רוצה מכות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo15.gif

בנות,אתן מגזימות
יש דברים שפשוט אסור להתעלק עליהן ולנצל אותם כדי להראות דולי חדשה
ואת זה שלא הבנתם איך התחרות הזאת הולכת,זה בסדר,אבל ביקשתי במפורש לא לנצל את השירשור. לא יפה.
אני הולכת לכתוב עכשיו הסבר יותר ברור לכל מי שלא הבינה..

toot bananaGirl

New member
טינקרבל...

מלחמה ! מלחמה ! מלחמה!
סתאאאאאאםםםם אבל מכות זו לא קצת הגזמה???

אוי, אני ממש מצטערת../images/Emo12.gif

אבל זה היה השרשור הכי קצר
סולחת?
ממש מצטערת... והנה בובה טרייה מהצייר

sumsumgirl

New member
שווה!../images/Emo6.gif

רק שהפירסינג קצת גדול מידי... אבל חוץ מזה ממש יפה!

sumsumgirl

New member
כמובן- ההודעה לא במקום הנכון..

זה היה תגובה לגות של מורטישה אדמס

ולכל מי שלא הבינה..../images/Emo15.gif

שתחייה עם זה
כי לי לא אכפת
סתם
התחרות הזאת היא כמו אוסקר כזה,שיש נגיד את קטגוריית "האתר הטוב ביותר שלנו" ואז כל בעלת אתר שרוצה להגיש מועמדות,שולחת לי הודעה במסרים. עד כאן ברור
טופי. עכשיו,אחרי שיגישו מועמדויות אני אפרסם את הקטגוריות והמועמדים,ואתן תשלחו לי במסרים את הצבעתכן. ברור
עזבו את החלק של השירשור.. כשזה יגיע אתן תקבלו הסבר
קיייייייייייייייייייי

Mooa-Numi

New member
בעיקרון הבנתי...

אבל-איזו קטוגוריות יהיו? יהיו גם את היוצרת המכושרת ביותר? או הדולי היפה ביותר, ויאדה יאדה?

NasTy GirL

New member
יש לי רעיון...../images/Emo108.gif

מה דעתכן על היוצרת עם השיער הכי יפה? הקיצ´ית ביותר [אני מועמדת לזה!]? החדשה שהשתלבה הכי יפה? מס´ הדוליז האהוב ביותר?

S.tal

New member
רעיון נחמד.... ../images/Emo42.gif ועזרה בבקשההה!

אווווווווווף!!!
ניסיתי להוריד איזה קלייייייפ! וכשהצלחתי סוף כל סוף להוריד אותו! אין לי אפשרות לראות אותו! כאילו אין לי תוכנה שמתאימה לו! אני יודעת שסוג הקובץ הוא: mov ,לא שיש לי מושג מה זה אומר... אבל אם מישהי יודעת באיזה תוכנה אני אוכל לראות את הקליפ עם סוג קובץ: mov שבבקשהההה תגיד לי!!!!!! זה כ"כ מעצבן!!

S.tal

New member
כן?! ואין מה לעשות בקשר לזה?!?!?

כי חייבת להיות תוכנה כזווו! אבל אין לי מושג איך לברר... כי אני ממש רוצה לראות את הקליפ! את חושבת שבפורום תוכנות יעזרו לי?...

S.tal

New member
אהה.. תודה... אבל אני מורידה בסוף

משהו אחר... לא זוכרת איך קוראים לזה..

|תופים| והנה הקטגוריות:../images/Emo15.gif

למקרה שמישהו ירצה להגיש מועמדות\לייצג סוג של דולי

אופס...../images/Emo15.gif

היוצרת המוכשרת ביותר הדולי היפה ביותר שלנו הדולי היפה ביותר-לא שלנו "רואים עולם" (תלבושות מסורתיות וסטיגמות על עמים ותרבויות שונות) השיער הכי יפה החדשה שהשתלבה הכי יפה סוג הדוליז האהוב ביותר סוג הדוליז הכי פחות אהוב בעלת הטאקט הגדול ביותר אתר הדוליז שלנו האהוב ביותר אתר הדוליז האהוב ביותר-לא שלנו הפכים דולי ציונית הדולמייקר השווה ביותר

Pink Punk Girl

New member
אז רגע תני לי להבין... ../images/Emo28.gif../images/Emo105.gif

לשרשר כאן את הבובה שלי לדולי אוסקר? עזבי אני אינפנטילית !! ועוד משהו- הייתה לי בעיה להבין את הקטגוריה- החדשה שהשתלבה הכי טוב בגלל שכולן היו חדשות פעם !! שיר

נכון,אבל...../images/Emo15.gif

אני לא מתכוונת ל"חלוצות" של הפורום,אני מתכוונת לאלה שבאו מאוחר יותר.. כשכבר היינו יותר מגובשים

למעלה