Suck My Pop| - לסופשבוע!*|

theone24

New member
ואחרי כמה שמיעות, כיפי לגמרי!

הוא לא השיר שהיא עשתה ממנו, אבל הוא בהחלט להיט! היו לה יותר חזקים, אבל אני בהחלט רואה את השיר נטחן בכל חור ובמועדונים. מה גם, היא בוודאי תקדם אותו לא מעט עד שנקיא ממנו... אבל עד אז, אני בהחלט רואה את עצמי נהנה ממנו. האלבום שלה נשמע מאוד מעניין, קרוב לוודאי שהוא האלבום השני שאני הכי מצפה לו בנתיים.

candyheart

New member
אני לא אוהבת לשפוט שירים מהר מדי

אם כי אצלי קורה לפעמים שמהשמיעה הראשונה אני כבר יודעת אם אוהב את השיר או לא...אבל לא תמיד. בכל מקרה,כמו שכבר נאמר פה: 1.זה ממש מזכיר שילוב של שירים של מדונה. 2.השיר הזה ממש לא מה שהיא עשתה ממנו. הוא נחמד,הוא חביב...אבל אין בו שום מקוריות ושום חדשנות,הן במילים והן בעיבוד.אלא אם כן להביא שיר מושפע משנות ה-80 לשנת 2011 נחשב למקורי. סה"כ התאכזבתי.ואני בטוחה שאם היא וכל הסובבים לה היו פחות מהללים את השיר כמו שעשו,אז האכזבה היתה פחותה יותר.

Shiri from the block

Active member
כשאני שומעת את זה עושה לי חשק לשמוע את אקספרס יורסלף של מדונה../images/Emo122.gif נכון שזה שיר כיפי, אבל זה שזה גורם לי לרצות לשמוע את ה"מקור" יותר מהשיר הזה אז קצת פיספס את המטרה שלו..

2Dirrty4U

New member
../images/Emo268.gif At first I was like

But then I lol'd מה זה אמור להיות?
השיר הכי גרוע שלה EVER! חיקוי עלוב של אקספרס יורסלף של מדונה. מעריצי גהגה אמרו שכריסטינה מעתיקה מגהגה, עכשיו צוחק מי שצוחק אחרון!

WundeRKind

New member
סתם ../images/Emo140.gif זה שעשע אותי

מצחיק שמעריצי כריסטינה מתלוננים שגאגא, זו שכריסטינה העתיקה, מעתיקה ממדונה, שגם אותה כריסטינה העתיקה. וגאגא עצמה היא חיקוי של מדונה ובריטני
. אבל אמרנו שמאחדים כוחות נגד גאגא
.

2Dirrty4U

New member
גאגא כל החיים שלה מעתיקה מכל מה שזז

אז יאללה, התאחדנו בכוחות נגד גאגא?

WundeRKind

New member
עולם הפופ לא היה רדום../images/Emo122.gif

פשוט היה פתח של כמה חודשים שבהם לא נעשה שום דבר מעניין. תזמון זה הנשק הכי טוב

uk23

New member
אין ספק שתזמון זה דבר מעולה, אבל באופן יחסי

הוא היה רדום ונטול יצירתיות בעיקר בקטע האמנותי שלו
הכל בסדר. מבחינתי בזמנו - וומנאייזר של בריטני גם היה אחראי לשינוי וריענון.

theone24

New member
הופעה חיה: Avril Lavigne - What The Hell

משהו לא טוב עבר על אבריל בהופעה הזאת. אולי היא הייתה חולה, או שהיו לה בעיות טכניות עם האוזנייה, או שבכלל לא בא לה להיות שם...מה שבטוח, זאת הופעה מעפנה לגמרי. http://www.youtube.com/watch?v=kcUT3RgmoAw&feature=player_embedded חושק חשק בולט. נו שיהיה.

WundeRKind

New member
האמת דווקא דיי אהבתי

אני אוהב כשהיא "מתחברת" לשירים... יש דוגמא זהה פה: http://www.youtube.com/watch?v=ONLr-zweXH0 אחד הביצועים הכי מרגשים שיצא לי אי פעם לשמוע מכל זמר שהוא. בכולפן, לגבי החוסר חשק.. אני חושב שהיא התבגרה ונמאס לה לשיר שיר פאקצות אבל החברת תקליטים הכריחה אותה להוציא כמה שירים כאלה כדי שיהיה מה למכור. אותו דבר בדיוק קרה לקלי אגב עם מי דצמבר - הסינגל דונט וויסט יור טיים. אז הוא בהחלא היה בזבוז זמן...
.

אני לא יודעת כמה זה נכון,

התירוץ הזה כל פעם מחדש של "חברת התקליטים הכריחה" אמן לעשות שירים מסוג מסויים למרות שהוא לא רוצה רק כדי למכור זה הדבר הכי עלוב,הכי מעפן והכי לא מעורר הרעכה שיש. כשאמן פופ צריך להתפשר על המוזיקה שלו ולהכנע לחברת תקליטים זה בובתי ועלוב. זה לא מעורר הערכה בעיניי.

RedOne8

New member
כשזה מגיע ל"אם לא תעשי ככה וככה אין אלבום",

אני מבין למה היא מעדיפה לעשות ככה וככה.

למעלה