SG-1 - 9X3 - Origin

subatoi

New member
רעיון שבא לי כשלחצתי "שלח"

אולי הוא סיים את הפיתוח, ועכשיו הוא "כלי טיס מן המניין של הצבא האמריקאי", או משהו כזה, אז "קידמו" אותו ל-F, כמו F15, F16 ושאר המשפחה? יכול להיות, לא?

סלמאק

New member
זה מה שחשבתי כשראיתי את זה...

אמרתי לעצמי שזה כנראה כמו ה-F15, F16 אבל מתקדם בכמה דורות מהם, F-302.

Nogmor

New member
איזה כיף! אני מסביר את ההבדלים!

(הכנס שיעול) אהם אהם:" כל כלי תחבורה כלשהו שמיוצר בתעשייה הצבאית האמריקאית נושא בתחילת פיתוחו את הסממן X מלשון eXperimental - כלומר, ניסיוני. לאחר כל הבדיקות המעבדיות, נסיונות הטיסה והבחינות המנהלתיות והרשמיות, מוכשר הכלי לשימוש קבוע ומיידי כשלאחריו משתנה הסממן מ X לכל דבר שבו ישומש הכלי בעיקר. דוגמאות: כלי תקיפה - "F" מלשון Fighter , או B מלשון Bomber כלי המשמש להפגזה ו\או שינוע חיילים." יש מבינים?

subatoi

New member
או כמו במב"כ,

NX לכלים ניסויים, ואח"כ NCC. NX-01, NCC-1701 כן, הייתי חייב לדחוף את מב"כ שוב
וטוב לדעת על המשמעות של F ו-B

Nogmor

New member
זה גם דיי תקף במציאות.

\14\22\F16+++ תקיפה F-117 - תקיפה + ריגול B52 - הפצצה בעיקר .... סתם לידע כללי.

Nogmor

New member
אה ועוד פיסה קטנה ששכחתי,

יכול להיות שתראה גם סימן C שמסמל Carrier\Transport - בד"כ נושא ציוד, תחמושת חיילים. (ההרקולס מסומן כC-130 למשל) ואם תשים לב, לפעמים על המטוסי קרב החדשים, יהיה רשום שהוא F/A , ו הA הוא בשביל Attack :) כלומר, תקיפה בלי יכולת להתמודד בקרב. (למרות שבשביל זה הוא מסומן גם כתקיפה וגם כלוחם). תהנה!

סלמאק

New member
וואי, טוב לדעת את כל זה

סקובי, אתה רוצה לאמר לי שידעת את העובדות הללו ולא טרחת לציינן כהסבר ההגיוני לדבר? בוש והיכלם לך

subatoi

New member
אני? נראה לך שאני יודע דבריםכאלה

מסובכים? ברגע שעלה לי רעיון בכיוון בכלל, ישר כתבתי אותו. לפני זה לא היה לי מושג. (על מב"כ ידעתי, מן הסתם. כל השאר למדתי פה מנוגמור).

Nogmor

New member
|נצל"ש| תחדשו על הידע. ../images/Emo13.gif ../images/Emo63.gif

|נצל"ש| דא"ג, שמת לב ששמו את האייקון של החרק מהפרקים הראשונים של סטארגייט אטלנטיס? -

Nogmor

New member
דווקא דומה ליצור ההוא.

מהעונה הראשונה פרק 3 - Thirty Eight minutes

subatoi

New member
תגובות לתגובות

2. כן ,אבל אם הם יימנעו מהאוריי להגיע בשערים, אז למה שלספינות הם יתנו להגיע? חוצמזה, שהנה, הם שיגרו כהן שלהם לגלקסיה שלנו, והקדמונים עברו על זה בשתיקה. בכלל, כל הקטע הזה שהאוריי מדליפים לבני האדם שמשרתים אותם כל מיני סודות וקסמים שמאפשרים להם את כל הטריקים שלהם, זה לא נקרא להתערב? זה לא מפריע לקדמונים? הרי זה הרבה יותר גרוע מהעזרה שדניאל נדרש לה לפעמים כשהוא היה "שם". הוא רק היה צריך לעזור ולזרוק רמזים מדי פעם. הם ממש מחלקים להם טריקים וקסמים. 3. כנראה שרק אגו ותאווה לכוח. כמו כל דיקטטור טוב. מה הוא מרוויח מזה? מלבד הזהב בחשבון הבנק?
10. לזכותם יאמר שהפעם אפשר להאשים את ואלה בכל הסיפור. בלעדי החמדנות שלה, כל זה לא היה קורה (למיטב זכרוני. העלילה היתה כ"כ מפותלת שאני כבר לא מתחייב על כלום).

סלמאק

New member
או קיי...

2. כמו שאמרתי, הקדמונים מאפשרים לאוריי להתערב כל עוד זה נשאר בגלקסיה שלהם (לא בדיוק שלהם, אבל אתה מבין למה אני מתכוון). אז הם מצאו פירצה בחוק הזה: "אנחנו ניתן לקבוצה גדולה של בני אנוש נבחרים חלק מהכוחות ומהידע שברשותנו, נקרא להם כוהנים ונשלח אותם להפיץ את התורה בקרב הכופרים שגודלו בידי ה"רשע" (קדמונים) ומוגנים על ידיו. ככה זה לא ייחשב הפרה של שום חוק כי ההתערבות הישירה נעשתה בגלקסיה שלנו, ואל הגלקסיה שלהם אנחנו שולחים בני אנוש (עם כוחות) שיפיצו את תורתנו וישמידו את הסרבנים" התוכנית המושלמת. 10. כל חטאה של ואלה היה שהיא ויתרה על הזהב מתחת לפירמידה ההיא. אם זכרוני אינו מטעני, דניאל היה זה ששיכנע את הג'נרל ללכת על זה, כשהם הילכו להם בפרוזדורי הפיקוד. על זה נאמר "הסקרנות הרגה את החתול"

subatoi

New member
OK...

2. כן, הרעיון הכללי מובן. אבל זו עדיין הקטנת ראש שכזו מצד הקדמונים, האוריי, והתסריטאים. 10.
אחלה פתגם בנידון! רעיון מצוין לכותרת למאמר בנידון

neboris

New member
אמרו פה כבר

כל מה שאני חשבתי כשראיתי את הפרק הזה אז אני רק אגיד שאמנם הפרק לא היה הכי מדהים שבעולם, אבל הוא עדיין ענה על צורך הסטארגייט שלי בצורה די מספקת.

למעלה