../images/Emo124.gif יש לי רעיון

שמתי לב שבזמן האחרון התרבנו, וזה מאוד משמח. מה דעתכם שנעשה היכרות קלה? כל אחד יכתוב כמה מילים על עצמו,תחביבים שהוא אוהב לשעות הפנאי? העיסוק,וככל העולה על דעתכם...אולי יהיה אפשר להיעזר אפילו בכל מיני מישורים {למשל אולי יש פה מישהו שבמיקרה זקוק ל20 עובדים תושבי מודיעין בשעות סבירות ומשכורת מעולה
.} בקיצור, אם המנהלות לא מתנגדות, אפשר לפתוח שרשור הכרות וירטואלי... מה דעתכם?

שאני יתחיל ראשונה../images/Emo35.gif

אז קוראים לי שרון, אני בת 37 גרה 8 וחצי שנים במודיעין...{מהחלוצים שגרו ללא טופס 4 ובלי חשמל. התחברנו לגנרטור של החברת בניה חצי שנה...לפחות לא שילמנו חשמל
}. אני נשואה לאיש צבא ואמא ל-3 ילדים מקסימים.2 גדולים...{מאוד גדולים}ותינוקת מתוקונת בת שנה וחצי. אני עובדת בתוך מודיעין{איזה מזל..}ליתר דיוק במודיעין סנטר...ומכיוון שכך, אני מכירה את חצי מודיעין{בעלי טוען שאת כל מודיעין, לא רק חצי}. חיי מתחלקים לשתי תקופות-לפני התינוקת...ואחרי... לפני התינוקת,הייתי בליינית לא קטנה, כל סרט שיוצא ישר הייתי רואה.מסעדות,טיולים,בילויים,ערבי בנות,הרצאות ומפגשים...הייתי בולעת ספרים בקצב...ו.....לא הייתי יודעת להדליק מחשב
. ואילו עכשיו...נהייתי בטטה רצינית,אין לי כבר כוחות ואני די עיפה מהטיפול בתינוקת,בקושי ישנה בלילות...ובעקבות כך גם פחתו הבילויים,ליתר דיוק הבילויים הם מסוג אחר{גינה ונדנדות וביבי מוצארט...}, בחופשת הלידה לימדו אותי הילדים לשבת במחשב...ומאז ....התמכרתי... בעלי מכור לכל מה שקשור לאופנים...אפילו נסע בקיץ להשתתף בטור דה פראנס. לצערו, הוא לא הצליח להדביק אותי באהבה לאופנים,ואין שום ספורט שאני אוהבת לעשות...{חוץ משחיה...אבל צריך משכנתה בשביל זה....} זהו לעת עתה....

oranje

New member
בכיף.

אורי, בן 30 (עוד שבועיים) נשוי + 2 בנות. לפני מעבר דירה (בתוך מודיעין), גר במודיעין משנת 98, עובד בי-ם, ו... זהו.

Neta558

New member
להתנגד? להיפך, רעיון מצוין ../images/Emo13.gif

אני נטע, בת 21 (ולא 558, הפתעה הפתעה). גרה כאן כבר למעלה מ11 שנים, ברעות, חוץ משנה באמצע בתל הביב. מייצגת את הצעירים המשועממים של מודיעין..

עפרה (כאילו שאי אפשר לנחש)

בת 37 מלפני חודש. נשואה לאיש מחשבים ואמא ל- 3 ילדים. עמית בת 11, עדי בת 8.5 ורועי בן 4 וחצי. מתרגמת, סימולטנית ובכתב. עובדת עם מספר חברות בארץ ועם יועץ ארגוני שבא מארה"ב מדי פעם לארץ. הכיף הגדול - נשלחת פעמיים בשנה לתרגם בחו"ל, על חשבון החברה. גרה במודיעין מזה 7 שנים, בהתחלה בשכירות ולפני שנתיים קנינו דירה ואנחנו מאוד מרוצים.
אפשר לראות אותי 3 פעמים בשבוע בג'ימקס (עד למחלה ולאישפוז, שמנעו ממני התעמלות במשך חודשיים). אוהבת לעשות ספינינג, לקרוא ואחד התחביבים שלי שאני לא מצליחה להגיע אליו בכלל ב- 11 שנה האחרונות הוא שינה

