ה"י 24.8!

כבר אמרתי לך שאין יותר MON יא כושל

אין עד הודעה חדשה. ואני לא צופה שינוי בקרוב
ואתה נדפקת חחחחחחחחח השגת לעצמך MON על הבישופ חחחחחחחחחחחחחחחחח.

השרשרת החוקית יש לה 25 לכל הסטטים

אם אתה מוצא בשוק בברה כאילו עם 40 אז תקנה אם יש לך כסף. זה לא צריך לעניין אותך מאד שזה לא חוקי. פעם היה באג שהאקרים ניצלו ועשו מהשרשראות 40 סטטים וגם 70. היום אין אפשרות יותר לנצל את הבאג הזה. זה שאנשים שמים את השרשרת במקס מזו זה לא אומר שהם מוכרים אותה במחיר הזה. הם רק שמים כדי לקבל הצעות מחיר. ההצעה הזוכה יכולה להגיע גם ל 4 ביליון. אם תנסה להקליק על השרשרת בחנות לא תצליח לקנות אותה.

btekx

New member
../images/Emo4.gif טוב, אחפש לי את 25 לכול סטטים...

וגם איך אפשר לתת יותר מ2 ביליון? אפשר לחזיק רק עד 2.1B טוב, לא משנה אחפש את 25 לסטטים... תודה!!

עוד לא עשיתי כלום היום, אבל...

החלטתי לנצל את הינשוף שקיבלתי במתנה על הדואל בלייד, וחיפשתי איפריט 20. אני לא יודעת מה נסגר עם הספר הזה, לפי מה שאמרו לי הוא ממש זול, אבל כולם מוכרים אותו ב40 מיליון. מצאתי רק אחד ב10 מיליון, אבל בערוץ 2...
אז אנני מהאליאנס קנתה לי אותו והחזרתי כסף, ו...עבד לי!!!
המטרה הבאה היא איפריט 30, אבל יש זמן...

מ י ל ר

New member
קטלני!

איזה כיף שספר עובד על הפעם הראשונה! חבל שזה לא קרה יל עם MW20 ו-30... :|

לול גם לי MW20 נכשל ../images/Emo7.gif

ואני מתכננת לנסות לפתוח אותו ל20 שוב אחרי האיפריט, אלא אם תאמר שצריך למקסס משהו אחר. ואני צופה עוד כשלונות עם הספר הזה...

מ י ל ר

New member
אני מאמין שה-20 הבא יעבוד לך

עדיין זה 70%... אבל היום אני כבר לא בטוח שזה כזה צעד חכם, לרוב האנשים שאתם איתם בפארטי יהיה כבר MW לפחות 20.. אבל! לדעתי הכנה - תקני עוד MW20 ותנסי. זה יותר חשוב מהאיפריט. MW30 אל תמהרי חחח.. המחירים גבוהים מידי וזה לא שווה את זה.

זהו ש...

אני לא נמצאת בפארטיז הרבה.
אני לא יכולה לקנות כרגע MW20 אבל אני חוסכת לזה וברגע שיהיה לי את הכסף אני אקנה. ואין לי שום עניין בלקנות MW30.
גם ככה אני לא אמקסס את MW בקרוב.

מ י ל ר

New member
אל תדאגי

את תיהי עוד בפארטי מספיק פעמים לפני שהיה את הטירה, הייתי צריך להרוג 3 מפלצות ב-TOT (השומרים האדומים) בשביל לקבל 0.01% את כמו נינג'ה תרוצי לטירה. לי נשבר כבר מלהתאמן, אבל שאני רוצה לעלות רמה אני הולך לטירה ומארגן לעצמי פארטי.

תאמת

אני נותנת אמון מחדש בLHC אחרי הפארטי המדהים שהיה לי לפני יומיים.
לא האמנתי שהצלחתי לעלות 3 רמות בכזאת מהירות ובלי לסבול אפילו. ככה שאולי אני צריכה לנצל את הזמן שיש בונוס במקום הזה. אבל עדיין אני לא הולכת לשם -יותר- מידי. רק כשיתחשק.

טוב ביטול לגבי איפריט 30...../images/Emo3.gif

יוני מכר לי את הספר. אז תודה. ♥ נקווה שהוא יעבוד כשאני אצטרך להפעיל אותו!

141. ../images/Emo122.gif

פארטי עם אסף, אלעד, הראל, אדון-האקר-נחמד, ונייט לורד מעצבן.
עליתי ממש מהר! 10 נק' באלקינס...:)

TheParrot

New member
איזה פארטי יאללה! במיוחד הCrosair המטורף הזה

סתם, דוגרי אם נארגן עוד כמה כאלה אז זה יהיה ממש סבבה. כל יומיים בערך, שעה אחת בטירה..או שיותר. תלוי מה מזג האוויר..

למעלה