סוף סוף יש לי זמן וסבלנות../images/Emo58.gif
טודריק הול- Since U Been Gone טוב אז לא ככה ציפיתי שישירו קלי בתוכנית אבל אני חייבת להודות שזה היה מענין ובהחלט זזתי בהתאם לקצב. אז כן לא ההופעה הכי טובה אבר באיידול אבל היא לא גרועה בעיניי והייתי ממש שמחה לראות אותו בטופ 12. יהיה מענין איתו. ציון - 7.
ארון קלי- Here Comes Goodbye זה אחד השירים שאני הכי אוהבת של ראסקל פלאטס
ועם כמה שאני שונאת את ארון אני חושבת שהוא עשה עבודה לא רעה בכלל. אני בכיף אחזור לצפות בזה. ציון - 7.5
ג'רמיין סלרס- Get Here יש לו קול מדהים אבל ההופעה הזאת הייתה משעממת ואיומה. יאק. ציון - 3.
טים אורבן- Apologize הוא שווה אבל יאק מה זה היה X_X ציון - 3.
ג'ו מונייז- You and I Both הוא חמוד ולייקאבל אבל אני לא אבכה יותר מידי אם הוא יעוף אחרי זה. זה היה טוב יותר משתי ההופעות הקודמות ללא ספק אבל לא טוב מספיק. ציון - 6.
טיילר גריידי- American Woman פיטצ'י אול דה ווי אבל יש לו נוכחת במה שתספיק לו השבוע. ציון -6.
לי דיוויז- Chasing Cars זה הרגיש קצר מידי להופעה אבל הוא נשמע טוב ומספיק מענין כדי שאני אצפה לראות אותו שוב בשבוע הבא. ציון - 8. אוקיי רק קטע משעשע קצר שקרה לי הרגע. בדיוק היה לי טלפון אז עשיתי פאוס ואמא של אחד הילידם בגן שאלה אותי מה אני עושה אז אמרתי שאני צופה באיידול היא כזה "וואו את ממש אוהבת את זה, מה?" התוודתי שאני מכורה ואז היא כזה "אבל הוא עוזב לא?" ואני בראש שלי שכרגע אני צופה בטלוויזיה וכולם צופים איתי וזה בדיוק אחרי ההופעה של לי ואני כזה "מה?! מי? :|" אז היא כזה "ג'ייסון" ואז נפל לי האסימון שהיא מדברת על סיימון
אנד איי ווז לייק WHO CARES
טוב נו הייתי צריכה להגיד שאותי זה שיעשע
ג'ון פארק- God Bless The Child אוי אני אוהבת אותו עוד לפני שהוא שר. שאניה
אוקיי אז קצת פחות אוהבת אותו אחרי שהוא שר. ציון - 5.
ביג מייק- This Love ההופעה הזאת לא הייתה גרועה מידי הבעיה עם מייק היא שכל השירים שלו נשמעים אותו דבר ואני מרגישה כאילו מתחילת האודישנים כל פעם הוא מופיע עם אותו שיר. ציון - 6.
אלכס למברט- Wonderful World אני אוהבת שהוא נכנס במרי בקליפ שלו לפני השיר
ההופעה עצמה קצת סתמית. ציון - 5.
קייסי ג'יימס- Heaven תקראו לזה מתוסרט ועלוב כמה שתרצו אבל לא צחקתי ככה מאז הצעת הנישואים של ג'ון לשאניה. גרייט מומנט!
קארה
החלק הטוב ביותר אגב הוא החלק שסיימון קרא לקארה קוגר
best lolz of the night
ההופעה עצמה אגב, התחילה טוב אבל מהאמצע ככה פחות אהבתי אותו. ציון - 7.
אנדרו גרסיה- Sugar We're Going Down אמממ אז. חשבתי שהוא היה לא רע אבל אהבתי אותו יותר בהופעות קודמות. ציון - 8. אוקיי אז לסיכום (בלי שליפים) הראשון והיחיד שאני זוכרת לטובה (באופן מפתיע) זה ארון קלי, וסביר להניח שה רק בגלל השיר ולא בגללו. אבל שיהיה הוא לא היה כזה נורא. ועכשיו בעזרת הריקאפ של איידול אני נזכרת שהערב לא היה נוראי כפי שנדמה לי אבל בכל זאת ערב שהציון הכי גבוה שלו זה 8 והשנים היחידים שציפיתי להם, די איכזבו אותי. לפחות צחקתי קצת במהלך הערב. צריכים ללכת בייסד און טונייט- טים וג'רמיין