דעות NWO ../images/Emo58.gif
נעשה את זה לפי סדר הקרבות:
קרב אלמיניישן צ'יימבר - סמאקדאון ההצמדה הראשונה הייתה וואחד מפתיעה,אבל דיי גילתה את מה שהתרחש,כשראיתי שאדג' מודח כבר הייתה לי הרגשה שאייץ' יזכה. כל הקטע שהיה עם ביג שואו-קוזלוב והארדי,היה דיי משעמם,ותודות לו הסוף(שהיה יכול להיות מעניין),אני לא יודע מי אשם בדיוק, קוזולב או הקברן,אבל הסניק אייז בוצע גרוע. כמו שאמרתי הסיום היה מותח אבל אם הוא לא היה נטפל למה שקרה עם השלישיה קודם זה היה יותר מעניין. דירוג:
(וזה רק בגלל הקברן -טריפל)
שיין נגד רנדי אורטון הקרב בסה"כ היה בסדר,אומנם הפסד צפוי של שיין, רק חבל מיעוט החפצים, ההתערבות של הלגאסי היה טובה. דירוג:
וחצי
ג'ק סוואגר נגד פינלי הקרב היה משעמם,לא אהבתי אותו אפילו ניקרתי מידי פעם,ודווקא ציפיתי מהקרב הזה כשפינלי מתאבק מאוד טוב לפי דעתי, ורציתי לראות גם את סוואגר(בקרב מול כריסטיאן,לא ראיתי אותו יותר התמקדתי בכריסטיאן,ובקרב נגד מאט פשוט לא ראיתי), אבל הקרב הזה איכזב אותיי. דירוג:
וחצי
שון מייקלס נגד JBL אחלה קרב,נהנתי ממנו מאוד,בעיקר בהתחלה כשJBL חשב שבכל זאת שון שינה את דעתו. אם היו מורידים מהקרב מלמעלה(סוואגר נגד פינלי) כמה דקות,והיו מעבירים אותו לקרב הזה, הייתי נהנה מזה יותר. דירוג:
וחצי
קרב אלמיינישן צ'יימבר - ראו דווקא רציתי לראות את קינגסטון,אני לא מבין,הכותבים רצו להעיף מישהו כדי להכניס את אדג'? אז למה לא העיפו את מייק נוקס? אבל למרות זה הצ'יימבר של ראו קיבל חיזוק משמעותי, הקרב היה מאוד מעניין,ללא ספק קרב שבאיזה אופן גנב את ההצגה,רק חבל לי שסינה לא שרד יותר מדקה. טוב שהעיפו את הביגמנים על ההתחלה,למרות שאני חושב על זה הייתי רוצה שקיין היה נישאר. כל הספוטים של ריי בהחלט עשו טוב לקרב. אני רק מקווה שאני אראה אותו בMITB וזה יעשה לי את רסלמניה יותר כיפית לראות, רק שלא ידחפו לשמה את מייק נוקס. אהבתי את הפינשרים של כולם על סינה אבל שוב,חבל שסינה לא נשאר יותר זמן,היה מוסיף עוד טיפה צבע. אם רנדי אורטון יתאבק נגד אדג' ברסלמניה מענייין מי יעשה את הפייס טרן,אני מהמר על רנדי. דירוג:
לסיכום: אחלה PPV לפתוח איתה את ה"שידור החי", הכנה מושלמת לWM , שני הקרבות האליפות ראשונים טיפה איכזבו(בעיקר הראשון) אבל רנדי -שיין ו מייקלס - JBL עשו את זה יותר טוב כשמעל כולם(ויש לציין שזה שוב קורה) הצ'יימבר של ראו שכמו שאמרתי,הוא גנב את ההצגה. נתראה בWM25
דירוג לאירוע: