סקר

MayLuvsDoug

New member
אני לא יודעת איך../images/Emo7.gif

היא גם מחקה אותך! [היא טיפשה].

Noa Tsror

New member
גמאני עונה משעמום ../images/Emo3.gif

1.שם: נועה 2. גיל:15 מאתמול
3. תאריך לידה:2-9-1990 4. כינוי: נועהץ 5. תכונה טובה: חברותית 6. תכונה רעה: עקשנית.. מאוד... 7. חולשה: עיניים כחולות 8. אובססיות: מוזיקה
9.פאדיחה: שקפצתי על בנאדם שחשבתי שהוא אבא שלי.. והתברר שלא...
10. כאב:?... 11. משאלה: לא כדאי לכם שאני יתחיל... 12. זיכרון רע: אממ לא זכור לי כרגע... 13. זיכרון טוב: אממ כל הטיולים השנתיים והטיסות לחו"ל...
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשנפלתי במדרגות והייתי בטוה שאני עומדת למות?...
15. געגוע: לחברה שלי שעברה לארה"ב, כיף לה היא הולכת להופעה של סימפל...
16. פחד: דבורים...
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: בריטני ספירס?..
18. איפה את\ה גר? באר שבע.. כן זה חור... 19. החג האהוב עליך: פסח, הכי ארוך עם כל הדודים והכי הרבה אוכל ומתנות.., מה עוד צריך?..
20. אוכל מועדף: צ'יפס... 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אממ כבד... 22. שתיה מועדפת: פפסי 23. קינוח מועדף: אממ כל משו עם הרבה שוקולד?... 24. ממתק מועדף: קליק קורנפלקס... יאמי 25. עוגה מועדפת: שוקולד צ'יפס או שוקולד 26. צבע מועדף: כתום שולט!
27. חיה מועדפת: אממ חתול?.. או כלב קטן וחמוד...
וחזירים!!...
28. חיית מחמד [אם יש]: ברגע זה אין... 29. ספורט מועדף: קיקבוקסינג 30. מספר מזל: 7 31. ספר: אממ כל משו מעניין 32. סרט דיסני מועדף: השועל והכלב!!!! 33. סרט: אוו יש מלא.., או אימה או קומדיה...
34. שחקנ\ית: לאדעת... 35. זמר\ ת: פייר או ג'ואל
36. סדרה מעודפת: ורוניקה מארס אבל נגמר אז ג'ואן מארקדיה.., מכושפות וכל קומדיה אפשרית... אהה חברים!!
37. מקצוע אהוב: אממ מצטערת אבל לא קיים כזה דבר... 38. מקצוע שנוא: כל מקצוע?.. 39. מקום בעולם: לונדון או ניו יורק
40. המעשה הכי נועז שעשית: אוו.. טוב נו נספר משו מצחיק. שנה שעברה הינו חברות ילדים מופרעת שנשארה כל יום הערך אחרי שעות בצפר... (בגלל ההסעה המחורבנת, או בגלל עונשים..) ויומיים ברצף פשוט הינו במרפסת כמה ילדים וכמה בנות צרחו כאילו אונסים אותם.. ביום השני באו כמה מורות.. וזה היה עצבני!!... בין הפעמים היחידות שלא הצלחנו לברוח..
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אוי שטויות יש בכמויות.. חח 42. פריט לבוש מועדף: אממ לאדעת.. 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלוויזיה.. ומחשב..
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קשה לבחור.. כי כל עונה רוצים עונה אחרת.. אבל בעיקרון אביב וסתיו... 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? ופל..
48. שקיעה או זריחה? גם וגם...
49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגדד, תעברו מה שאני עברתי תם גם תהיו נגד...
50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי בחשק... 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית!!
52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? תלוי מתי...
54. לישון או לקום? לישון!!! שונאת לקום!!
55. חוף או הרים? חוף
56. קרמבו- וניל או שוקו? אממממ.. שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? עקרונית רגילה.. אבל גם מכופתר זה נחמד... 59. שיר שגורם לך לצחוק? אממ השירים של סאם 41 גורמים לי להיות קופצנית חח, אהה והשיר תנו לו צ'אנס מצחיק אותי, בעיקר כשמשמיעים אותו בציבור וכולם שרים ת מהלבב
60. שיר שגורם לך לבכות? אנטייטלד.. בגלל הקליפ... או וייק מי אפ ון ספטמבר אנדז....
61. השיר של כל הזמנים? אממ כשיעברו כל הזמנים אני יענה על זה.. בינתיים זה פרפקט... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אוו לאדעת.. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? קודם אני ימצא בעל אח"כ אני יחשוב על זה... 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? אממ לאדעת...
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? אממ לא זכור לי משו מיוחד.... 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אממ קטנה יחסית, כאילו גם נמוכה גם רזה..., אממ קופצנית ונחמדה?.. חח
67. שמות החברים הכי טובים שלך? הכי טובה מאיה... ויש עוד הרבה טובים... 68. הגלידה הכי טעימה? קוקוס
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא חברה טובה?.. חח 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? ממש מזמן.. כל המשפחה שלי במחשבים אז נראה לי מהילדות הממש ממש צעירה שלי חח 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אממ כל מיני קומונה פורומים ובלוגים.. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? סימפל פלאן וגרין דיי 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אממ אולי זה השם שלי?.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אולי.. עוד לא חוויתי אותה גם אם כן... 75. באיזה פורומים אתה? שוב?.. סימפל פלאן וגרין דיי, אם אני קוראת אני מגיבה... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה גורם לי להתרחק ממנו..... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים!! 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא נראה לי, כי הם מעצבנים!!!... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון?.. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? רואה טלוויזיה או שומעת מוזיקה... 83. מה התחביבים שלך? אממ לנגן לצייר לתפור ועוד..... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? דיסקמן... 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן חח יש בינינו קשר נפשי חח
הוא הולךאיתי כל הזמן.. גם לבצפר... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אממ... לאדעת.. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לאדעת.., זה בעיה כי אנלא יודעת מה לבקש לממהולדת... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? צ'יפס ושניצל של אמא... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אוו.. דיסקמן טלוויזיה מחשב... 92. מי החברים שלך בפורום? אממ לאדעת... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שנה שעברה!! התנדבתי!! 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כשהתנדבתי?.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול.. הרבה פעמים..., לכל החברים החמודים שהביאו לי בלונים או שעשו לי שמח ולמשפחה שלי... 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? נועה (היתה) פה?... חחח 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אממ..... 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא נראה לי משמו מיוחד.., מה שקורה אמור לקרות... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון או ניו יורק...
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא.. כי אז לא הייתי יכולה לחיות בלעדיו...

