אבל הנעליים כאן לא נסלחות

theone24

New member
הופעה חיה: Nicole Scherzinger - Poison

ניקול ממשיכה את הקידום האירופאי, וכאן היא מופיעה בתוכנית הבריטית "Alan Titchmarsh Show". http://www.youtube.com/watch?v=3ESp0V3rXq4&feature=player_embedded עם האדום הזה בתלבושת והצורה של התסרוקת היא בכלל נראית כמו הכלאה בין חיפושית משה רבנו/גמל שלמה...

candyheart

New member
חחח אני חשבתי על שפירית

אתה יודע,הענקיות האלה שבאות בשלל צבעים.
בכל מקרה,היא מופיעה טוב.גם הריקוד וגם השירה.

למעלה