ט../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

רוצה מכות גם את
את צודקת ב100% אבל תחשבי על מיכל שלא יכולה פשוט לפרוש מהניהול כי נמאס לה
ואוי לה אם היא תעשה את זה..
אני לא מרשה לך לעזוב. מה אני אעשה בלי המפית האהובה עלי
דאמט,בנות,רסנו את עצמכן. לא כולן כאן רמאיות שמנסות להרשים את כולן שיש להם כישרון כזה עצום שאף אחת לא יכולה להתחרות בו. ובטח לא טל
אם קשה לכן לקלוט שיש בנות ישרות באמת בעולם הזה,אל תוציאו את זה עלינו,ובטח אל תאשימו בלי שזה בטוח.

../images/Emo9.gif

כמה דברים...: א. תודה רבה על התמיכה, רותי וטינק
ב. שוב, לכי תזדייני פי3פו3ית.
ג. מיכל יכול לעזוב מתי שיבוא לה... היא פשוט מכורה יותר מדי... (
יו מיכצ´ה
) ד. שוב, לכי תזדייני פי3פו3ית.
ה. נכון שאני מפית שווה

זו הדולי

של אחותי ענתי. היא פה מאחורי, שעה צועקת לי לפתוח את הפורום ופתאום רואה את זה... *ועכשיו זאת ענתי* נכון שזה מקסים? *מתלהבת* ענתי ו-

Hugs a Kisses

New member
ההפכים שלי!

הנה ההפכים שהכנתי לשרשור קודם שהיה, לא שיש לי סיכוי ואני ממש לא אוהבת להתחרות אבל שיהיה

NasTy GirL

New member
ok!../images/Emo108.gif

הרעיון שלי: אחת מהפורום לא תשתתף בתחרות. כולן יגידו לה את הבחירה שלהן והיא תסכם ותפרסם תוצאות. ו...אה...כל אחת תציע דולי אחת לכל קטגוריה [אם יש לה כזו...] ולא יותר מאחת. מה דעתכן?

Hugs a Kisses

New member
חלק כן וחלק לא....

יותר מאחת באמת אסור, כי זה לא פייר, אחת לכל קטגוריה שבה אותה בת משתתפת ובקשר לאחת מהפורום לפי דעתי זה צריך להיות פתוח יותר וגם אם מישהו הולך לסכם אז זאת טינקרבל שהתחרות שלה ונראה לי שזה מה שהיא מתכוונת לעשות! :) רותי

וכמה קטגוריות חדשות..../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

הדולי הסקסית של השנה דולי חגים התחרות השווה ביותר חידוש השנה (חבילת הציצים,ה"גמילה" מהדולמייקר,השיער הנכון..) המכורה לאמוקיס ובגלל שמיותר לציין שאתן לא מגישות מועמדות על עצמכן מספיק,התקבלה האפשרות להציע אחרות למועמדות לקטגוריה כלשהי בלי שהיא תדע. (שכבר יצאה לפועל
)

ידעתי ששכחתי משהו ../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

ותודה לטל השווה שהציעה את הקטגוריות השוות

למעלה