SPFAN

New member
עונה ../images/Emo9.gif

1.שם: יונתן 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 21.9.91 4. כינוי: כינוי פה? SPFAN 5. תכונה טובה: מצחיק 6. תכונה רעה: ביישן 7. חולשה: עיניים של אנשים
8. אובססיות: אין 9. פאדיחה: לא זוכר
10. כאב: הממ לא דע 11. משאלה: יותר מדי 12. זיכרון רע: כשראיתי ת'רחם של הכלבה שלי בפח של הווטרינר
13. זיכרון טוב? לא דע ;[ 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שעמית העיף אותי על הפח בגן ושבר לי 2 שיניים
15. געגוע: הרבה אנשים 16. פחד: להיות לבד 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אממ כלום 18. איפה את\ה גר? מכבים 19. החג האהוב עליך: חנוכה
20. אוכל מועדף: שניצל (ואני יודע שאני מוזר) 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כל דבר באפקט הפחד
22. שתיה מועדפת: קולה
23. קינוח מועדף: אממ טירמיסו 24. ממתק מועדף: אין 25. עוגה מועדפת: של סבתא
שכחתי ת'שם שלה
26. צבע מועדף: כחול/שחור 27. חיה מועדפת: כלבים 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה בטטית 29. ספורט מועדף: כדורסל 30. מספר מזל: 3 31. ספר: הסיפור שאינו נגמר 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות (1) 33. סרט: כנ"ל
34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: איימי לי 36. סדרה מעודפת: אבודים 37. מקצוע אהוב: אנגלית 38. מקצוע שנוא: תנ"ך 39. מקום בעולם: לונדון
40. המעשה הכי נועז שעשית: כלום
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא זוכר ;[ 42. פריט לבוש מועדף: גרביים 43. ההמצאה של כל הזמנים: מזגן 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? תלוי מתי 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לפעמים 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אין לי דעה 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכן 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? ווניל 57. תות או בננה? תות (תות בננה עדיף) 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? UGLY ממעודדות צמודות 60. שיר שגורם לך לבכות? Here Without You של ת'רי דורס דאון 61. השיר של כל הזמנים? כרגע Perfect (נחשו של מי) 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: Mad World של.. לא זוכר מי 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? Heaven 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? Here Without You 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? Seether feat. Amy Lee - Broken 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית - בלאכס, התנהגותית... נחמד
67. שמות החברים הכי טובים שלך? יש הרבה ;[ 68. הגלידה הכי טעימה? מנגו 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כשהייתי בן 5 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לפה
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פה, מקפליי ואוונסנס 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? SPFAN.. ס"פ=סימפל פלאן, FAN = מעריץ 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? זה, מקפליי ואוונסנס 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מאיפה לי? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? המממ כן
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? בכלל לא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? יוצא מהמיטה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? קורא 83. מה התחביבים שלך? יש הרבה ;[ 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? חברה שלי
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כאפה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? ארוחת ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? גזר גמדי 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הדיסקמן שלי
92. מי החברים שלך בפרום? הוו יש הרבה. אינלי כוח לכתוב
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכר 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכר 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני חודש 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? שמתתי? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא משנה לי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כלום 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא

