טופ 24 - בנים

Mikey Weiss

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif טופ 24 - בנים

לא לשכוח לספיילר וזה.

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif

מאוחר מדי להוסיף מועמדים לאוסקרים שלנו? יש לסיימון יציאה מרושעת שיכולה לקחת את התחרות בהליכה. (סיימון לטים אורבן).

lorenzo35

New member
האשם היחיד הוא ללא ספק אדם למברט הוא ולא אחר!

אדם למברט שלקח את אמריקן איידול למחוזות ולגבהים שלא נראו מעולם בתעשיית הריאלטי , והציב רף חדש או רף כל כך גבוה , ושינה את כל חוקי המשחק שידענו עד כה , והכי חשוב נראה לי שהמתמודדים בעצמם מרגישים את זה ,,,,,, מי בכלל מבין ה24 יכול לדגדג את המעמד שהיה לאדם למברט באותו שלב בתחרות ? כולם פתאום נראים לי משעממים להחריד , אותה רוטינה , מונוטונים , הולכים על בטוח , אדם למברט הרסת לי את החוויה בצפיית אמריקן איידול !!! כי אחריך זה לא אותו דבר , זה לדעתי גם הסיבה שהשאירו אלכס למברט , כן אך ורק בגלל שם משפחתו [בלי שום קשר לכשרון השירה שלו ] שממלא חור עצום אחרי עזיבת הענק, אלכס למברט נמצא שם אך ורק בגלל "למברט " וגם להזכיר לכל המתמודדים וגם לנו אם מי היה לנו עסק, וקצת להתרפק על העונה שעברה שהיתה לדעת הכל הטובה בכל הזמנים של אמריקן איידול , גם השופטים בעצמם הבינו זאת , וזה ניכר בכל תגובה שלהם : תנסו להיות יותר מקוריים " יותר יצירתיים " לא ללכת על בטוח " הכל עם קריצה לעבר הענק אדם ללמברט , וסיימון נראה על סף התפוצצות ! אני גם מאמין שעם הזמן הוא יכריז את מה שאני מצהיר כאן ,אפקט למברט משפיע על ה24 , הכי אולי קרוב ,,,,, או מזכיר את העונה שעברה הוא אדון גרסיה שמתחפש לדעתי לדני גוקי שדאז הלך לו קלף לו רע בשלב ה24 ,

כמה שאתה צודק - לא אותו דבר אחרי אדם למברט

אדם למברט ריגש אותנו והעלה את אמריקאן איידול לשיאים שלא היו קודם. כעת הכל נראה משעמם וחובבני. אין לי אף פייבורייט, כולם נראים אותו דבר, סתמיים. כל אחד ברחוב יכול לשיר כמוהם - נדמה לי שסיימון אמר את זה לאחת המתמודדות, ואכן צדק. אני רוצה את אדם בחזרה!!!!!!

lorenzo35

New member
קריאה נואשת למתמודדים אנא עלו את הפלצטו !!!!

מספיק עם השירים המשעממים ! לא מבין למה אמרו שהעונה הבחירה מאוד קשה , כיוון שהמתמודדים מצויינים , איפה ? למה אני לא רואה את זה ? מה יש קחו קצת ריזיקה , קפריזות ! אני מתחנן שירד עליכם המוזה , מספיק ללכת על שירים קובנציונליים !! אני מבין כי בלקסיקון של ה 24 לא מופיע המילה אומץ , יש לכם במה בתוכנית הטלוויזיה המצליחה בהיסטוריה , מה לא מובן כאן ? אני קורא להפקה להתערב ולכוון את "השלומפרים " את כל 24 הפחדנים כדי שלא יהפכו לעונה הגרועה ביותר של אמריקן איידול אי פעם ,

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif

טוב, אני רוצה לבכות. מישהו אמור גם לנצח בעונה הזו? שיט. אהבתי את קייסי ולי, נראה לי. והייתי עשויה בערך לאהוב את טיילר אם לא היה בא לי להעיף לו סטירה. הולכת להקשיב לקצת ניקיפורוס כדי להיזכר איך בחורים ששרים ממש יפה נשמעים. הצילו.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

