Suck My Pop| - לסופשבוע!*|

RedOne8

New member
זה קצת קשה..

יש המון המון דוגמאות לאמנים שמגיעים לחוסר הסכמה ומסתכסכים עם הלייבלים, לא חסר. וזה לא כולם תירוץ. כי בהתחלה הכל טוב ויפה, את מגיעה לחברת תקליטים שאובוויוסלי תעשה הכל כדי לעשות עליך רושם טוב, את חותמת על חוזה ומוציאה את האלבום- שניים הראשונים, ואז כשזה נמשך הלייבל מציבה את התנאים שלה, כימה לעשות, חברות התקליטים רואות את הכסף
ואת מחויבת לחוזה שלא מאפשר לך הרבה מאוד ביטולים, אז לא נשאר לך מה לעשות חוץ מלהקשיב להם.

אבל לפני שחותמים על חוזה זמרת יכולה

להבהיר שהיא לא מתכוונת להתפשר על מוזיקה שלה,גם אם סגנון או הפקה מסויימים מוכרים יותר. לא חסרים חברות תקליטים שנותנים חופש יצירה מוחלט מוחלט מוחלט לאמנים ולא מתערבים להם ביצירה.מדובר יותר בחברות תקליטים עצמאיות. בכל מקרה,אני אדם שדוגל בחוסר פשרות מוזיקליות בכל מחיר ומבחינתי אם יש כזה אולטימטום של "או שאת מייצרת את המוזיקה איך שאנחנו רוצים או שאין אלבום" אז חושבת שהאלבום הזה לא ראוי לצאת.

RedOne8

New member
מעולה ../images/Emo13.gif

אני חושב שהייתי נוהג כמו אבריל כי בכל זאת, זה השיר היחיד מהאלבום הזה שנכפה עליה.

לי אישית אין מושג מה נכפה עליה ומה לא נכפה

עליה....אני דיברתי באופן כללי על זה שמבחינתי אמן צריך להיות ללא פשרות ולא להכנע לחברת התקליטים שלו(כמובן שבהקשר הזה אבל אני אישית לא באמת יודעת מה הלך שם ומה נכפה עליה).

candyheart

New member
באמת נוטף מחוסר חשק

אני מהמרת על זה שהיא לא הרגישה טוב...אבל בהחלט יכול להיות שפשוט לא בא לה באותו יום.וחבל,כי זה שיר שצריך הרבה אנרגיה והיא לא היתה שם.נראה אפילו שהגיטריסט מאחוריה ניסה לכפר על החוסר התלהבות שלה עם התלהבות משלו.

theone24

New member
הופעה חיה: Adam Lambert - Whataya Want From

לרגל התמודדותו בגראמי הקרוב בקטגוריית השיר הטוב ביותר, קפץ אדם למברט המוכשר לתוכנית של אלם וסיפק הופעה אקוסטית לשיר המועמד. מוכשר (גם אם זה היחיד שלו שאני מסוגל לשמוע
) http://www.youtube.com/watch?v=I7F7Harvy7w&feature=player_embedded

candyheart

New member
מקסים!

הוא סופר מוכשר! אני שמחה שהוא מקבל הכרה בגראמיז למרות שלא נראה לי שיש לו סיכוי.אני ממש בעדו! אני מקווה לראות אותו מצליח בעתיד,כי הוא פשוט כישרון ענק.

Club88FM ההקלטה והפלייליסט 11.2.11

שעה ראשונה 01 - Lady GaGa - Born This Way 02 - Stars On 45 - 45 (Radio Mix) 03 - Britney Spears - Hold It against Me (Rafael Lelis Radio Edit) 04 - InsideOut - Make Me Crazy 05 - Ladytron - Ace of Hz (Tiësto Remix Radio Edit) 06 - J-Lo Ft. Pitbull - On the Floor 07 - Offer Nissim Feat. Nikka - The One And Only (Radio Edit) 08 - Yazmin - On My Own (Steve Smart & WestFunk Club Mix) 09 - Beth Ditto - I Wrote the Book (Original Mix) 10 - Yinon Yahel Ft. Emmi - Tonight 11 - Bobina And Betsie Larkin - You Belong To Me (Radio Edit) 12 - Dash Berlin Feat Emma Hewitt - Disarm Yourself (Radio Edit) 13 - Sophie Ellis-Bextor - Bittersweet (Freemasons Mix Edit) 14 - Katy Perry - E.T. (Dave Aude Radio Edit) 15 - Nello Simioli & Black - Hands Up (Radio Edit) 16 - Alexandra Stan - Mr Saxobeat 17 - Dudi Sharon FT. JoueL & Avihai -תתקשר אלי שעה שנייה 01 - דנה אינטרנשיונל - מגנונה 02 - Beyonce & Shakira - Beautiful Liar (Freemasons Radio Edit) 03 - Deborah Cox - Nobody Is Suppose To Be Here 04 - Amber - Yes! (HQ2 Radio Edit) 05 - Florence And The Machine - You've got the Love (Steve Pitron & Max Sanna Radio Edit) 06 - Datura - Yerba Del Diablo 07 - David Guetta, Sebastian Ingrosso, Dirty South & Julie McKnight - How Soon Is Now (Original Mix) 08 - David Vendetta and Tara Mcdonald Feat Alim - I'm Your Goddess (Radio Edit) 09 - Conga Squad - Vino Rosso (C-Mos Remix) 10 - Pando & Diana J - The Circle of Love (Djs from Mars Club Remix) 11 - Edson Pride & Jeanie Tracy - Feel Good (Alex Botar & Micky Friedmann Remix) 12 - Kristine W. - The Wonder Of It All (Offer Nissim Club Mix) 13 - Yinon Yahel Ft Maya - Like It (When We Do)​
תודה רבה לאורי כלחמן על ההקלטה, האזנה מופלאה.

למה אתה מביא עדכונים עליה? ../images/Emo6.gif

לא נראה לי שיש לה מעריצים בכלל
ועכשיו ברצינות - זמרת חמודה ויפה.

RedOne8

New member
תכלס ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

כנראה זה משהו שרק הצוציקים לא יודעים.

candyheart

New member
כל הטרנד הזה של טראנס-פופ

ממש עולה על העצבים. וזה לא עוזר שהשיר די עלוב.

RedOne8

New member
כתופעה זה מאוס, אבל אני אוהב.

לא יודע אם לקרוא לזה טראנס, אבל אני הבנתי למה את מתכוונת, ולא יעזור - אלה פשוט שירים טובים!
ע"ע החדש של ג'יי לו

למעלה