בטלקאפ

New member
עשיתי את זה כבר פעם../images/Emo3.gif

.שם:בת-אל 2. גיל: עוד 3 חודשים בת 15
3. תאריך לידה: 1.11.90 4. כינוי: הרבה 5. תכונה טובה: כריזמטית:X 6. תכונה רעה: טיפשע
7. חולשה: שוקולד
8. אובססיות: ארונות פתוחים 9. פאדיחה: אוי ואי יש הרבה 10. כאב: אנשים מסכנים
11. משאלה: המממ:X 12. זיכרון רע: כתה ה' 13. זיכרון טוב? סופרלנד
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: המממ יש הרבה>< 15. געגוע: חברה 16. פחד: להיות לבד 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "את חמודה"
18. איפה את\ה גר?ר"ג 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: שניצל תירס
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:מממ 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: קולה
24. ממתק מועדף: שוקולד!!!,צי'טוס. 25. עוגה מועדפת:שוקולד
26. צבע מועדף: שחור,סגול. 27. חיה מועדפת: חתול
28. חיית מחמד [אם יש]:לא;[ 29. ספורט מועדף: לרוץ
. סתם נו. מממממ לא ידעת
30. מספר מזל: אין 31. ספר: פה גדול והמכוערת 32. סרט דיסני מועדף:אועעעעעעע יש הרבה. מלך האריות[כמובן] פוקהונטס נו יש עוד מלנתלפים;[ 33. סרט: ממממ לא ידעת נו;[ 34. שחקנ\ית: רובי ווליאם 35. זמר\ ת:אבריל 36. סדרה מעודפת: אין 37. מקצוע אהוב: ספרות 38. מקצוע שנוא: מת'!!!!!!!!! 39. מקום בעולם:הולנד
40. המעשה הכי נועז שעשית: אועעע
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרבה:\ 42. פריט לבוש מועדף: המממ 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?אין דעה:X 50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזית 52. מלפפון או עגבניה?עגבינה רולז 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?הממ יש ויש
59. שיר שגורם לך לצחוק? הא יש אחד כזה שכחתי ת'ם שלו;[ 60. שיר שגורם לך לבכות? HELLO:$ 61. השיר של כל הזמנים?נו מה
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:ממממ:X 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?מאיפה לי אם נאיט אתחתן;[ 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? מה שיר מה?! שיבכו וילכו;[ 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? כל השירים של פאפא רוץ' 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית-המ שיער מוזר ומכוער נו מה עכשיו לתאר זה משעמ;[. התנהגותית- מממ תלוי איפה 67. שמות החברים הכי טובים שלך?אילנה,נטעיה,הילולי. 68. הגלידה הכי טעימה? עם אוגיות
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אועעע. בעיקר הקשה
70. מתי התחברת לראשונה לרשת?המממ לפני שנתיים>< 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פורמים,לפעמים כאלה שחברים נותנים. נו תלוי בלעט 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? ס"פ,סאם,מקפליי. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?בטלקאפ-ילדה אחת המציאה וזה
. לקוח מתוך בטרקאפ הירוקה מבנות הוורפאף[והכי מאאאאגנביה#@$@#] 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא..אולי. 75. באיזה פורומים אתה?נוווו סאם,ס"פ,מקפליי. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא משפיע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים,גוף
78. יש לך חבר\ה?לאאאא
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?אולי,ככה. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתלבשת 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?קורא 83. מה התחביבים שלך?מוזיקה וכל מה שכלול בזה,לכתוב:X,להשתולל
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים[דההההה],דיסקמן,בטריות,ספר,הממ זהו:X 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתולה
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר. או שלילה
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? עוד זוג אולסטאר;[ 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?לא ידעת 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? שניצל תירס כמובן 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הממ יש הרבה
92. מי החברים שלך בפרום? אועעעע. לא ידעת מה:$. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?מה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אני לא עוזרת לזרים. אני אדם קשה;[ 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? המממ ממזמן
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?מצב מושעמם 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?חברות,איפשהו. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?כתה ה':\ 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הולנד דההה
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אם הוא כ"כ רוצה;[

