עיכגעכגעיגעכי |קולות של תנין|../images/Emo163.gif
1.שם: נועה. 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 25.7 4. כינוי: סוזי הוא הרשמי.. בערך. 5. תכונה טובה: מצחיקה את עצמי. 6. תכונה רעה: כלבה, מעצבנת לפעמים. 7. חולשה: אנשים שנראים כמו ג'רארד ווי
8. אובססיות: אה.. אימו? חח לא יודעת. 9. פאדיחה: אה... רבתי עם אבא שלי במקום ציבורי וכולם הסתכלו עלינו... 10. כאב: אנשים קרובים שפוגעים בי. 11. משאלה: המ. יש הרבה.. אבל.. אה.. הממ.. ש.. טוב מצטערת זה פרטי מדי. 12. זיכרון רע: אני לא רושמת את זה פה. 13. זיכרון טוב? אה.. מהסופרלנד.. הייתי עם חברים והיה בנזונה.. זה היה היום שהכי נהניתי ממנו.... בכלל. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שאני בת שנה וחצי-שנתיים, ודודה שלי מנדנדת אותי על נדנדה
15. געגוע: המ. חברה שלי, כלבה שלי. 16. פחד: שכולם יעזבו אותי, ואני אשאר לבד. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שרית חדד? 18. איפה את\ה גר? בבית של ההורים שלי. 19. החג האהוב עליך: המממ.... חנוכה? 20. אוכל מועדף: אה....... לביבות עם ירקות! 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: איקרה. המבורגר. 22. שתיה מועדפת: קפה קר. 23. קינוח מועדף: הממממ... פנקייק! 24. ממתק מועדף: אה.. שוקולד מריר... 25. עוגה מועדפת: משהו עם שוקולד וקרם.. 26. צבע מועדף: טורקיז, ירוק, שחור, אדום. [יאללה תבחרו אחד..
] 27. חיה מועדפת: נחש! 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה. 29. ספורט מועדף: אם לא אני עושה, אז החלקה אומונותית והתעמלות קרקע באולימיפיאדות.. 30. מספר מזל: 4. 31. ספר: 'השטן והעלמה פרים' של פאולו קואלו. 32. סרט דיסני מועדף: פנטזיה 2000. 33. סרט: המ.. מים אפלים!
34. שחקנ\ית: אע. 35. זמר\ ת: ג'ון בון ג'ובי..
36. סדרה מעודפת: E.R, וויל וגרייס. 37. מקצוע אהוב: היסטוריה..

38. מקצוע שנוא: מתמטיקקה! 39. מקום בעולם: המממ... אני חושבת שהכי נהניתי בסיני. אני אוהבת לחזור לשם
40. המעשה הכי נועז שעשית: הממ... לא עשיתי! 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: סיפרתי למישהי רכלנית משהו עליי. 42. פריט לבוש מועדף: תחתונים. 43. ההמצאה של כל הזמנים: מוזיקה/אינטרנט. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כה. בערך. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא החלטתי. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל... בלי גלידה.. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה.. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית!! 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור. 54. לישון או לקום? לישוןןן 55. חוף או הרים? חוף.. 56. קרמבו- וניל או שוקו? שניהם.. 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? לא שיר, אלא יותר הסרטונים של "דולף הוא הצדק"XDDDD 60. שיר שגורם לך לבכות? המ. עוד לא שמעתי אותו.. 61. השיר של כל הזמנים? אה... It's My Life 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: Emily 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? It's My Life 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? Ha Ha your'e Dead 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? אה... כל השירים של MCR, Useless ID ושל FFTL. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? טיפשה, מטאליסטית בגרוש, חמודה, מוזרה, מעצבנת. 67. שמות החברים הכי טובים שלך? סוזי, צליצ, שירי, עופר, פיקי, נטע, הא... זייהו.. בערך.. כל השאר הם סתם.. 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד שוויצרי. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני.. 5 שנים? בערך.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? דורימני.. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? ס"פ, ג"ד, גרינדיי, קעקועים ופירסינגים (שם אני קוראת סמויה
), אקטואליה לנוער, קיבוצניקים. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הכינוי הנוכחי שלי, כי אני אוהבת כבשים. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כנראה. 75. באיזה פורומים אתה? ס"פ, ג"ד, גרינדיי, קעקועים ופירסינגים (שם אני קוראת סמויה
), אקטואליה לנוער, קיבוצניקים, שאלה קטנה, פינק פלויד. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא קרה לי לדעתי... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער ועיניים.. 78. יש לך חבר\ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודעת... תלוי. בעצם, אנחנו כולנו מנגנים על משהו, אז יכול להיות שכן.. לא יודעת.. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? יוצאת מהמיטה. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מחטאת את הנזם שלי. 83. מה התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, לקרוא, להיות באינטרנט, לנגן, לשיר, לצייר.. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? ג'רארד ווי. והייתי דואגת שהוא לא יברח...
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שיער, דיסקמן, מברשת שיניים,אה.. בושם, בגדים כמובן.. ותכשיטים להחלפה לפעמים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור.. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב.. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אה.. משקפיים חדשות. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהריים.. נראלי. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? משהו עם הרבה רעל. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? דיסקמן/אייפוד. 92. מי החברים שלך בפוום? הממ...... אני לא יודעת, כי אינלי מושג מה הם חושבים עליי.. אבל מי שבטוח, זה אמרי. ויוליה. ואני לא יודעת בכלל לגבי השאר. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? הממ.. שנה שעברה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כמה חודשים. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אה.. חודש? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? R.I.P Wonder Woman 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אי בודד, ג'רארד ווי..
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? המממ.. הייתי גורמת לג'רארד ווי להיוולד בגילי...
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הה.. ארה"ב נראלי.. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? תלוי בנסיבות.