בדיוק קראתי שמישהו כתב שאחרי אתמול כולם היו לייק "אם זאת עונה של בנות איידול בצרות אבל עכשיו הבנים באמת הוכיח שאיידול יודעים על מה הם מדברים"
שיפסיקו כבר להגיד שזאת עונה של בת. זאת לא עונה של בת זאת עונה של דידי. גם אם היא לא תנצח זאת תישאר לעד העונה שלה
את הפרק אגב עדין לא ראיתי, התעוררתי בדיוק כשהוא נגמר, ואחרי הביקורות האוהדות, גם לא ממש בא לי לראות אותו כרגע. אז כשאני אחזור מהעבודה אולי.

Mikey Weiss

New member
וקצת יותר בהרחבה ../images/Emo58.gif

אבל לא כזה בהרחבה כי אני לא זוכרת חצי ולא רוצה לזכור את החצי השני. טודריק - אוסקר למחרב השיר הטוב ביותר. ואט דה עזאזל זה היה? לא. פשוט לא. ולמרות שאם הייתי יכולה להעיף שלושת רבעי מהבנים עכשיו הייתי מעיפה, אז שתדע שאתה בראש הרשימה. קישטה. ארון - הממ. לפחות יש לו פוטנציאל? מעבר לזה, מעפן מינוס. ג'רמיין - אני מקווה שהוא עשה טופס טיולים יוצא כבר. טים - בינוני להחריד, אבל בהתחשב בתצוגת הנפל שהיו הרבע הראשון של התכנית, חשבתי שהשופטים יהיו קצת יותר נחמדים אליו. מצד שני, יש להם בעיית קרדיביליטי פה... הוא היה צריך להביא משהו באמת יוצא דופן כאן כדי שהם יודו שהם טעו והוא כן היה אמור להיות בטופ 24 מלכתחילה. וזה לא היה. ג'ו - זה היה ממש חמוד. מעניין אותי לראות לאן הוא יכול לגדול. טיילר - זה לא היה כזה נורא בחלקים, אבל זה היה כל כך, מה המילה שאני מחפשת, smug? לי - חמוד לאללה, ולמרות שהבחירת שיר בעייתית ובדרך כלל נבחרת על ידי בחורים עם סוג מסויים של קול בתכניות האלו אהבתי - במיוחד לקראת הסוף - שהוא נשמע אחרת. יש לו גוון קול מעניין. ג'ון - מבחינה קולית נטו הוא היה מצוין והיה לו את הקול הכי יפה, אבל מה זו הבחירת שיר המשמימה הזו? מישהו צריך לגנוב לו את האייפוד ולהחליף לו כמה דברים בפלייליסטים. מארק - אין לי עצבים אליך, ממש, ולשיר הזה עוד פחות. תחזור הביתה לאשתך פליז. ודי כבר עם הצירי לידה. די. עוד דקה הילד שלך בן שנה. אלכס - אה, האמת שלא כתבתי הערות בזמן של זה ועכשיו אני לא זוכרת מה הוא עשה, אבל אני זוכרת שלא התלהבתי. זה נחשב? קייסי - כשראיתי מה הוא שר רציתי לירות בו אבל זה ישב עליו יפה והיה נחמד לראות אותו עושה קצת יותר פופ ופחות בלוז. וקארה? תמותי. עכשיו. לפני שעה. די. אנדרו - זה היה נחמד, לא יותר. אבל נראה לי שהוא באמת הולך להיות הוואן-טריק פוני של העונה. צריכים להיות מודחים: ג'רמיין וטודריק. יש בערך שבעה על ברירת מחדל, אבל אלו השניים שהכי גרמו לי התקפים אלימים בלתי רצוניים.

Mikey Weiss

New member
אה, וגם טופ 12 ../images/Emo58.gif

אחרית שראיתי את כל ההופעות של כולם: בנות: קריסטל דידי ג'נל לילי שיבון קייטי בנים: ג'ו קייסי אנדרו לי טיילר ארון

Mikey Weiss

New member
קראתי לו מארק? מייק.