א 1 א

New member
../images/Emo42.gifלמה לא?../images/Emo65.gif

אורלי בת 39 + .נשואה(בועז37 + ,עצמאי ) + .בן - 12 , בת- רבע ל 9 עוזרת לבעלי מהבית בזמני החופשי בעיקר על המחשב . אוהבת מחשבים ,אומנות ,ספרים ,סרטים ולבלות . אנחנו חדשים במודיעין מאוגוסט ,במקור מראשון.התאקלמנו פחות או יותר . באנו בגלל השקט והיופי של עיר חדשה .נחמד לנו מאוד .וכשנהיה לי שקט מדי אני קופצת לראשון נזכרת למה אני פה וחוזרת. חסר לי סופר ליד הבית שיפתחו משהו אפילו קטן בסולומון סנטר. ספריה גדולה , תחבורה נוחה יותר,תעסוקה לבן הגדול. פורום נחמד ושימושי ולפעמים גם מענין .מה שטוב שאין גסויות וכד'.

גם אני...

בת 32 בשבוע הבא. מעצבת אתרי אינטרנט במקצועי, אך בדרך לשינוי מקצועי מקיף בתחום הרפואה המשלימה. בסוף השנה אקבל תעודה של תזונאית קלינית טבעית, והחל מעוד שנה וחצי אהיה גם נטורופתית במשרה מלאה. (לומדת שנה 3 במכללת רידמן) הגענו לפה לפני שנה בעקבות העבודה של בן הזוג שלי (בירושלים). בשנה הזו הספקנו לעבור שתי דירות. גרנו בגבעה C (במגדלי רובינשטיין קומה 9, וקפאנו מקור בחורף הקודם..) ועכשיו אנחנו במליבו ומאד מרוצים מהשכונה ומהקרבה להולמס פלייס (אני שם לפחות 5 פעמים בשבוע), לקצב, לסופרסנטר ולאוטובוס... אני לא יודעת עדיין אם נמשיך לגור כאן בשנה הבאה. אני מאד אוהבת את היופי והשקט כאן. גם האנשים כאן מאד נחמדים. יש פה אווירה מאד נעימה ורגועה. עם זאת, אין לנו ילדים עדיין ואני מרגישה קצת תקועה לפעמים. חסר לי מאד קניון, ותחבורה מסודרת פנימית ובין עירונית. יש לי פה חברה אחת טובה מהלימודים וזהו בעצם. כל החיים שלי, הלימודים, האנשים שעובדים איתי הם באיזור תל אביב.

הכי זקן...(בינתיים)

אמנון מרגלית בעל גאה ליועצת מס עצמאית (מומלצת ביותר...בעלת מקצוע מעולה..) אב גאה ל- 4 ילדים (2 בנים ו-2 בנות) - כולם במודיעין גר במודיעין 7 שנים עובד בת"א (מוטורולה ישראל) מתנדב במד"א מודיעין מדריך במתנ"ס קורסי החייאה כל חודש ביום חמישי האחרון בחודש ומי שלא בא מפסיד...

ואני מצטרפת...

