גמאני עונה משעמום ../images/Emo3.gif
1.שם: נועה 2. גיל:15 מאתמול
3. תאריך לידה:2-9-1990 4. כינוי: נועהץ 5. תכונה טובה: חברותית 6. תכונה רעה: עקשנית.. מאוד... 7. חולשה: עיניים כחולות 8. אובססיות: מוזיקה
9.פאדיחה: שקפצתי על בנאדם שחשבתי שהוא אבא שלי.. והתברר שלא...
10. כאב:?... 11. משאלה: לא כדאי לכם שאני יתחיל... 12. זיכרון רע: אממ לא זכור לי כרגע... 13. זיכרון טוב: אממ כל הטיולים השנתיים והטיסות לחו"ל...
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשנפלתי במדרגות והייתי בטוה שאני עומדת למות?...
15. געגוע: לחברה שלי שעברה לארה"ב, כיף לה היא הולכת להופעה של סימפל...
16. פחד: דבורים...
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: בריטני ספירס?..
18. איפה את\ה גר? באר שבע.. כן זה חור... 19. החג האהוב עליך: פסח, הכי ארוך עם כל הדודים והכי הרבה אוכל ומתנות.., מה עוד צריך?..
20. אוכל מועדף: צ'יפס... 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אממ כבד... 22. שתיה מועדפת: פפסי 23. קינוח מועדף: אממ כל משו עם הרבה שוקולד?... 24. ממתק מועדף: קליק קורנפלקס... יאמי 25. עוגה מועדפת: שוקולד צ'יפס או שוקולד 26. צבע מועדף: כתום שולט!
27. חיה מועדפת: אממ חתול?.. או כלב קטן וחמוד...
וחזירים!!...
28. חיית מחמד [אם יש]: ברגע זה אין... 29. ספורט מועדף: קיקבוקסינג 30. מספר מזל: 7 31. ספר: אממ כל משו מעניין 32. סרט דיסני מועדף: השועל והכלב!!!! 33. סרט: אוו יש מלא.., או אימה או קומדיה...
34. שחקנ\ית: לאדעת... 35. זמר\ ת: פייר או ג'ואל
36. סדרה מעודפת: ורוניקה מארס אבל נגמר אז ג'ואן מארקדיה.., מכושפות וכל קומדיה אפשרית... אהה חברים!!
37. מקצוע אהוב: אממ מצטערת אבל לא קיים כזה דבר... 38. מקצוע שנוא: כל מקצוע?.. 39. מקום בעולם: לונדון או ניו יורק
40. המעשה הכי נועז שעשית: אוו.. טוב נו נספר משו מצחיק. שנה שעברה הינו חברות ילדים מופרעת שנשארה כל יום הערך אחרי שעות בצפר... (בגלל ההסעה המחורבנת, או בגלל עונשים..) ויומיים ברצף פשוט הינו במרפסת כמה ילדים וכמה בנות צרחו כאילו אונסים אותם.. ביום השני באו כמה מורות.. וזה היה עצבני!!... בין הפעמים היחידות שלא הצלחנו לברוח..
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אוי שטויות יש בכמויות.. חח 42. פריט לבוש מועדף: אממ לאדעת.. 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלוויזיה.. ומחשב..
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קשה לבחור.. כי כל עונה רוצים עונה אחרת.. אבל בעיקרון אביב וסתיו... 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? ופל..
48. שקיעה או זריחה? גם וגם...
49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגדד, תעברו מה שאני עברתי תם גם תהיו נגד...
50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי בחשק... 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית!!
52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? תלוי מתי...
54. לישון או לקום? לישון!!! שונאת לקום!!
55. חוף או הרים? חוף
56. קרמבו- וניל או שוקו? אממממ.. שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? עקרונית רגילה.. אבל גם מכופתר זה נחמד... 59. שיר שגורם לך לצחוק? אממ השירים של סאם 41 גורמים לי להיות קופצנית חח, אהה והשיר תנו לו צ'אנס מצחיק אותי, בעיקר כשמשמיעים אותו בציבור וכולם שרים ת מהלבב
60. שיר שגורם לך לבכות? אנטייטלד.. בגלל הקליפ... או וייק מי אפ ון ספטמבר אנדז....
61. השיר של כל הזמנים? אממ כשיעברו כל הזמנים אני יענה על זה.. בינתיים זה פרפקט... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אוו לאדעת.. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? קודם אני ימצא בעל אח"כ אני יחשוב על זה... 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? אממ לאדעת...
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? אממ לא זכור לי משו מיוחד.... 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אממ קטנה יחסית, כאילו גם נמוכה גם רזה..., אממ קופצנית ונחמדה?.. חח
67. שמות החברים הכי טובים שלך? הכי טובה מאיה... ויש עוד הרבה טובים... 68. הגלידה הכי טעימה? קוקוס
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא חברה טובה?.. חח 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? ממש מזמן.. כל המשפחה שלי במחשבים אז נראה לי מהילדות הממש ממש צעירה שלי חח 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אממ כל מיני קומונה פורומים ובלוגים.. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? סימפל פלאן וגרין דיי 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אממ אולי זה השם שלי?.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אולי.. עוד לא חוויתי אותה גם אם כן... 75. באיזה פורומים אתה? שוב?.. סימפל פלאן וגרין דיי, אם אני קוראת אני מגיבה... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה גורם לי להתרחק ממנו..... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים!! 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא נראה לי, כי הם מעצבנים!!!... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון?.. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? רואה טלוויזיה או שומעת מוזיקה... 83. מה התחביבים שלך? אממ לנגן לצייר לתפור ועוד..... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? דיסקמן... 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן חח יש בינינו קשר נפשי חח
הוא הולךאיתי כל הזמן.. גם לבצפר... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אממ... לאדעת.. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לאדעת.., זה בעיה כי אנלא יודעת מה לבקש לממהולדת... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? צ'יפס ושניצל של אמא... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אוו.. דיסקמן טלוויזיה מחשב... 92. מי החברים שלך בפורום? אממ לאדעת... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שנה שעברה!! התנדבתי!! 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כשהתנדבתי?.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול.. הרבה פעמים..., לכל החברים החמודים שהביאו לי בלונים או שעשו לי שמח ולמשפחה שלי... 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? נועה (היתה) פה?... חחח 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אממ..... 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא נראה לי משמו מיוחד.., מה שקורה אמור לקרות... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון או ניו יורק...
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא.. כי אז לא הייתי יכולה לחיות בלעדיו...