שרשור NWO 2009 LIVE

Jobber

New member
../images/Emo6.gif

וואי, אני מאוד מקווה שאני לא הולך לדפוק יום של בית ספר - אם כן, ערוץ הספורט הולכים לשלם על כך ביוקר.

shaidx

New member
עוד מעט האירוע לייב

קמתי אחרי שינה של 3 שעות ,ועכשיו אני רענן לאירוע עצמו. אני יגיב על האירוע כמה שעות אחרי. צפייה מהנה למי שנשאר לראות אותו....

R a v e n

New member
ש סיכוי להזמין את הערוץ ממש ברגע זה?

שאלה, האם אני יכול איך שהוא להזמין את הערוץ 58 ממש עכשיו ואני אקבל אותו עכשיו? ואם אפשר לבטל יום אחרי? (אפילו שיקחו כסף לחודש שלם) תודה מראש

Jobber

New member
צפייה מהנה.

מרגש, מרגש ועוד פעם מרגש! אני מאוד מקווה שהשידור יעבור חלק ולא אתאכזב, כל מי שנשאר - נותר להגיד צפייה מהנה

C B 4 Real

New member
../images/Emo7.gif

יש תקלה בהוט בכל תל מונד... התקשרתי אליהם והצפי- בוקר. חוזר לישון

Santino Marella

New member
../images/Emo58.gif

הספקתי לחמם פופקורן 3 דקות, לשתות XL , לאכול חצי ממנו ורק אז היה את צלצול התחלת הקרב ... נקווה לחרבן את זה בחגיגות הנצחון היותר ארוכות של H ... ?

Santino Marella

New member
צריך בכלל לכתוב ת'סימן ספוילר פה? ספוילר בכ"ז

מעניין אם ויקי תסדר לאדג' חגורה אחרת .. בכל אופן נראה לי שH מול טייקר ברסלמניה.. אני מקווה שלא יהיה אדג'- ביג שואו ופשוט אדג' יכנס לMITB יזכה ויפדה את זה באותו לילה

מה דעתכם על השידור עצמו?

הכול זורם חלק האיכות לא משהו, ז"א אני לא בא בטענות פשוט זו האמת מה שכן לפעמים יש תקיעות בלווין אבל אם זה יהיה ככה ברסלמניה - סחטיין רק שלא ישימו עוד פעם תפס הזה למטה!

Santino Marella

New member
לגבי המשפט האחרון...

תמיד טוב לדעת שאליצור חולון ניצחו את בנות השרון 82-81 , לא?

RVD18

New member
הפס הזה ממש מעיק

נקווה שבאירועים הבאים לא יהיה את זה. בד"כ הם מורידים אותו בשידורים חיים. חוץ מזה כל הכבוד לערוץ הספורט.

shaidx

New member
הוא לא היה להרבה זמן....

גם לי זה הפריע אבל זה היה למספר מועט של דקות.... בכל אופן התפלאתי מהאיכות הטובה של האירוע,ויחסית לא היו תקלות בכלל ,למעט פה ושם "רעידות מסך"... כל הכבוד לערוץ 5 על היוזמה.

משהו אחד קטן שנוגע להמשך האירוע ../images/Emo58.gif

אם הכול נמשך ככה והME יהיה הEC של RAW ואין התערבות של אדג' או משהו זה PPV מסריח למדי חוץ מהקרב של שיין ורנדי שהיה משובח

Rated R Edge

New member
../images/Emo58.gif מהקרב האחרון

איזה סיום ענקקקקקקקק!!!!!! הם שיחקו אותה עם הסוף הזה. איזה כייף שראיתי את האירוע הזה בלייב!!! יששש עכשיו אני מאוד מקווה שאדג' יחזור סוף סוף לבראנד A,כי ההיל הכי טוב בE חייב להיות בתוכנית מספר 1. עכשיו גם אנחנו יכולים לקבל רסלמניה עם אדג' נגד סינה,שיהיה מצוין,למה השניים האלה מספקים קרבות מעולים ביחד, או אדג' נגד סינה נגד אורטון שגם יהיה מעולה. וטריפל אף נגד טייקר שגם יהיה מעולה! במקום שעמומון של אדג' וטריפל אף, ואורטון וסינה. הסוף היה ענק. ועכשיו אני מקווה שאדג' יעבור לראו, וייתן פרומו שהוא לא צריך יותר את ויקי,וככה הדמות שלו תחזור לחיים.

