טופ 24 - בנים

Bleed for Me

New member
מה?!?!../images/Emo58.gif

אנדרו שר את Sugar We're Going Down של פול אאוט בוי?!?! את זה אני חייבת לראות!!

jess r

New member
../images/Emo58.gif אוי...

אלן לבושה כמו סיימון! אלן גרועה ומיותרת והיא יודעת את זה. הפרק הזה ממש עשה לי פלשבק לעונות קודמות בשלבים הראשונים, שכולם גרועים ויש שירים קיטשיים ומשעממים, וזה דווקא היה נחמד
טודריק הול - חי בסרט שהוא "פנס און דה גראונד". עלק "אנשים זוכרים את השיר שלי ושרים אותו". בסדר... בקיצור הגירסה שלו היתה כאילו בלתי מזוהה ומזה הריקודים האלו. הקטע האהוב עלי היה כשהוא הודה שהוא שומע קולות בראש שלו
אם מה שהוא שומע בראש זה גירסאות הזויות לשירים של קלי קלארקסון - הוא ממש מסכן. ארון קלי - למה כולם מתעקשים שיש לו קול ענקי? יש לו קול קטנטן וחמוד. הוא משעמם ולא ממש... "באופנה" בואו נגיד את זה ככה. ג'רמיין סלרס - לאן נעלם הקול היפה שלו מהאודישן? איזה שיר משעמם. אבל יש לו מלא סטאר קואלטי והוא עומד ממש יפה כזה על הבמה ויש לו חיוך יפה והוא פשוט קול באופן כללי. טים אורבן - חמוד! שר זוועה, פשוט זוועה. אין לי אפילו כוח לחשוב על בדיחה מרושעת עם המילה "אפולג'ייז" בפנים, תחשבו על משהו לבד. אבל הוא כזה חמוד. סיימון: "הם עמדו כי הם ניסו לצאת" -
ג'ו מונייז - מה בן 20?! הוא נראה בן 16. אם כבר ג'ייסון מארז למה לא "Lucky"? אני מתה לשמוע מישהו עושה ת'גירסה הספרדית של זה. בקיצור בחר חרא שיר, היה לחוץ מידי ורק הסוף היה ממש יפה. לי דיוויז - טוב זה לא משנה מה הוא עושה הוא עולה לי על העצבים! הוא ממש צרח בפיזמון והוא קצת יותר מידי פוזה. ואין לו בכלל סטאר-קואלטי, הוא די עציצי על הבמה. זה מגפה אצל הבנים השנה אה? ג'ון פארק - אוי אלוהים... קודם כל הוא לגמרי זייף בטירוף בנמוכים, ודבר שני הוא יצא מן סטוקר כזה בקליפ שלו. הוא יצא די טמבל. והשיר! איזה שיר מזעזע. בקיצור איידול הצליחו ב-5 דקות לגרום לו להיות הכי לא מושך בעולם. ביג מייק - יש לו מחשוף? אלכס למברט - דווקא אחד האהובים עלי היום. שיר ממש יפה, קול ממש יפה, חבל על הזיופים אבל כולם זייפו הלילה אז יחסית לשאר זה נשמע לא רע. סיימון צודק שהוא לחוץ מידי ולא נוח לו על הבמה, אבל זה לא משהו שכוסית קטנה לפני ההופעה לא יכולה לפתור
קייסי ג'יימס - ~מקיאה על עצמי~ שמתם לב שהוא כמעט התפקע מצחוק כל השיר? סמל אנדרו גרסיה - מה נסגר עם החולצה? בקיצור לא אהבתי, זה חרא שיר במקור, הוא לא זז לשום מקום ואין טעם לקחת את השטות הזאת ולעשות ממנה שיר בלוזי סופר מחכם כזה. אבל הוא יכול לשיר. וטיילר גריידי! סקסי
לא אכפת לי אם הוא כל מה שקארה ורנדי ניסחו בצורה ברורה להפתעתי הרבה ולשם שינוי - הוא היה ההופעה היחידה הערב שאני ממש רוצה לראות שוב, ושוב, ושוב. הוא פשוט מגניב, השיר אדיר, התנועות משעשעות, הכל נעשה בסטייל ובמידה הנכונה, והוא שר ממש יפה! לא זייף או משהו, גם לא היתה אמנם שירה יוצאת דופן אבל הוא שר סבבה. טופ 3: טיילר, אלכס למברט, לי. בוטום 2: טודריק הול, ג'ון פארק. בגדול היה זועה אבל סיימון היה טוב בפרק הזה
ההופעות הגרועות עושות לו טוב, הוא חוזר לעצמו :)

אני דווקא אוהבת את ההערות שלה...

