שרשור NWO 2009 LIVE

Benn Is Kane

New member
לא להאמין... אין ספויילרים.

שמתי להקליט ב-YesMAX והייתה הפסקת חשמל. מסיבה לא מובנת, המכשיר לא חזר להקליט את האירוע. סתם בשביל שאהיה רגוע, לאחרים שהקליטו ב-YesMAX זה הקליט? מישהו יודע על שידורים חוזרים?

Legend Killer1

New member
למה?

היו תקלות בYES? על איזה תקלות כולם מדברים? אני ראיתי את כל הPPV.

Benn Is Kane

New member
כמו שאמרתי...

בשבלב מסויים הייתה הפסקת חשמל בבית שלי, ולאחר מכן המכשיר לא חזר להקליט את האירוע. מוזר. בדר"כ אם הוא מתחיל להקליט ואז יש הפסקת חשמל זה כותב לי שהוא הקליט אבל אי אפשר לראות, או שזה מתחיל להראות לי מהרגע שהשידור חזר. בכל אופן, אני רואה שזה אכן הוקלט. אם הייתה הפסקת חשמל לפני שהאירוע התחיל, אז אין שום סיבה שזה לא יוקלט. עם או בלי הפסקת החשמל, הייתי צריך לראות איזה 'שארית' מההקלטה. במילים אחרות, משהו מאוד מוזר קרה כאן ואני רק מקווה ש-yes לא עשו לנו צעד מסריח והורידו לכולם את המכשיר לפני שנוכל להקליט.

pardoe

New member
דעות NWO ../images/Emo58.gif

נעשה את זה לפי סדר הקרבות: קרב אלמיניישן צ'יימבר - סמאקדאון ההצמדה הראשונה הייתה וואחד מפתיעה,אבל דיי גילתה את מה שהתרחש,כשראיתי שאדג' מודח כבר הייתה לי הרגשה שאייץ' יזכה. כל הקטע שהיה עם ביג שואו-קוזלוב והארדי,היה דיי משעמם,ותודות לו הסוף(שהיה יכול להיות מעניין),אני לא יודע מי אשם בדיוק, קוזולב או הקברן,אבל הסניק אייז בוצע גרוע. כמו שאמרתי הסיום היה מותח אבל אם הוא לא היה נטפל למה שקרה עם השלישיה קודם זה היה יותר מעניין. דירוג:
(וזה רק בגלל הקברן -טריפל) שיין נגד רנדי אורטון הקרב בסה"כ היה בסדר,אומנם הפסד צפוי של שיין, רק חבל מיעוט החפצים, ההתערבות של הלגאסי היה טובה. דירוג:
וחצי ג'ק סוואגר נגד פינלי הקרב היה משעמם,לא אהבתי אותו אפילו ניקרתי מידי פעם,ודווקא ציפיתי מהקרב הזה כשפינלי מתאבק מאוד טוב לפי דעתי, ורציתי לראות גם את סוואגר(בקרב מול כריסטיאן,לא ראיתי אותו יותר התמקדתי בכריסטיאן,ובקרב נגד מאט פשוט לא ראיתי), אבל הקרב הזה איכזב אותיי. דירוג:
וחצי שון מייקלס נגד JBL אחלה קרב,נהנתי ממנו מאוד,בעיקר בהתחלה כשJBL חשב שבכל זאת שון שינה את דעתו. אם היו מורידים מהקרב מלמעלה(סוואגר נגד פינלי) כמה דקות,והיו מעבירים אותו לקרב הזה, הייתי נהנה מזה יותר. דירוג:
וחצי קרב אלמיינישן צ'יימבר - ראו דווקא רציתי לראות את קינגסטון,אני לא מבין,הכותבים רצו להעיף מישהו כדי להכניס את אדג'? אז למה לא העיפו את מייק נוקס? אבל למרות זה הצ'יימבר של ראו קיבל חיזוק משמעותי, הקרב היה מאוד מעניין,ללא ספק קרב שבאיזה אופן גנב את ההצגה,רק חבל לי שסינה לא שרד יותר מדקה. טוב שהעיפו את הביגמנים על ההתחלה,למרות שאני חושב על זה הייתי רוצה שקיין היה נישאר. כל הספוטים של ריי בהחלט עשו טוב לקרב. אני רק מקווה שאני אראה אותו בMITB וזה יעשה לי את רסלמניה יותר כיפית לראות, רק שלא ידחפו לשמה את מייק נוקס. אהבתי את הפינשרים של כולם על סינה אבל שוב,חבל שסינה לא נשאר יותר זמן,היה מוסיף עוד טיפה צבע. אם רנדי אורטון יתאבק נגד אדג' ברסלמניה מענייין מי יעשה את הפייס טרן,אני מהמר על רנדי. דירוג:
לסיכום: אחלה PPV לפתוח איתה את ה"שידור החי", הכנה מושלמת לWM , שני הקרבות האליפות ראשונים טיפה איכזבו(בעיקר הראשון) אבל רנדי -שיין ו מייקלס - JBL עשו את זה יותר טוב כשמעל כולם(ויש לציין שזה שוב קורה) הצ'יימבר של ראו שכמו שאמרתי,הוא גנב את ההצגה. נתראה בWM25
דירוג לאירוע:

