Neta558

New member
נראה לי שזה עשוי להכביד מעט

כי השרשור כבר מאד ארוך. הוא ימשיך לקפוץ עוד יום יומיים כך שנשים לב אם מישהו יצטרף. אם אחרי שהשרשור יעלם שוב לדף אחר יצטרפו עוד אנשים, מקסימום נציג את עצמנו שוב
 

Neta558

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לבקשתכם, אני מקפיצה מעלה את שרשור ההיכרות בתקווה שגולשים נוספים יצטרפו ויציגו את עצמם
 

עדנונית

New member
פעם הפורום הזה כלל רק ילדים בני

13-17 מגניב איך הגילים השתנו אני נכנסת מידי פעם אז אני לאמחשיבה את עצמי לקבועה בכל מקרה אני בת 16
 

ורדה 1

New member
לא הייתי כאן כמה ימים אבל רוצה להתפקד גם. ורדה, נשואה, בת 42+ אמא לבן 17.5 ובן 3 ורבע. עובדת בלוד בעבודה מאוד תובענית, ובדקות המעטות שנותרו לי אני אוהבת לעסוק ביצירה - הדבקת מפיות, פימו ועוד.
 

naviko

New member
שמחה להצטרף רשמית לפורום

(למרות שמידי שאלתי כאן). אני עינב או בקיצור נבי, נשואה ואמא טרייה לרותם המקסימה (ואני כלל לא משוחדת...), בת השלושה חודשים. מתכננת ערים במקצועי וכרגע בחופשת לידה שאותה הארכתי (איך אפשר לחזור לעבודה אחרי 3 חודשים?????). עברנו הישר ממרכז ת"א הרועש והסואן למודיעין הירוקה והשקטה - לפני כארבעה חודשים וחצי, ומאד מאד מרוצים !!!!
 

גליה פ

New member
מתפקדת...

הי, אני גליה ואני ומשפחתי הקטנה עוברים למודיעין בעוד חודש וחצי בערך, לשמשוני. אני בת 30 ואמא לתינוקת מתוקה בת חודשיים וחצי. חייבת להגיד שהפורום מאוד ידידותי וכייפי!
 
למעלה