Legend Killer1

New member
דעות NO WAY OUT IS 5+LIVE ../images/Emo58.gif

וואי!!! אני חייב לומר שמאוד התרגשתי. לראשונה בחיי ראיתי רסלינג בשידור חי. הלכתי לישון מוקדם במיוחד בשביל זה ונהניתי מכל דקה. סוף סוף אני לא צריך לבקש מהדודים שיקליטו לי. צ'יימבר SD - אני חייב לומר שהייתי מופתע מאוד שאדג' הודח. חשבתי שכתוצאה מכך קוזלוב הכלב ינצח. היה קרב מעולה. קינג אוף קינגס ניצח וזכה בתואר. לדעתי אנחנו בשאיפה לקרב בין טייקר לאייץ' ברסלמניה. רנדי נגד שיין - אהבתי את הפרומו לקרב בתחילת האירוע... "רנדי אורטון הוא הלג'נד קילר ועכשיו הוא עומד בפני צייד". מה אגיד לכם? קרב טיפוסי. לא יותר מדיי מלהיב. הלגאסי שוב הוכיחו עד כמה הם תותחים. אחלה סטייבל. אחלה רנדי. אחלה ניצחון שבעולם. עוד צעד קטן לפני התואר ברסלמניה אמן! פינלי נגד ג'ק סוואגר - חבל שלא היה אפשרות לעשות FF... הקרב היחידי שהיה מיותר. חבל שלא שמו את MVP נגד שלטון על אליפות ארה"ב היה הרבה יותר מעניין. HBK נגד JBL - טוב, לדעתי תוצאה צפויה וגם נראה לי סיום הפיוד המעניין הזה. HBK ניצח JBL הפסיד. ויאללה להמשיך קדימה. צ'יימבר RAW - הייתה לי הרגשה שאדג' הכלב - תותח הזה יופיע בקרב הזה. אבל תהיתי על חשבון מי. התלבטתי בין ריי לקופי. הקרב הזה היה פחות טוב מהקרב של SD. וואו! אבל גם הוא סיפק אקשן חבל"Z. ג'ון סינה הודח ע"י אדג'. אמרתי לעצמי זהו.. אדג' לוקח... וואלה כוס אמא שלו הוא לקח. עכשיו מה יהיה? יעבור לRAW? ומה עם גברת EXCUSE ME? מה שהיה עוד מעולה בPPV.. לא היה קרב דיוות מטומטם. ושוב, סחתין עליכם ספורט 5.. מחכה בקוצר רוח לרסלמניה. עוד 48 יום!

RKO720

New member
דעות אחרי צפייה בלייב.../images/Emo58.gif

הייתי בטוח שג'בל ירמה איכשהו מה שיוביל לקרב במניה , אך אני בטוח שבכל זאת נראה קרב ביניהם , בכל זאת שניהם פרפורמרים אדירים. לא הבנתי משהו - לא אמרו שהלגאסי מורחקים מהזירה בקרב של אורטון - שיין? איך הם בכל זאת הגיעו? הייתי בטוח שנראה התערבות כלשהי של סטפני להציל את אחיה... טוב , נו , שיהיה.. עכשיו אורטון הולך לקרב האליפות שזכה בו בראמבל.. קרב אליפות WWE פותח PPV? זה חדש.. בכל מקרה , הקרב עצמו היה מאוד מפתיע וזורם... הפיינליסטים היו כמו שהימרתי מזמן - אייץ' וטייקר. עכשיו בטוח שנראה קרב אחד על אחד ביניהם במניה...זה יהיה מפגש ענק... רק חבל שאייץ' יפסיד.. סוואגר -פינלי - תוצאה צפויה , מחכה כבר לסואגר - כריסטיאן במניה. בערך 20 דק' לפני תחילת הקרב חשבתי לעצמי שאדג' איכשהו ייכנס , בכל זאת , הוא מנצל ההזדמנויות הגדול ביותר ב-WWE. נכנסתי לשוק כשראיתי אותו תוקף את קינגסטון וכשהבנתי שצדקתי. אפרופו קינגסטון , שמחתי שהWWE החליטו שאדג' יתקוף דווקא אותו , בכל זאת , עברה בקושי שנה מהופעת בכורה של קינגסטון , הוא צעיר ולא בשל לקרבות מסוג כזה.. אדג' מפתיע את כולם וזוכה באליפות עולם פעם שנייה רצוף בPPV השנה הכל טוב ויפה אבל... עוד פעם פיוד עם סינה?! לא קצת טחנו את הפיוד שלהם?! לא נראה לי שנראה אדג' - אורטון במניה אחד על אחד כי שניהם הילים.. אולי קרב משולש.. מי יודע.. הצ'יימבר של רו עצמו היה נחמד אבל קצת חלש... חבל , כי עוד עם ההחלפה של קינגסטון בדקה ה90 דווקא היה לו פוטנציאל.. מעניין עכשיו לאן כל הההתפתחויות ילכו ואיפה כל אחד ימצא את מקומו עכשיו... לסיכום - ללא ספק - אירוע מדהים , דרך מדהימה לבנייה למניה ואחד מהאירועים הכי טובים של הWWE שראיתי.. שיחקו אותה הפעם... ואני מודה לאלוהים עד עכשיו שראיתי את זה בLIVE. זה מה שעשה לי את כל האירוע

למעלה