shaidx

New member
דעות NWO לייב../images/Emo58.gif

קודם כל האירוע מתחילתו ועד סופו עבר בלי שום תקלות. האיכות די טובה,ואני חייב לציין כי האירוע התחיל בידיוק ב03:00 כך שזה היה ממש במקביל לאירוע בארה"ב. החוויה של לראות את האירוע לייב היא פשוט מצויינת ואין מה להשוות את זה לצפייה בהקלטה. לגבי NWO 2009: קודם כל זה האירוע עם הכי הרבה הפתעות לערב אחד שזכור לי מאז רסלמניה 9. אד'ג מפסיד את התואר זה היה הפתעה מבחינתי,וHHH מנצח. התאכזבתי שאנדרטייקר לא לקח כאן אבל בכל אופן זה היה קרב מצויין. וההפתעה ה2 שאדג' יצטרף לקרב הסופי של רוו וניצח על התואר העולמי. האירוע זרם,חוץ מהקרב של ECW כל האירוע מבחינתי היה מושלם. הקהל היה זורם ביותר.... אני באמת ממליץ לאחר שראיתי את האירוע לייב,לכל מי שיכול שיזמין את הערוץ כי זה חוויה מסוג אחר.

אבל היו כמה תקלות טכניות

הלווין כל כמה דקות עשה רעש :) והיו ריבועים אבל באמת לא משהו מורגש יותר מדי

shaidx

New member
השידור היה בלי DELAY

איך שהיה 03:00 זה התחיל.... בכלל לא היו תקלות במהלך השידור ,למעט פה ושם אולי היה חצי דקה מסך כל 3 שעות השידור זה ממש כלום. האיכות היא לHD אבל היא ממש טובה. ובכלל אני בכל אופן מאז שראיתי את זה לייב ,אני לא רואה את עצמי מוריד מהדודים שום PPV. אני מקווה שהחוזה ימשיך גם אחרי השנה הזאת,למרות שהכל תלוי בכמות ההזמנות של הערוץ.

דעות מספוילרות

אז כרגיל אצלי, הערוץ דלוק, ואני חורף. זכור לי חלק מEC של הסמאק אבל כנראה שעדיין ישנתי. אני מתעורר באמצע הקרב של JBL עם HBK קרב לא רע שנגמר צפוי. ואז נדמה לי שאני שומע את השילוב של הנטר אלוף מטוד גרישים שעושה ראיון לג'ריקו. עוד לא מספיק להבין מה קורה ומתחיל הצאמבר של ראו, לא מספיק להשתין שניה, וכבר אדג' בלי חגורה תוקף את קובי קינגסטון ולוקח לו את המקום בצאמבר. אז כבר היה לי ברור מה קרה. לדעתי מכאן אנחנו נצא לאדג' נגד סינה נגד באטיסטה בצד של הראו וטייקר נגד אורטון בפעם ה24121 בצד של הסמאק (בהנחה שבאטיסטה בריא בכלל).

nadavr1

New member
שאלה ללא ספוילר

אותי מעניין רק דבר אחד: כשהריצו את כל המדינות שרואות לייב, הזכירו גם אותנו?

shaidx

New member
לא הזכירו אף מדינה

דווקא ציפיתי שיזכירו את ישראל לפחות.....

shaidx

New member
../images/Emo58.gifזה רק אני או ש...

אני חושב שהEC של סמאקדאון היה פשוט מעולה,זה היה אחלה קרב פתיחה,לא שיעמם אותי לרגע ועוד היה בו הפתעה רצינית ביותר. בכלל אני חושב שהאירוע הזה היה מאוד טוב ,הרבה יותר טוב מהראמבל האחרון. ובכלל מאז שראיתי אירוע בלייב אני כבר לא מדמיין את עצמי רואה אירועים מהדודים...

marcosos

New member
NWO

תודה רבה על חווית השידור אתמול פעם ראשונה שאני רואה לייב תודה רבה מקווה שיהיו עוד שידורים חיים

shaidx

New member
דעה על דירוג הPG

אז ששמעתי שעוברים לדירוג PG זה מאוד הפריע לי , אבל היום אני חושב שזה לא כל כך נורא,הקרבות מספיק ברוטלים ואין צורך לסכן את המתאבקים בפציעות שימשכו לחודשים ארוכים. לכן אני כבר בעד הדירוג של הPG.

למעלה