אתם רואים כמה תשומת לב העונה הזו מוציאה ממני.

naama59

New member
../images/Emo58.gif

באמת שאני מעדיפה כבר את הטופ 36. לפחות אפשר להעיף את כל הגרועים במכה ולא נתקעים איתם לעוד כמה שבועות. אלן - פשוט לא. ועוד בכלל, שפונים אליה ראשונה היא בדרך כלל מפספסת לגמריי. היא אמרה לטודריק שהוא היה טוב, ובביקורת של ג'רמיין היא בלל הסתבכה לגמריי - אין לה את זה. עם כל הכבוד לה בתור מגישה היא אחלה, אבל כשזה מגיע לביקורת במוזיקה אין לה ממש מה להגיד חוץ מ"אני אוהבת את השיר הזה ואיזה יופי אתה נראה". איפה פאולה? טודריק - בהתחלה חשבתי שהסגנון שלו יכול להיות מגניב, אבל זה לא עבד. בקושי זיהיתי את השיר. לא אהבתי את זה, אם הוא רוצה לעשות טוויסט מגניב לשירים הוא חייב להשאיר מהם קצת בכל זאת. האמת שהסכמתי בקטע הזה עם רנדי וקארה. אהרון - וואו הוא ממש ארצ'י. למרות שהקול של ארצ'י היה לדעתי יותר טוב משלו.. בכל מקרה זה היה די משעמם ונשכח. לא השאיר שום רושם מיוחד. ג'רמיין - משעמם. מה, הוא וכל האנשים המשעממים חשבו שביצועים כאלה יבטיחו להם מקום שם? נה. לגבי סיימון, התווים הגבוהים שלו לא היו ממש צרחות ולא הכי אובר דה טופ כמו שהוא עשה מזה. אל תצאו עליי, אבל איפה הוא היה שנה שעברה עם ההערות של האובר סינגינג? באמת. טים - קודם כל, העיבוד ממש מעצבן. נשמע כמו סוג של רמיקס מוזר. וטים עצמו לא הצליח כמעט לאף תו.. ובחייאת, אפילו קריס, עם כל הטענות לגבי הטווח הקולי שלו, הצליח לעשות את זה. חוץ מזה זה באמת היה בלאגן. ג'ו - לא ראינו אותו עד עכשיו בכלל. היי, הוא דומה לחורחה. (אין להם גם שם משפחה דומה? למה בעצם אני יודעת את כל זה?). לא השגעתי על העיבוד אבל ביחס לכל מי שהיה לפניו זה דווקא היה סביר +. טיילור - וכמו שקריסטין אמרה, "כל כך מכוער שהוא יפה". היה סביר +. לי - סוג של וואנבי דיויד קוק. (יש תמונות של דיויד מתקופות אקסיום בערך שהוא נראה ככה אאל"ט
) באמת התפלאתי שלא באו לנסות כאלה שנה שעברה. ההתחלה הייתה טובה, מתישהו הוא קצת איבד את זה.. הסיום היה מוזר גם מבחינת העיבוד. אבל האמת שבסופו של דבר די אהבתי את זה. ג'ון - בחירה קצת משעממת, אבל בסופו של דבר יש לו קול די טוב. חבל שהתבזבז על זה. מייק - הציק לי כל הקטע עם הסיפור שלו בהוליווד. מצחיק אותי שהגיטרה נראית כל כך קטנה עליו
בכל מקרה הייתה הופעה סבירה. השיר הזה מעצבן וגם העיבוד היה לא משהו, בכלל על הליווי והכל, אבל הוא שר את זה סביר. אלכס - השיער שלו מצחיק אותי
לא משהו מיוחד, האמת. האמת שהיו כל כך הרבה יותר גרועים מזה שאני לא אתפלא אם הוא יימצא את עצמו בטופ 12, אבל זה היה עדיין לא משהו. קייסי - הולך על הקטע של חביב הבנות? עם השירים האלה אני לא אתפלא
דווקא היה ביצוע טוב, להפתעתי. השיר עצמו דביק לאללה, וכמו שמייקי אמרה, הוא היה יכול לעשות את זה יותר בלוז ומגניב, אבל זה עדיין היה טוב. אוי, וקארה. מה לעזאזל. ממש כמו עם מאט
אנדרו - לא מתחברת אליו. הוא מזכיר לי את גוקי מידי. עם כמה שאני בעד הקטע של עיבודים מגניבים עם גיטרות, אני כבר מצליחה לראות איך הוא ממחזר את זה בכל שלבי התחרות וגורם לקטע הזה להימאס עליי. השיר עצמו מגניב, והוזה נראה כאילו הוא בכוח ניסה להלביש עליו את הקטע האקוסטי הזה, וזה היה די מוזר. אבל הוא שר טוב אחרי הכל, וזו כן הייתה הופעה נחמדה. מדכא רצח. אין ממש פייבוריטים, מקווה שזה לא ממשיך בכיוון הזה. מקווה שמישהו יפתיע אותי בשבוע הבא. :/