eyaldar

New member
...

1.שם: אייל דרשן 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 16.7.90 4. כינוי: eyaldar 5. תכונה טובה: אין לי 6. תכונה רעה: יש הרבה אבל אנלא יודע.. 7. חולשה: שונא שצוחקים עלי בפרצוף שלי =\ 8. אובססיות: סדרות מצויירות 9. פאדיחה: החיים שלי פאדיחה אחת גדולה 10. כאב: מה זה? 11. משאלה: אין משו מיוחד 12. זיכרון רע: אני חי 13. זיכרון טוב? אממ לא זוכר.. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אני עדיין ילד ^^ 15. געגוע: לתמימות 16. פחד: אממ יש משו, אבל זוכר 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: .. 18. איפה את\ה גר? פ"ת 19. החג האהוב עליך: החופש הגדול 20. אוכל מועדף: ג'אנק פוד 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כבד 22. שתיה מועדפת: ספרייט 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: שוגי 25. עוגה מועדפת: אין 26. צבע מועדף: שחור 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: אין 30. מספר מזל: 6 31. ספר: אממ, לא קראתי כבר הרבה זמן 32. סרט דיסני מועדף: לא זוכר 33. סרט: לא זוכר 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: scooby doo 37. מקצוע אהוב: אין 38. מקצוע שנוא: הכל 39. מקום בעולם: הוואי? 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכר 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא זוכר 42. פריט לבוש מועדף: מכנסי שלושת רבעי 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נמנע 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזן 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? "מחבק בקבוק" 60. שיר שגורם לך לבכות? לא זוכר 61. השיר של כל הזמנים? אין 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: לאידע 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? O.ם 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? לאידע, בטח יעשו מסיבה 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? את כל השירים שלי אני מכיר בזכות חברים 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לא שווה שקל.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך? אין לי חברים ממש ממש טובים 68. הגלידה הכי טעימה? דובדבן 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות,כנות.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 6 שנים ככה.. אולי יותר.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פורומים,בלוגים.. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? SP ועוד כמה לא מוכרים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? זה השם פרטי+קיצור שם משפחה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש מצב 75. באיזה פורומים אתה? ראה\י שאלה 72.. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני בטח יהיה מובך.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? כל המראה החיצוני.. 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא, הן מעצבנות.. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? בודק משו במחשב, מתקלח.. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מארגן תמחשב.. 83. מה התחביבים שלך? מחשב.. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את נהג המסוק ביחד עם המסוק המתודלק שלו.. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? לסדר דברים במחשב.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? עיט 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הלילה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? חיים 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? המבורגר עם צ'יפס, אני משת"פ לרצח ;[ 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא הייתי רוצה לאכול כלום.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב.. 92. מי החברים שלך בפרום? כל מי שרוצה להיות חבר שלי :] 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכר X: 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? פעם אחרונה שזר ביקש ממני עזרה 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אף פעם אני חושב.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "פה מת בן אדם חסר חשיבות" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם אלוהים ולנהל שיחה, יש לי הרבה שאלות בשבילו.. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודע, אבל בטח הייתי צריך לשנות הרבה.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? מקום שאין בו מלחמות וכולם אנשים נחמדים.. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? בשום פנים ואופן לא!

