KO מה אני עושה עם abyss gem?
N Nostalgic Savage New member 22/4/04 #3 מיאו@ הממ.....מישהו רוצה לקנות Horn Xbow +4? אם כן שלחו לי מסר
N Nostalgic Savage New member 22/4/04 #4 מיאו@ הממ.....מישהו רוצה לקנות Horn Xbow +4? אם כן שלחו לי מסר
N Nostalgic Savage New member 22/4/04 #13 כן עדיף לכם לקנות ממנו כבר...... יעני זה יותר שווה וממש זול ולא תצטרכו להסתכן בלהשתמש במגילות שידרוג..... בקיצור אני מוחר ב-2 מיליון (מתפלל שיקנו מתפלל).
כן עדיף לכם לקנות ממנו כבר...... יעני זה יותר שווה וממש זול ולא תצטרכו להסתכן בלהשתמש במגילות שידרוג..... בקיצור אני מוחר ב-2 מיליון (מתפלל שיקנו מתפלל).
N Nostalgic Savage New member 22/4/04 #15 מה?! אני רציני זה ממש זול אולי אני סעמק אין מקום!!! "אולי אני..." יקנה ! (זין על עמוס בטלפון שאומר לי "אקנה").
מה?! אני רציני זה ממש זול אולי אני סעמק אין מקום!!! "אולי אני..." יקנה ! (זין על עמוס בטלפון שאומר לי "אקנה").
N Nostalgic Savage New member 23/4/04 #29 יש לי רעיון! תביא לי אותה! זה בדיוק מה שאתה חייב לי + פיצוי!!! וואי תודה בוריס !!!
D darkAI New member 23/4/04 #17 זה חץ שאם אתה פוגע איתו, אתה מוריד את כל המאנה של האוייב של מי שאתה פוגע בו ל-0