LeAnnDylan

Well-known member
סוף סוף יש לי זמן וסבלנות../images/Emo58.gif

טודריק הול- Since U Been Gone טוב אז לא ככה ציפיתי שישירו קלי בתוכנית אבל אני חייבת להודות שזה היה מענין ובהחלט זזתי בהתאם לקצב. אז כן לא ההופעה הכי טובה אבר באיידול אבל היא לא גרועה בעיניי והייתי ממש שמחה לראות אותו בטופ 12. יהיה מענין איתו. ציון - 7.
ארון קלי- Here Comes Goodbye זה אחד השירים שאני הכי אוהבת של ראסקל פלאטס
ועם כמה שאני שונאת את ארון אני חושבת שהוא עשה עבודה לא רעה בכלל. אני בכיף אחזור לצפות בזה. ציון - 7.5
ג'רמיין סלרס- Get Here יש לו קול מדהים אבל ההופעה הזאת הייתה משעממת ואיומה. יאק. ציון - 3.
טים אורבן- Apologize הוא שווה אבל יאק מה זה היה X_X ציון - 3.
ג'ו מונייז- You and I Both הוא חמוד ולייקאבל אבל אני לא אבכה יותר מידי אם הוא יעוף אחרי זה. זה היה טוב יותר משתי ההופעות הקודמות ללא ספק אבל לא טוב מספיק. ציון - 6.
טיילר גריידי- American Woman פיטצ'י אול דה ווי אבל יש לו נוכחת במה שתספיק לו השבוע. ציון -6.
לי דיוויז- Chasing Cars זה הרגיש קצר מידי להופעה אבל הוא נשמע טוב ומספיק מענין כדי שאני אצפה לראות אותו שוב בשבוע הבא. ציון - 8. אוקיי רק קטע משעשע קצר שקרה לי הרגע. בדיוק היה לי טלפון אז עשיתי פאוס ואמא של אחד הילידם בגן שאלה אותי מה אני עושה אז אמרתי שאני צופה באיידול היא כזה "וואו את ממש אוהבת את זה, מה?" התוודתי שאני מכורה ואז היא כזה "אבל הוא עוזב לא?" ואני בראש שלי שכרגע אני צופה בטלוויזיה וכולם צופים איתי וזה בדיוק אחרי ההופעה של לי ואני כזה "מה?! מי? :|" אז היא כזה "ג'ייסון" ואז נפל לי האסימון שהיא מדברת על סיימון
אנד איי ווז לייק WHO CARES
טוב נו הייתי צריכה להגיד שאותי זה שיעשע
ג'ון פארק- God Bless The Child אוי אני אוהבת אותו עוד לפני שהוא שר. שאניה
אוקיי אז קצת פחות אוהבת אותו אחרי שהוא שר. ציון - 5.
ביג מייק- This Love ההופעה הזאת לא הייתה גרועה מידי הבעיה עם מייק היא שכל השירים שלו נשמעים אותו דבר ואני מרגישה כאילו מתחילת האודישנים כל פעם הוא מופיע עם אותו שיר. ציון - 6.
אלכס למברט- Wonderful World אני אוהבת שהוא נכנס במרי בקליפ שלו לפני השיר
ההופעה עצמה קצת סתמית. ציון - 5.
קייסי ג'יימס- Heaven תקראו לזה מתוסרט ועלוב כמה שתרצו אבל לא צחקתי ככה מאז הצעת הנישואים של ג'ון לשאניה. גרייט מומנט!
קארה
החלק הטוב ביותר אגב הוא החלק שסיימון קרא לקארה קוגר
best lolz of the night
ההופעה עצמה אגב, התחילה טוב אבל מהאמצע ככה פחות אהבתי אותו. ציון - 7.
אנדרו גרסיה- Sugar We're Going Down אמממ אז. חשבתי שהוא היה לא רע אבל אהבתי אותו יותר בהופעות קודמות. ציון - 8. אוקיי אז לסיכום (בלי שליפים) הראשון והיחיד שאני זוכרת לטובה (באופן מפתיע) זה ארון קלי, וסביר להניח שה רק בגלל השיר ולא בגללו. אבל שיהיה הוא לא היה כזה נורא. ועכשיו בעזרת הריקאפ של איידול אני נזכרת שהערב לא היה נוראי כפי שנדמה לי אבל בכל זאת ערב שהציון הכי גבוה שלו זה 8 והשנים היחידים שציפיתי להם, די איכזבו אותי. לפחות צחקתי קצת במהלך הערב. צריכים ללכת בייסד און טונייט- טים וג'רמיין