וסיימון אכן היה מלך, חוץ מפעם אחת, ממש הסכמתי עם כל מה שהוא אמר וחשבתי בדיוק אותו הדבר אני לא חושבת שהבנות היו כאלה מדהימות אתמול אבל ללא ספק יותר טובות מהבנים

lorenzo35

New member
טודריק הול הופך להיות סקיבוסקי 2 או בדרך

אבל זו מחמאה סקיבוסקי היה טוב יותר

חייבת לשאול משהו דחוף בקשר לבנים../images/Emo58.gif

מי עזב או הועזב? לא הייתי פה כמה ימים, אז לא ראיתי אם כתבתם על זה כבר... תודה

זה לא קשור לתוכנית התוצאות../images/Emo58.gif

החזירו משתתף לתוכנית, זה אומר שמישהו מאלה שנבחרו בהתחלה, ירד מהתוכנית, רציתי לדעת מי זה, כי אני ממש לא זוכרת...

LeAnnDylan

Well-known member
כריס גולייטלי

הבחור עם הסיפור המרגש שקייטי פרי לא התרגשה ממנו "איטס נוט אה לייף-טיים מובי סוויטהארט"

LeAnnDylan

Well-known member
כן

הוא לא ציין שהוא עדין תחת חוזה הקלטות כשניגש לאודישנים

X יו יו S

New member
ידוע מי נכנס במקומו? וחבל אהבתי אותו

לא שמתי לב שהוא נעלם פתאום

X יו יו S

New member
חח זה לא עוזר לי להיזכר מי זה

אני נעזרת בזה ותודה על התשובה נ.ב זאת רק אני שבערך רק על 6 מתומדדים יודעת על מי מדובר בלי צורך להסתכל על קישור ששמתי למעלה או שיש פה עוד אנשים כאלה?

X יו יו S

New member
חח אז יש לי עוד תקווה

אין אני מתוך סקרנות נכנסתי ל
של התוצאות ואחר כך להודעה של דילן על המתמודדים כדי לדעת במי מדובר

YoungFlattop

New member
חחח

אני מתוך סקרנות נכנסתי לספוילרים של התוצאות דקה לפני שראיתי מי הודח

X יו יו S

New member
יפה החזקת מעמד יותר ממני

אני רוב הזמן קוראת מי המודחים עוד לפני שיצא לראות את הופעות בכלל

The Human

New member
../images/Emo58.gifבמילה אחת..

