../images/Emo58.gifבמילה אחת..
זוועה! What in the bloody hell was that? לדעתי, כל מי שחושב קצת מבין שההפקה קבעה באופן די שרירותי שהשנה תזכה בת, אחרת אי אפשר להסביר איך אחרי 2 עונות שבהם 4 בנים מגיעים לגמר מגיעה שנה שבה נבחר המקבץ הגרוע ביותר שלהם בתולדות התוכנית. הממוצע שהענקתי לבנים השבוע הוא 4.75 - מה שאני מגדיר בתור תת רמה. הבעיה בזה היא שיחד עם זאת שתזכה בתוכנית נערה מאוד מוכשרת, הרמה הכללית של איידול תרד באופן קיצוני ביחס לשנים עברו. הבה נתחיל בדירוג.
12) Alex Lambert - Wonderful World
ציון: 1/10 אין מה לומר. פשוט ריחמתי עליו בעצם העובדה שהעלו אותו לשלב הזה ונתנו לו לקרטע מול מליוני צופים במקום לכבד אותו ולשלוח אותו הבייתה בזמן. זה היה פשוט נוראי ואם יש דבר שישאיר אותו זה רק סימפטיה ורחמים.
11) Tyler Grady - American Woman
ציון: 2/10 השוקר של הלילה. ממה שראיתי בהוליווד לא העלתי בדמיוני את האפשרות שהוא יעשה בחירה כל כך גרועה בשבוע הראשון שלו ועוד יבצע אותה באופן כל כך נבזה. דבר נוסף שעצבן אותי, הוא עודף הבטחון שלו המופרז שלו שמזכיר לי בהתנהלות שלו דיווה שעולה לבמה כשהיא מסטולה מקוקאין.
10) Tim Urban - Apologize
ציון: 3/10 מכל הבנים שיכלתם להעביר - בחרתם בו? אולי זו אינדיקציה לכמה נייג'ל לית'גו היה כל כך חיוני לתוכנית. ביצוע חלש מאוד לשיר שללא ספק גדול עליו בכמה מידות.
9) Jermaine Sellers - Get Here
ציון: 4/10 חייבים לומר לחיוב שיש לבן אדם יכולות ווקאליות לא רעות בכלל, אבל אני מסכים עם השופטים. זה פשוט היה נסיון סתמי וחסר משמעות והביצוע בכללותו היה פשוט מביך.
8) Michael Lynche - This Love
ציון: 4/10 אולי הרמה הכי גבוהה שמייקל יגיע אליה בתוכנית. זה היה רע מאוד, אבל לפחות הוא לא ביזה את עצמו כמו אלו ארבעת אלו שציינתי עד כה.
7) Joe Munoz - You And I Both
ציון: 5/10 בחירה סתמית. ביצוע סתמי. אחד משירי הפרווה שאף אחד לא הולך לזכור, אבל מה שכן - יש לו ווקאלז לא רעים.
6) Jon Park - God Bless The Child
ציון: 5/10 למה לכל הרוחות לו לשיר שיר של דיוה? הקול שלו פשוט לא מתאים לסגנון הזה. בחירה איומה ונוראה של שיר. יחד עם זאת היו כמה קטעים בשיר שחשבתי שהוא יודע לשיר טוב והקול שלו מזכיר לי את זה של סולן להקת Poets Of The Fall
5) Lee Dewyze - Chasing Cars
ציון: 5/10 בחר דוקא את אחד השירים הפחות טובים של סנו פטרול. יש לו קול נהדר כמו שסיימון אמר, אבל הביצוע, כמו השיר היה פשוט סתמי ומיותר.
4) Andrew Garcia - Sugar, We're Going Down
ציון: 6/10 לחיוב: הביצוע מקורי, הוא בהחלט יודע לשיר ויש לו פוטנציאל טוב מאוד. לשלילי: בחירה לא משהו בלשון המעטה, והסידור האקוסטי שלו היה מוזר וחסר מעוף.
3) Casey James - Heaven
ציון: 6/10 אחת הבחירות הכי קיטשיות, בנאליות וצפויות שהוא יכל היה לבחור, אבל בסה"כ בחירה נבונה. הביצוע היה נחמד-פרווה ותו לא.
2) Aaron Kelly - Here Comes Goodbye
ציון: 8/10 ללא ספק, הארצ'ולטה החדש של התכנית. בחר שיר בויבנד נדוש ובנאלי שמתאים לו וביצע אותו באופן די מרשים. השלילי היחיד שאציין בהקשר אליו הוא שהייתי רוצה לשמוע משהו יותר מקורי ממנו.
1) Todrick Hall - Since U Been Gone
ציון: 8/10 זה אחד הביצועים האלה שאו שאתה שונא או שאתה אוהב, ואני אהבתי. גרסת אר אנ בי קצבית ומקורית שגרמה לי להתרשם ממנו מאוד לטובה, אע"פ שהרגשתי שהוא יכל היה לשיר אותו יותר טוב. לסיכום, המופע נפתח טוב עם 2 הטובים שציינתי אבל אכזב קשות בהמשך. אני מקוה מאוד שנראה את טודריק לעוד הרבה סיבובים ושלא יקשיב לעצת השופטים ויהרוס את עצמו לגמרי, ושמישהו מהאחרים יצליח איכשהו להפתיע ולהתעלות על עצמו, אחרת זה פשוט לא יהיה שווה צפייה.