קבלי ח"ח על האורך ואני עושה את זה

אני אוהבת ולא כי משעמם לי!!! :] .שם:נבו לוי 2. גיל:14 3. תאריך לידה:11.2 4. כינוי: שלאר נתחיל 5. תכונה טובה: אמ..לא בטוחה שיש 6. תכונה רעה: אי היכולת לסתום ת'פה 7. חולשה: דגדוגים 8. אובססיות: סימפל פלאן..ובמבה 9. פאדיחה: אני נגמלת 10. כאב: בטן? 11. משאלה: שסימפל וגרין דיי יעשו הופעה בארץ 12. זיכרון רע: לחלוק חדר עם אחותי...בעעע 13. זיכרון טוב? אין 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שחלקתי חדר עם אחותי.. בעעע 15. געגוע: לחתולה היפה שלי..ז"ל
16. פחד: כישלון/ מוות (קלישאות..) 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את הקול של המורה לחשבון 18. איפה את\ה גר? עכו(...) לא להרבה זמן אנו עוברים 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: במבה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:חצילים מלפפון חמוץ עם בלוטות עליו ופחזניות 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: עוגיות 24. ממתק מועדף: במבה 25. עוגה מועדפת:גלידה 26. צבע מועדף: כחול שחור 27. חיה מועדפת: כל החיות 28. חיית מחמד [אם יש]:חתולי שלי חמוד 29. ספורט מועדף: אין חס וחלילה בעעע ספורט 30. מספר מזל: 2 31. ספר: צופן דה וינצ'י וציפורים מתות בסתר 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: אין 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: אברילוש 36. סדרה מעודפת: וויל וגרייס חברים מכושפות רוק סטאר INXS 37. מקצוע אהוב: אנגלית 38. מקצוע שנוא: חשבון!!
39. מקום בעולם: אמריקה 40. המעשה הכי נועז שעשית: עגיל באף (בנתיים..)
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אין 42. פריט לבוש מועדף: מכנסיים? 43. ההמצאה של כל הזמנים: דיסקים 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? יס 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?יס 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה אני לא טיפוס של בוקר 49. בליינד דייט- בעד או נגד? סבבה 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית!! חהחה
52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה!!! 59. שיר שגורם לך לצחוק? אין 60. שיר שגורם לך לבכות? בוהמיק רפסודי 61. השיר של כל הזמנים? בוהמיק רפסודי 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין אדם שאני אוהבת... מוזר
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? לא יודע... 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? בוהמיק רפסודי 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? אין 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? דמדה צעקנית 67. שמות החברים הכי טובים שלך? נוי מיכל נופר ובר 68. הגלידה הכי טעימה? וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? היכולת להשתיק אותי 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שנים... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? של ברביות! נו באמת...למשחקים בוואלה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?MCR 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? סימפלי פרפקט פלאן כי נו דה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש מצב 75. באיזה פורומים אתה? סאמרלנד וזה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני מתרחקת ממנו כאילו שהוא מצורע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער ועיניים 78. יש לך חבר\ה? לע 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לאאא הם קרציות! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? זורקת את עצמי למקלחת 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מוציאה את העגיל 83. מה התחביבים שלך? מוזיקה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? דייויד למשל 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? עדשות ומה שקשור בהן 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול, אין לו דאגות 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? פגישה על הלהקה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? אפחת 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? במבה וגלידה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? האמ פי 3 92. מי החברים שלך בפרום? אןי לי...אני בדד..סתם נו כולם חברים פה לא? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אפעם 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?מזמן... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אה...לא זוכרת 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעתתת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? בקנדה עם מישו חמוד (קר שם) 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי עוברת בצפר כשהייתה לי הזדמנות 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אמריקה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? קשה...אין לי מושג!

Edgar Davids

New member
אני הלכתי איתה חשבתי היא יודעת משו

שאני לא יודע. ידעתי שקוראים לו בוהמיאן.

