Keren Roziner

New member
../images/Emo11.gif מנסה לפחות

טוב אז.. אני גם מהצעירים, אני בת 19 ביום רביעי הזה (הראשון של חנוכה). בדרך לעזוב את הארץ, להצטרף להוריי שבפילדלפיה הרחוקה שמעולם לא ראיתי. אוהבת אופניים, משחקי מחשב, ספרים, אינטרנט, אנשים.. אוהבת המון... אוהבת את הפורום.. מה עוד אגיד? חיה עם בן זוגי (24) איש מחשבים שכזה, בלי ילדים, ובלי תכנון קרוב לשכאלה
זהו... שלכם

mobzy

New member
אני

משה, 33. אבא ל-3:בת 9, בן 4 ובן 4. הבת הגדולה מתגאה שהיא באותו גיל כמו מודיעין. מהנדס תוכנה. מקיא את נשמתי בפקקי הבוקר לתל-אביב.

n i v1

New member
אני לא ממודיעין

ואפילו לא קרוב, אבל אני חייב להגיד שכל האישיות של הפורום הזה קוסמת לי מאד. קוראים לי ניב, 24 וחצי, סטודנט לסוציולוגיה באוני' ת"א- ועושה עבודה על העיר שלכם. אם יורשה לי לומר/להציע- אתם יכולים להקים לעצמכם סוג של חברותה, ובכך לבסס את קשריכם הלא וירטואליים. כמובן שלכולכם יש חיים מלאים, מה גם שכולכם ציינתם שאתם מאוהבים בבני זוגכם או במקום... אבל גם... אם תם צעירים, גם משעמם לכם לפעמים. אני חושב שליצור חברות עם אנשי עיר חדשה ומתפתחת, ליצור פעילויות, אינטראקציות, חברויות כשהנושא המשותף הראשון הוא העיר והחיים בה יכול להוביל את העיר שלכם לגדולות. זה רעיון מאד מרגש, לפי דעתי. אתם כולכם חמודים

אני מרגישה חריגה בנוף..

אני מירב (המקורית, כן...?) בת 33 פרודה מבעל שנשאר בעיר הקודש ואם לבת שנתיים מקסימה במיוחד. במודיעין מספטמבר, בעיקר כי זה באמצע הדרך בין ת"א (מה לעשות, קשה להגמל ממנה..) לירושלים בה אני עובדת כרגע בפרוייקט שתיכף נגמר ולכן מחפשת בפנסים עבודה אחרת

את ממש...אבל ממש לא חריגה../images/Emo140.gif

יש פה קהילה מאוד גדולה של משפחות חד הוריות. אנשים ונשים מקסימים.{ברובם...}אני מכירה את המרכזת שלהם, שמה סוניה, גם כן בחורה נחמדה מאוד.יש להם מפגשים, טיולים, מסיבות...ומפגשים עם ילדים. הבת שלי בת שנה ושבע...איפה את מטיילת איתה בחורף? אני מוצאת את עצמי רוב הימים בבית {אחה"צ אני מתכוונת}, גם כי אין לי כוח אחרי העבודה לצאת...וגם כי אין לי חברות עם ילדים בגיל הזה...אני זקנה אני...
.

שמעתי שמועות...

שיש קהילה של חד-הוריות בעיר הזו, אבל כשניסינו להרים קורס של אדלר לחד הוריות - נרשמו בקושי חמש.. זאת למרות המאמצים שהשקיעה סוניה. אני גרה בשמשוני ומאז פרוץ הקור והחורף אנחנו בעיקר בבית, אין לי חברות פה, כולן גרות במרחק נסיעה של חצי שעה - אז לפעמים לוקחים את האוטו ונוסעים...

Ritrita

New member
שגם אני אצטרף? :)

אני חיילת בת 19... אני רואה שדווקא אני החריגה במקום :)... במודיעין כמעט מההתחלה, גרה עם ההורים... מאוהבת בעירנו הקטנטונת... על כל פגמיה.. :)

מצטרפת למצעד החריגים...

כל אחד פה חריג, מסתבר - אז גם אנחנו. אנו בני 28, חצי שנה כאן, אוהבים את מודיעין. יש לנו כלבים. ואין לנו ילדים, עדיין. דווקא נשמח להכיר זוגות צעירים בלי ילדים, אבל מהתבוננות סביב נראה לנו שאם אנחנו רוצים חיי חברה, כדאי להביא ילדים, ומהר. שחר

גם עקבותיהם של חיי החברה שלי אבדו..

את מוזמנת להשתעמם (אם את משתעממת בכלל..)יחד איתי אם בא לך... אבל,זו ממש לא סיבה למהר להביא ילדים. לי יש ילדה בת שנתיים וזה לא תורם מי יודע מה לחיי החברה שלי..

shushonim

New member
../images/Emo187.gif גם אנחנו

מקווה ש"מצעד ההכרות עוד רלוונטי" וזה אולי יקפוץ דף. בכל אופן- גם אנחנו מ"החדשים והחריגים"- חדשים כי עברנו לפה באוגוסט. חריגים- כי עוד אין ילדים, אבל יש צמד חתולים שובבים (במקום הכלבים של "שחרחורת)". אני בת 28 (כמעט) - סטודנטית לקלינאות תקשורת בתל השומר (מישהו במקרה נוסע לשם עם אוטו מידי יום...?). בעלי- בן 30, מאנשי המחשבים, עובד בירושלים. בינתיים מאד מרוצים מהעיר (חוץ מענייני התחבורה), מהדירה (משהו שלא היינו משיגים במרכז גוש דן בכזה מחיר) ומהאווירה -נראה שמתאים לזוגות צעירים ובמיוחד- למשפחות עם ילדים (קטנים - לתיכוניסטים בטח משעמם).

שלגיה ו7

New member
נו טוב

בממוצע עם בעלי(
9 אנחנו בני 30 פלוס. אני נ+2 . יש לנן ילד בגן חובה ותינוקות . אנחנו גרים במודיעין כבר למעלה מ5 שנים ומאוד נהנים.

מנלאוס

New member
מצעד החריגים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם כבר הצטרפצי נעשה את זה רשמי בן 22 עברתי לרעות ממש ממש מזמן שעוד הייתה רק רעות מלווה את בניית מודיעין מההתחלה ומאוד מרוצה עד עכשיו (למרות שחייבים לעשות משהו עם התחבורה הציבורית) חושב שיש לנו ת'עיר הכי יפה בארץ ללא ספק תחביבים: רוכב אופניים צולל ודג כשיש זמן עכשיו בעיקר לומד
זהו נראה לי.... שיהיה רק טוב

B plus

New member
רוצה גם להציג את עצמי ../images/Emo42.gif

חדשה בפורום בת 36 (עוד שבועיים) נשואה +2 ילדים מקסימים , בן 10 ובת 7 וחצי. אוהבת אומנות וריקודי עם (למרות שמזמן לא רקדתי).

../images/Emo41.gif עדין בתוקף שרשור ההכרות...

למרות שכל הודעה חדשה לא מקפיצה את השרשור, מכוון שהתאריך ישן, נשמח שיכנסו עוד מודיעינים ויציגו את עצמם. אולי אפשר למקם את ההודעה לזמן הקרוב בראש העמוד הראשון? אולי מישהי מהמנהלות יכולה לעשות את זה?

למעלה