Suck My Pop| - לסופשבוע!*|

WundeRKind

New member
טוב, הדיעה הראשונית שלי

היא שהשיר מאכזב מאוד מאוד. לא בגלל שהוא לא טוב - אלא בגלל שהיא הפכה אותו למשהו עצום, ובעצם אנחנו מגלים פה רצועה של באד רומנאס פוגש את פוקר פייס. והסוף של השיר שמאוד מזכיר את לייק אה פרייר של מדונה. השיר כשלעצמו לא רע, אבל ממש לא מה שהיא הפכה אותו, והיא הולכת ליפול חזק לדעתי.

Bright Unicorn

New member
ממ

שיר חמוד מאד... אבל חייב לומר שקצת מאוכזב. ציפיתי להרבה יותר בסוף של השיר יש איזה ביט שדומה מאד לביט מהולידיי של מדונה. לא שזה משנה משהו סתם מציין בכל מקרה יכול להיות שהוא יגדל עליי עם עוד כמה שמיעות... בינתיים השיר חביב מאד.

Freak Control

New member
באמצע השיר לקראת הוסף חשבתי אני בשיר ווג../images/Emo6.gif

עם הדיבור הזה... בכללי? אכזבה. לא יודעת, לא גיבשתי דעה, נחמד השיר אבל לא משהו מיוחד כזה.

Jasper Jasper

New member
אה..

לפי התיאור שלה ציפיתי לשמוע את השיר הכי טוב ששמעתי בחיי ושישנה לי את החיים.כל מה ששמעתי היה רמיקס לשירים של מדונה. המשמעות של השיר נחמדה והכל,למרות שכריסטינה כבר אמרה לנו פעם שאנחנו יפים כמו שאנחנו (אבל זו כריסטינה,אז כמובן שלא הקשבנו)..

Jasper Jasper

New member
חח זה היה אמור להיות בפורום בריטני

אבל קראתי פה והתבלבלתי בחלונות,אז כבר שמתי את אותה הודעה בשניהם (העצלנות..)

RedOne8

New member
כפי שחשבתי..

בכל התבטאות תקשורתית שלה על השיר היא רק שיבחה והיללה אותו, תהליך ברור, אבל היא העצימה אותו הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר ממה שהוא. אני שומע רצועת ריקודים מועדונית וחביבה, ממש לא את המנון דורנו.

Shiri from the block

Active member
גם לי זה ממש מזכיר שיר של מדונה!! אבל לא אף אחד ממה שציינתם.. אני צריכה איכשהו למצוא אותו כי אני לא ממש מכירה את השירים הישנים שלה בשמות../images/Emo10.gif בכל אופן זה שיר נחמד! לא מחדשת כלום חוץ מהמילים, אבל יש לו קצב סבבה.. אהבתי את הפיזמון, זורם כזה..

WhyTheFace06

New member
לא משתווה לפוקר פייס באד רומאנס

וג'סט דאנס אבל נראה שהוא יהיה אחריהם ברשימה... להיט, לא התאכזבתי כי לא פיתחתי ציפיות
אבל היא באמת הגזימה. מזכיר בצורה מעצבנת את Vogue! אני לא מעריץ גדול שלה, להפך, אבל היא הביאה להיט ואי אפשר להכחיש

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך

וגם מאוד דומה לExpress yourslf של מדונה... אבל אני כן מעריצת גאגא :)

משמיעה ראשונה לא ממש אהבתי

ציפתי ליותר. אבל בגדול השיר כיפי ונחמד. מסכימה עם זה שהוא מאוד מזכיר את Express Yourself של מדונה. HIAM בהרבה יותר טוב

theone24

New member
שמיעה ראשונה, חביב.

ממש לא השיר שהיא עשתה ממנו. בטח יגדל עלי.

למעלה