שרשור NWO 2009 LIVE

shaidx

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשרשור NWO 2009 LIVE../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שלום לכל חברי הפורום,היום זהו יום היסטורי במיוחד לראשונה בישראל PPV של ליגת הWWE יועבר אלינו בשידור ישיר בערוץ 5 + לייב. רשימת הקרבות של NWO 2009:
קרב EC על אליפות WWE: אדג' (א') - טריפל אייץ' - ביג שואו - קוזלוב - ג'ף הארדי - אנדרטייקר
קרב EC על WHC: סינה (א') - קינגסטון - ריי מיסטריו - קיין - ג'ריקו - מייק נוקס
קרב נו הולדז בארד: רנדי אורטון נגד שיין מקמהון
קרב הכל או כלום: שון מייקלס נגד JBL
קרב על אליפות ECW: ג'ק סוואגר (א') נגד פינלי השרשור הזה נועד לכל אלו שרואים את האירוע לייב ורוצים להעיר הערות במהלך התוכנית ,או בכלל למי שרוצה להביא תגובות על האירוע עצמו בכל זמן נתון. ובמקביל אני רוצה לפרסם את תוצאת הפינה החדשה של הPPV הטוב ביותר לחודש זה. והנה התוצאות NWO הטוב ביותר לדעתכם היה: מקום ראשון: NWO 2001 עם 5 קולות. מקום שני: NWO 2000 עם 3 קולות. אז האם NWO 2009 יהיה טוב יותר או לא ,זאת ועוד נדע היום ב03:00 שעון ישראל. אז צפייה מהנה לכולם

RVD18

New member
../images/Emo45.gifיום היסטורי היום

רק לא לשכוח בלי ספוילרים בכותרות.

Benn Is Kane

New member
אני כבר רואה את זה...

טייקר בא להטיח את ראשו של טריפל אייץ' בכלוב... ואנחנו מקבלים צילומי קהל/מסך אפור
נקווה שלא יעשו שטויות. ומה הקטע של "ליגת ה-WWE"? מה זה אמור להיות? ספורט 5 הציגו את זה ככה?

2 בבוקר ה-6.4 = יום היסטורי ../images/Emo185.gif

3 בבוקר ה16.2 = חימום ליום היסטורי. ^ הייתי חייב לתקן. נכון, יום היסטורי אבל הפרפרים שיאכלו ת'בטן יורגשו רק ביום ראשון עוד 6-8 שבועות (אין לי כח למספר מדוייק). את NWO עוד אשיג מהדודים. תבלו!

יום היסטורי לישראל, זה בטוח

אחרי הכול אתה ואנגליה המדינות היחידות בכל העולם שהולכות לשדר את NWO בשידור חי בערוץ ולא בPPV.

elotan

Member
קצת פרופורציות ברשותך, עם כל הכבוד ל WWE

יום הסטורי לישראל - ה' באייר תש"ח, כ"ט בנובמבר, 2 במאי 1998.

pardoe

New member
יש לי שאלה

עם התוכנית היום זאת אומרת שיש ספוילרים? או שאין ספוילרים?

pufpuf

New member
מזכיר את חוקי הספויילרים

למי שלא קרא את הסיכום השבועי: "אף על פי שמתאפשרת לנו צפייה בשידור חי ב NWO, זה הזמן להבאיר שחוקי הספויילרים נשארים כפי שהיו, ועדיין כל עוד לא עבר שבוע משידור האירוע , אין לרשום ספויילרים עליו בכותרת ויש להזהיר בכותרת מפני ספויילר בתוכן."

shagy2dup

New member
יש לי שאלה לגבי השידור ..

אם השידור מעובר ב 5 לייב.....זה אומר שלא יהיו יותר שידורים של PPV בערוץ 5+ :( ?

למעלה