אורית ,בת 41 (בעוד שבוע בדיוק...)נשואה ליובל (גימלאי טרי טרי מהצבא). אמא ל-3 חבר'ה מקסימים ומיוחדים (16,13,8.5 ). אחות באסף הרופא ,אוהבת הדבקת מפיות על עץ ועל כל מה שעומד בדרכי,סריגה,ספרים,פזלים ו...את בעלי.

moosa1

New member
גם אני - הנני כאן ../images/Emo66.gif

בן 28, נשוי, ללא, עדיין לא תושב העיר, מקווה להצטרף בהקדם ממש (הקבלן כבר באיחור של חודשיים במסירת הדירה.....) נמצא איתכם כבר כמה חודשים כדי ללמוד על העיר. אנונח באים בגלל שאנו מחפשים עיר, אבל בלי המון רעש, מחפשים עירוב של חילונים ודתיים, מחפשים את האושר והעושר. מקוים להסתדר עם בעיות התחבורה, ומקוים לקבל את המפתח לדירה שלנו במהרה.

reuthal

New member
גם אני מתפקדת../images/Emo20.gif

בת 24, נשואה + 1, שחוגג עוד שבועיים יומולדת שנה. (
) מאוהבת בו ובבעלי קשות... עובדת סוציאלית,עובדת לא בתחום עד שאמצא. ארבע שנים במודיעין. אין לי תחביבבים, לא מדויק- אין לי זמן לתחביבים מאחר וחיי סובבים סביב שינה, עבודה ועבודת בית... כשאתאפס אודיע לכם.

א י ו ש י

New member
גם אני רוצה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שמי איה אוטוטו בת 29 אמא לקסם המתוקי בן 4 חודשים ולאקי החתולה המדהימה שלי. במקצועי גננת ומורה לא' ב' אבל עוד לא ממש עבדתי בזה רק סטאג' וצהרון כי הריתי ועכשיו אשאר שנה עם קסם בבית. נשואה לשי החבר הכי טוב שלי, הכתף שלי, יד ימיני (עו"ד במקצועו בתחום נזיקין) גרה כאן במודיעין כבר 3 שנים. התאהבתי מאוד בעיר אבל לא מההתחלה (תל אביבית במקור אז יש הבדל והיה לי שוק )

Ice Age

New member
גמני

מאיר, 25, נ+1. באנו למודיעין בגלל המחיר - נשארנו בגלל השירות. אנחנו גרים בבוכמן בבית שאנחנו אוהבים, עם גינה נחמדה שאף פעם לא חשבתי שאני אקנה. אני נשוי לאשת מליונר, וחבר בפורומים: מודיעין (דה), אופניים, תיקים באפילה (צופה אדוק, אם לא ב-TV אז ב-DVD), נדל"ן וסרטי DVD (בעל אוסף לא רע בכלל.

Ice Age

New member
שכחתי

גם בפורום תרבות אירלנד, שבה הייתי 5 פעמים בחודשים האחרונים, ועוד היד נטויה. מקום נפלא.

BenjiMan

New member
ומה איתי...?

בני..טכנאי מחשבים (מי שצריך מוזמן)...צלם...עובד במודיעין...נשוי + 3 ...גר במודיעין 5 שנים...לאשתי יש משפחתון... ב.

NimrodKAdim

New member
תדאאאאאאאאאאאאה ../images/Emo24.gif

נמרוד, 31, מהנדס אלקטרוניקה, עובד בתחום הביו-רפואי. נשוי לעו"ד ואבא לשלושה חודשים שובב. שנה וחצי במודיעין, חולם עליהה כבר 3 שנים. חדור ציונות לעיר. מקווה לטוב

איזה רעיון מצויין../images/Emo45.gif

אני בת 29 . עקרת בית אבל במקצועי אני גרפיקאית וגם שפית נשואה לאיש היטק מקסים בן 33 שלצערי נמצא יותר ביפן מאשר פה. אמא לשתי שבלולות מקסימות בנות 4 ושנה וחצי. גרה במודיעין כשנה וחצי.

בנתיים הבנות לוקחות...../images/Emo68.gif

בנתיים אנחנו 9 בנות... לעומת 6 בנים
אבל נחמד לקרוא על כל אחד ואחד...נכון? חסרים לי עוד כמה פייבוריטים, כגון קרן...הלו קרן...הכל בסדר?

למעלה