זוועה! What in the bloody hell was that? לדעתי, כל מי שחושב קצת מבין שההפקה קבעה באופן די שרירותי שהשנה תזכה בת, אחרת אי אפשר להסביר איך אחרי 2 עונות שבהם 4 בנים מגיעים לגמר מגיעה שנה שבה נבחר המקבץ הגרוע ביותר שלהם בתולדות התוכנית. הממוצע שהענקתי לבנים השבוע הוא 4.75 - מה שאני מגדיר בתור תת רמה. הבעיה בזה היא שיחד עם זאת שתזכה בתוכנית נערה מאוד מוכשרת, הרמה הכללית של איידול תרד באופן קיצוני ביחס לשנים עברו. הבה נתחיל בדירוג.
12) Alex Lambert - Wonderful World​
ציון: 1/10 אין מה לומר. פשוט ריחמתי עליו בעצם העובדה שהעלו אותו לשלב הזה ונתנו לו לקרטע מול מליוני צופים במקום לכבד אותו ולשלוח אותו הבייתה בזמן. זה היה פשוט נוראי ואם יש דבר שישאיר אותו זה רק סימפטיה ורחמים.
11) Tyler Grady - American Woman​
ציון: 2/10 השוקר של הלילה. ממה שראיתי בהוליווד לא העלתי בדמיוני את האפשרות שהוא יעשה בחירה כל כך גרועה בשבוע הראשון שלו ועוד יבצע אותה באופן כל כך נבזה. דבר נוסף שעצבן אותי, הוא עודף הבטחון שלו המופרז שלו שמזכיר לי בהתנהלות שלו דיווה שעולה לבמה כשהיא מסטולה מקוקאין.
10) Tim Urban - Apologize​
ציון: 3/10 מכל הבנים שיכלתם להעביר - בחרתם בו? אולי זו אינדיקציה לכמה נייג'ל לית'גו היה כל כך חיוני לתוכנית. ביצוע חלש מאוד לשיר שללא ספק גדול עליו בכמה מידות.
9) Jermaine Sellers - Get Here​
ציון: 4/10 חייבים לומר לחיוב שיש לבן אדם יכולות ווקאליות לא רעות בכלל, אבל אני מסכים עם השופטים. זה פשוט היה נסיון סתמי וחסר משמעות והביצוע בכללותו היה פשוט מביך.
8) Michael Lynche - This Love​
ציון: 4/10 אולי הרמה הכי גבוהה שמייקל יגיע אליה בתוכנית. זה היה רע מאוד, אבל לפחות הוא לא ביזה את עצמו כמו אלו ארבעת אלו שציינתי עד כה.
7) Joe Munoz - You And I Both​
ציון: 5/10 בחירה סתמית. ביצוע סתמי. אחד משירי הפרווה שאף אחד לא הולך לזכור, אבל מה שכן - יש לו ווקאלז לא רעים.
6) Jon Park - God Bless The Child​
ציון: 5/10 למה לכל הרוחות לו לשיר שיר של דיוה? הקול שלו פשוט לא מתאים לסגנון הזה. בחירה איומה ונוראה של שיר. יחד עם זאת היו כמה קטעים בשיר שחשבתי שהוא יודע לשיר טוב והקול שלו מזכיר לי את זה של סולן להקת Poets Of The Fall
5) Lee Dewyze - Chasing Cars​
ציון: 5/10 בחר דוקא את אחד השירים הפחות טובים של סנו פטרול. יש לו קול נהדר כמו שסיימון אמר, אבל הביצוע, כמו השיר היה פשוט סתמי ומיותר.
4) Andrew Garcia - Sugar, We're Going Down​
ציון: 6/10 לחיוב: הביצוע מקורי, הוא בהחלט יודע לשיר ויש לו פוטנציאל טוב מאוד. לשלילי: בחירה לא משהו בלשון המעטה, והסידור האקוסטי שלו היה מוזר וחסר מעוף.
3) Casey James - Heaven​
ציון: 6/10 אחת הבחירות הכי קיטשיות, בנאליות וצפויות שהוא יכל היה לבחור, אבל בסה"כ בחירה נבונה. הביצוע היה נחמד-פרווה ותו לא.
2) Aaron Kelly - Here Comes Goodbye​
ציון: 8/10 ללא ספק, הארצ'ולטה החדש של התכנית. בחר שיר בויבנד נדוש ובנאלי שמתאים לו וביצע אותו באופן די מרשים. השלילי היחיד שאציין בהקשר אליו הוא שהייתי רוצה לשמוע משהו יותר מקורי ממנו.
1) Todrick Hall - Since U Been Gone​
ציון: 8/10 זה אחד הביצועים האלה שאו שאתה שונא או שאתה אוהב, ואני אהבתי. גרסת אר אנ בי קצבית ומקורית שגרמה לי להתרשם ממנו מאוד לטובה, אע"פ שהרגשתי שהוא יכל היה לשיר אותו יותר טוב. לסיכום, המופע נפתח טוב עם 2 הטובים שציינתי אבל אכזב קשות בהמשך. אני מקוה מאוד שנראה את טודריק לעוד הרבה סיבובים ושלא יקשיב לעצת השופטים ויהרוס את עצמו לגמרי, ושמישהו מהאחרים יצליח איכשהו להפתיע ולהתעלות על עצמו, אחרת זה פשוט לא יהיה שווה צפייה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

אל תקרא לראסקל פלאטס בויבנד
הם אומנם להקה והם במקרה גם בנים אבל הם רחוקים מלהיות "בויבנד" במובן המזלזל שאתה בחרת בו

למעלה