דעות אחרי צפייה בלייב.../images/Emo58.gif
הייתי בטוח שג'בל ירמה איכשהו מה שיוביל לקרב במניה , אך אני בטוח שבכל זאת נראה קרב ביניהם , בכל זאת שניהם פרפורמרים אדירים. לא הבנתי משהו - לא אמרו שהלגאסי מורחקים מהזירה בקרב של אורטון - שיין? איך הם בכל זאת הגיעו? הייתי בטוח שנראה התערבות כלשהי של סטפני להציל את אחיה... טוב , נו , שיהיה.. עכשיו אורטון הולך לקרב האליפות שזכה בו בראמבל.. קרב אליפות WWE פותח PPV? זה חדש.. בכל מקרה , הקרב עצמו היה מאוד מפתיע וזורם... הפיינליסטים היו כמו שהימרתי מזמן - אייץ' וטייקר. עכשיו בטוח שנראה קרב אחד על אחד ביניהם במניה...זה יהיה מפגש ענק... רק חבל שאייץ' יפסיד.. סוואגר -פינלי - תוצאה צפויה , מחכה כבר לסואגר - כריסטיאן במניה. בערך 20 דק' לפני תחילת הקרב חשבתי לעצמי שאדג' איכשהו ייכנס , בכל זאת , הוא מנצל ההזדמנויות הגדול ביותר ב-WWE. נכנסתי לשוק כשראיתי אותו תוקף את קינגסטון וכשהבנתי שצדקתי. אפרופו קינגסטון , שמחתי שהWWE החליטו שאדג' יתקוף דווקא אותו , בכל זאת , עברה בקושי שנה מהופעת בכורה של קינגסטון , הוא צעיר ולא בשל לקרבות מסוג כזה.. אדג' מפתיע את כולם וזוכה באליפות עולם פעם שנייה רצוף בPPV השנה הכל טוב ויפה אבל... עוד פעם פיוד עם סינה?! לא קצת טחנו את הפיוד שלהם?! לא נראה לי שנראה אדג' - אורטון במניה אחד על אחד כי שניהם הילים.. אולי קרב משולש.. מי יודע.. הצ'יימבר של רו עצמו היה נחמד אבל קצת חלש... חבל , כי עוד עם ההחלפה של קינגסטון בדקה ה90 דווקא היה לו פוטנציאל.. מעניין עכשיו לאן כל הההתפתחויות ילכו ואיפה כל אחד ימצא את מקומו עכשיו... לסיכום - ללא ספק - אירוע מדהים , דרך מדהימה לבנייה למניה ואחד מהאירועים הכי טובים של הWWE שראיתי.. שיחקו אותה הפעם... ואני מודה לאלוהים עד עכשיו שראיתי את זה בLIVE. זה מה שעשה לי את כל האירוע