../images/Emo58.gifגמני! עדיין לא יודעת את התוצאות..
לא צפיתי באודישנים ובטעות צפיתי קודם בבנים.. טודריק - אני לא יודעת.. האמת שמאוד אהבתי את העיבוד
אני אוהבת מאוד דברים כאלה ואולי אם הוא לא היה כ"כ מזייף אז גם היו מצליחים להחמיא לו על העיבוד. ההופעה בהחלט הייתה מעולה, הקול ממש לא ואני חושבת שכן יש לו קול טוב ממה שראו בקליפ שלו שהוא שר איפשהו.. בהוליווד אולי? ארון - הוא חמוד, נשמע בעל פוטנציאל, אבל אם לא יתחיל לצבור ביטחון לא יגיע רחוק אפילו אצלי
ג'רמיין - מעפן טים - כשראיתי את הפרצוף שלו
אז כמו כולם קיוויתי שהוא יהיה טוב, זה לא קרה.. הוא היה נוראי אבל עדיין היו גרועים ממנו. ג'ו - ההופעה הטובה ביותר עד כה. השיר לא בדיוק לטעמי.. אבל אהבתי את הקול שלו, אולי בגלל שלשם שינוי מהשאר הוא לא זייף. טיילר - הוא חמוד, ההופעה פחות. לא כ"כ התחברתי לכל ההופעה שלו למרות שאני אוהבת את הקול.. אולי פעם הבאה לי - מאוד אהבתי! אולי בגלל שזה גם הטעם שלי במוזיקה - הקול שלו. אבל בשיר היו קטעים שלא אהבתי, אני לא אוהבת שעושים רווח באמצע מילה ששרים, זה מציק לי באוזן ואני לא יכולה לשמוע את השיר ככה! אבל כמו שסיימון אמר ואני חייבת להסכים איתו, הוא "naturaly good singer" ואני מקווה שיילך בדרכו של דיויד קוק ויביא לי ביצועים ועיבודים לפנים אחרת אני אנטוש את העונה הזאת. אני באמת אופטימית לגביו!! הוא לא חתיך כמו דיויד קוק
זה בטוח, אבל ב2-3 תוכניות אולפן ראשונות עם דיויד קוק גם הוא היה בעיני די לא יפה. ג'ון - מה זה השיר הזה? אחרי קטע הוידאו הכי חמוד ומצחיק שהיה בתוכנית מקבלים אותו כזה כבר ומשעמם.. נו, לפחות הקול יפה. קשה לי לקבל "סילסולים אמריקאים", אני מקווה שמישהו יודע למה כוונתי.. הוא לא השתמש בהם יותר מדי אלא בדיוק במינון הנכון וזה היה סבבה
והוא גם חמוד! יש שם מלא חמודים!! אבל חבל שאצל הרבה מהם, הם פשוט נשארים חמודים וזהו. מארק - mo-hore במקום more זה אחד מהדברים שמעצבנים אותי בסילסולים אמריקאים, לזה התכוונתי למעלה^^ הוא היה סבבה, אבל לא הטעם שלי. ולא הבנתי ממה אלן ורנדי נפגעו, אני צופה בלי תרגום ולא הבנתי.. אוי, ועכשיו סיימון מסביר למה לא אהבתי את זה, כי הוא גדול כזה וההופעה יחסית לגודל שלו היא קטנה כזאת.. הקול קטן, ההופעה קטנה, הגיטרה קטנה
אלכס - בשתי שניות הראשונות הוא נורא הזכיר לי את בלייק לואיס ואז זה עבר כלא היה. אם לא מסתכלים עליו, אז ההופעה הייתה מעולה! שמתם לב גם לזה שהוא מוציא לשון כל הזמן? זה ממבוכה? נורא מוזר. קייסי - נמאס לי מהשיר הזה
זה בד"כ סימן לא טוב להמשך, נראה לי שיש סיכוי שהוא ימשיך עם שירים שאני לא אוהבת ואז זה ייגמר בינינו
אבל אני מאוד אוהבת את הקול שלו, מבחינה קולית נראה לי שהוא היה באמת מעולה (גם מבחינת מראה. טוב, כבר התחרטתי.. אני באמת לא מתלהבת מאיך שהוא נראה), אבל זה עלול שלא להספיק. אנדרו - נראה לי שהביצוע הקולי היה מושלם, לא? אני די אהבתי, לא כ"כ הבנתי מה השופטים רוצים. אולי בגלל שאני לא מכירה את השיר ולא צפיתי באודישנים.