shoohy

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

1.שם:שחר/שוחי/שוחע 2. גיל:בדיוק עוד 20 ימים בת 14... 3. תאריך לידה: 25.9.1991 4. כינוי: שוחי/שוחע 5. תכונה טובה:אין...;[ 6. תכונה רעה: גם אין;[ 7. חולשה: אימובויז, בנים עם שיער ארוך....וכו'.. 8. אובססיות: יש המון....>< 9. פאדיחה:המון>< 10. כאב:...0.0...רק אני לא הבנתי?! 11. משאלה: יש הרבה... 12. זיכרון רע:הרבה..=[ 13. זיכרון טוב?קצת=[ 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:שאמרו לי שנתנו את הכלבה שלי=[.. 15. געגוע: לכלבה שלי=[ 16. פחד: עכבישים ותנינים...;[... 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כ"כ הרבה דברים..>< 18. איפה את\ה גר?זה סוד....
19. החג האהוב עליך: ל"ג בעומר.. 20. אוכל מועדף: לא יודע... 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:אוכל לא כשר... 22. שתיה מועדפת: פאנטה.. 23. קינוח מועדף: מיאו לא יודע.... 24. ממתק מועדף: מסטיק 25. עוגה מועדפת:עבינה/שכבות שאמא מכין...=[... 26. צבע מועדף: תכלת ושחור... 27. חיה מועדפת: נחש... 28. חיית מחמד [אם יש]:אין... 29. ספורט מועדף: חחחחחחחחחחחחח לא אוהב ספורט..=[.. 30. מספר מזל: 7 31. ספר: מיאו... 32. סרט דיסני מועדף:אין אין 33. סרט: יש כ"כ הרבה......ברגע זה זה "מופע האימים של רוקי" 34. שחקנ\ית: גוליה סטילס, הית' לדג'ר, ואמיל הירש הנסגד... 35. זמר\ ת:אין... 36. סדרה מעודפת: ספונג בוב... 37. מקצוע אהוב: מת' 38. מקצוע שנוא: ספורט.. 39. מקום בעולם:ארה"ב,אנגליה.. 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכר...=[.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:הוצאתי את העגיל מבחור חמש שעות אחרי שעשיתי אותו.... 42. פריט לבוש מועדף: חולצה של ג"ש והחולצה השחורה של ספונג בוב... 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב... 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? אהא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?אהא 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס..:p 48. שקיעה או זריחה? שקיעה... 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד... 50. ג'ינס או סתם מכנס? מכנס שחור... 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזן... 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?חום.. 54. לישון או לקום?לישון~ 55. חוף או הרים?חוף.... 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל.. 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?מכופתרת... 59. שיר שגורם לך לצחוק?צבי צב.... 60. שיר שגורם לך לבכות?המון...=[ 61. השיר של כל הזמנים?ואווא יש המון..=[... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:כול שיר על אהבה...0.0 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?ואוא הוא לפני דקה היה לי בראש...>< 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?חח לא דעת כול שיר של פיונרל פור א פרנד...;]...פיונרל...הבנתם.?.....
עזבו...;[ 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר?לא יודע.. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? מטומטם 67. שמות החברים הכי טובים שלך?לא יודע כבר.... 68. הגלידה הכי טעימה?לא אוהבת גלידה...:\... 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?אין..=[ 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?בגיל שמונה.... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?לכול האתרים שמועדפים שלי[בסביבות ה100..
] 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?כען...ג"ש...דוליז...ופירסינג וקעקועים... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?shoohy... ככה קוראים לי=[... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?יש והיא מסריחה...=[... 75. באיזה פורומים אתה?מיאו אמרתי את זה כבר... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?סתם זה כיף להתעלל בו...^^..... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?צוואר ושיער...^^... 78. יש לך חבר\ה?;[...לא אני מטומטם מדי בשביל לשמור על משו טוב..;[.. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחד... 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?...לא נראה לי....אח שלי מטומטם..;]...סתם..הוא בובע...אני אוהב הוא... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?חוזרת לישון... 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מכבה את הטלווזיה.... 83. מה התחביבים שלך?מחשב זה טוב... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?בנגי...;] 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?אייפוד..פלאפון...לא זוכר..=[ 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?נחש/חתולה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב... 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?את בנגי....;[... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?אין;[... 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?לא יודע..=[... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?מחשב... 92. מי החברים שלך בפרום?לא זוכר..=[ 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?אפעם.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?ביוון...;]..אני נחמד... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לא מזמן...=[... 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?מתה כי היא מטומטם...;[...סתם..לא יודע... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם מישו שאני לא רוצה להגיד שם שלו....בארה"ב.....[לא זה לא בנג'י..;[..למרות שלא הייתי מתנגדת] 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?הרבה..
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ארה"ב אנגליה... 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא...אני אמות למענו.....

double O S

New member
יא../images/Emo96.gif

ב-25.9 פורום חברים יהיה בן 3 ואני וגיל נהיה בגדנ"ע

למעלה