ה"י 24.8!

משהו פה באמת מסריח

אמרו ( גם באתר הרשמי של נקסון.. ) שצריך להזין פרטים וככה מקבלים פעם ביום פרס שאותו אפשר לקבל בצורת מנורת קווסט שתופיע לך מעל הראש.. אבל באמת עד עכשיו לא קיבלתי כלום וגם כל פעם ביום אין את המבצע הזה במשחק בפייסבוק..

Guid

New member
../images/Emo41.gif הערה קטנה לגבי בירורי מחירים ../images/Emo41.gif

חברים, יש לנו שרשור נושא שמיועד לכל
העסק של בירורי מחירים. בואו נעשה בו שימוש במקום לנצל את שרשורי ההתקדמות היומית! כל שרשור ה"י מתפתח במהירות (בלי עין הרע) וזה סתם יוצר בלאגאן בעיניים כשיש בירורים כאלו בתוכו. חבל.
(ההערה הזו מופנית לכל גולשי הפורום, ולא אישית למי שפתח את ההודעה שהגבתי אליה)

עדו

אם אתה צריך משהו בצורה בהולה - תרים אלי טלפון
0X-*XX7X7X טוב? מה שמצאת זה מתכון להכין את החפץ הזה ולא את חפץ עצמו. כדי להכין את החפץ הזה צריכים הרבה מרכיבים שאין לך כרגע. שווה לך להשיג מטה קסמים כזה אבל זה לא פשוט .... אתה צריך לזה דבר ראשון 36 אבנים ממקדש הזמן. תנסה למצוא כאילו בזול בשוק. אני רואה שם את עצמי בתמונה.... מישהו ניסה לעשות לי דיסי במשך מלאאאאא זמן כי מצאתי מקום בשוק שהאקרים מאד אוהבים..... אבל הלפ טופ שלי ממש פרו . לא התנתקתי.

מ י ל ר

New member
יש ענית לי את השאלה!! D:

כבר מלא זמן רציתי לדעת עם צריך POT בשביל להכין נשק ריברס ולא ידעתי. עכשיו אני יודע! אז 36 אה? פעם זה היה 45 :|

Guid

New member
אבל כבר אמרתי לך שכן...

איזה חוסר התייחסות. בושה וחרפה.

btekx

New member
הלו!! בבקשה! אני רוצה שרשרת כאוס הורנטאיל

יש לי יותר מ2B, לא מוצא בשום שוק שמוכר שרשרת כאוס הורנטאיל עם כוח 40 סטטים אז בבקשה תספר לשאר החברים שלך במייפל, והם יספר לחברים שלהם במייפל ואם מצאתם חבר שמוכר כאלו, תהודיע לי!!!!!! (הערה, אני בברה...)

השרשרת עם 40 סטטים היא

1. לא חוקית. 2. מאד נדירה. 3. לא עולה 2 ביליון אלא הרבבבהההה יותר. לפחות בסקניה.

btekx

New member
מה זה אומר לא חוקי?

השתמשתי בינשוף ויש כאלו ברשימה, (אין כאלה בשוק כבר יומיים) ובשוק אפשר לשים מחיר מקסימות 2,147,483,647 בלבד אם לא 40 סטטים מה יש כאלו? 10 לכול סטטים? 25 לכול סטטים? בינשוף אין 25 לכול סטטים ברשימה אלא רק 10 או 40... איך אני אמצא 25 לכול סטטים?

אבישי ר

New member
למה? חגורה זה אחלה דרך להרוויח כסף

דבר ראשון יש לזה ביקוש מאוד גבוה כי אין הרבה (חיפשתי שבוע ורק אתמול מצאתי חגורה עם 2%) דבר שני אין לי מי להגיד דבר שלישי אין לי בכלל מה להגיד

TheParrot

New member
אמממ...

תאמת שגם אני ראיתי די הרבה פעמיים כאוס הורנטייל עם 2 או 3 אטק ו40 לכל הסטטים... אני יודע שההורנטייל הרגיל הוא עם 22 לכל הסטטים. מה שכן אלעד אם ה +40 לכל הסטטים זה באמת לא חוקי כמו שסמדר אומרת אז כדאי לך כבר להשיג MoN...ואם יש לך פארטי שהולך לMoN אז תן לי קריאה אחי , גם אני צריך P:

btekx

New member
יש לי MoN, אבל אני רוצה כאוס הורנטאיל

אנסה לחפש כאוס עם לפחות 20+ לסטטים...

מ י ל ר

New member
אין יותר MoN אחי...

אז אתה יכול לרצות עד מחר D: אין אפילו כניסה לטירה... (של CW)

היה באג/גליצ' בפיקיו

ונקסון סגרו את הכניסה אליו ובהמשך הורידו את הPQ לפי מה שהבנתי, משהו כזה.

למעלה