X יו יו S

New member
../images/Emo58.gifעוד לא ראיתי את הפרקים

אבל תודה שאת רושמת מה הם שרים ככה יש לי למה לצפות אני מחכה לשמוע את Since U Been Gone Apologize Heaven American Woman אבל הכי לChasing Cars אלו כל שירים שאני אוהבת מהרשימה מקווה לא להתאכזב

lorenzo35

New member
מי או מה בוחר את השירים למתמודדים ? הם בעצמם?

תמיד רציתי לדעת מי בוחר את השירים למתמודדים , הרי נותנים להם רשימה של 100 או יותר ממצעד של בילבורד או רשת מדיה כזאת או אחרת , הם בוחרים זאת בעצמם ? או בוחרים להם ? האם יש " יד מכוונת " ? אני שואל כי אני תמיד חושב למה הם בוחרים שירים כל כך גרועים ?? שאפילו גם לא מתאים להם ,,,,דרך-אגב בלי שום קשר השם לי אן רימס מזכיר לי קצת את השם אן מרי בוסקוביץ' המתמודדת האהובה מהעונה הקודמת . בטח מזכירים לך את זה המון לא ?

LeAnnDylan

Well-known member
הם בוחרים לבד אבל..

בעיקרון כל מתמודד אמור לבחור שלושה שירים מרשימת שירים נבחרת. הלהקה של התוכנית וכל המדרכי פיתוח קול ששם "יכולים" להמליץ להם על אחד מהשלושה במקרה שאחד "לא מתאים" אבל בתאכלס כל מתמודד יודע איזה מבין השלושה שירים הוא רוצה והשנים האחרים הם רק ברירת מחדל. משתמשים בברירת מחדל הזאת רק כשאר כמה מתמודדים "רבים" על אותו שיר ואז עושים הגרלה (שזו מילה נחמדה יותר למה שהמפיקים עושים כדי לפמפם מתמודדים שהם אוהבים) ואף פעם לא השוו את השם של ליאן ריימס לאן-מארי. אני חושבת שעם כל הכבוד לאן מארי, ליאן היא זמרת בעל וותק של 13 שנה ואן מארי היא אף אחת שעפה כבר בשבוע הראשון שלה אז לא. לא שמעתי את זה לפני.

למעלה