סקר

../images/Emo41.gif ../images/Emo32.gif סקר../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif

יאללה 100 שאלות
1.שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב? 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. איפה את\ה גר? 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק? 60. שיר שגורם לך לבכות? 61. השיר של כל הזמנים? 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך? 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

מהשיעמום אני עונה

1.שם: חן 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 12.5.91 4. כינוי: צ'אן\סינית 5. תכונה טובה: מצחיקה 6. תכונה רעה: ביישנית 7. חולשה: ביישנות וזיכרון חלש 8. אובססיות: קולה? 9. פאדיחה: לא זכורה לי אחת עכשיו 10. כאב: ? 11. משאלה: שהחלומות שלי יתגשמו 12. זיכרון רע: מריבה עם חברה טובה 13. זיכרון טוב? יומהולדת בפאריז 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שההורים שלי הביאו צב הביתה ולא הפסקתי לצרוח ולפחד ממנו 15. געגוע: לסבתא שלי ז"ל 16. פחד: חושך 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את רוני חראסטאר 18. איפה את\ה גר? מה זה משנה? 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: סיני 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דג! 22. שתיה מועדפת: קולה ומים! 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: במבה 25. עוגה מועדפת:עוגת גלידה...ייאמי 26. צבע מועדף: כחול וכתום 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:כלב 29. ספורט מועדף: כדורסל והוקי 30. מספר מזל: מספרים זוגיים 31. ספר: יש המון לא עולה לי אחד 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: הארי פוטר (סתם לא יודעת) 34. שחקנ\ית: רן דנקר נחשב? 35. זמר\ ת:פייר 36. סדרה מעודפת:השיר שלנו 37. מקצוע אהוב: בביצפר?אין אחד כז'ה 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה! 39. מקום בעולם:ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית:??? 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא זוכרת 42. פריט לבוש מועדף: חולה שחורה של באגס באני וטאז 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב,אינטרנט ופלאפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? ברור 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לפעמים 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? פעם זה פעם זה 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום?חום! 54. לישון או לקום? לקום! 55. חוף או הרים? הרים! 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל! 57. תות או בננה? שתיהם יחד עם קצפת...יייאאאמממייי 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? יואו ברח לי השם שלו עכשיו...שיט... 60. שיר שגורם לך לבכות? כל שיר יכול לגרום לי לבכות ברגע מסויים 61. השיר של כל הזמנים? ? 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: בינתיים אני לא אוהבת אף אחד חוץ מהמשפחה 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? וולקאם טו מיי ליף...חחח... 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?אין לי מושג 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? i just wanna live 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? בנאדם רגיל? 67. שמות החברים הכי טובים שלך?נופר ועדי 68. הגלידה הכי טעימה? גלידת ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הבנה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? סימפל פלאן,השיר שלנו,ישרא-בלוג 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?סימפל פלאן,ראש גדול,ג"ש 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?חולה על רועי ואדם אין הסבר 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כן בהחלט 75. באיזה פורומים אתה?סימפל פלאן,ראש גדול,ג"ש 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? שזה יקרה נדבר 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?שיער ארוך 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?אולי עם אחי כי יש לו אחלה אופי 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?שוטפת פנים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?אומרת לילה טוב 83. מה התחביבים שלך? מחשב,טלוויזיה,לשיר,לנגן גל גיטרה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את דייויד דירוזיה 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?אולסטאר ונגן אמפי 3 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?כלב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? גיטרה חשמלית 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?סיני 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?השרשרת שעליי שאמא שלי נתנה לי 92. מי החברים שלך בפרום?גיל וספיר 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני שנה 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה שתמיד כותבים 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם דיוויד דירוזיה בבית שלו 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?את הרגע שבו התבגרתי והתחלתי להתבייש 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא...לגמרי לא...

Just TalTi

New member
הכל נמחק לי, אבל עשיתי העתק. :p

1.שם: טלי 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה: 10.2 4. כינוי: טלי [?!], חוצמזה יש המון. כל אחד והכינוי שלו :| 5. תכונה טובה: צינית, לוקחת תחיים בקלות. ונקשרת לאנשים מהר 6. תכונה רעה: נקשרת לאנשים מהר :O 7. חולשה: לאנשים יפים :p 8. אובססיות: יש יותר מדיי. לצערי 9. פאדיחה: הלכתי ברחוב ונתקעתי בעמוד. זה היה ממש מצחיק :O 10. כאב: שאני נפגעת 11. משאלה: שכל המשאלות שלי יתגשמו :p 12. זיכרון רע: שבעה 13. זיכרון טוב? יש הרבה :) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יש כל מיני 15. געגוע: לאח שלי 16. פחד: למות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודעת :O 18. איפה את\ה גר? בבית שלי ברחובות 19. החג האהוב עליך: ט"ו בשבט 20. אוכל מועדף: פסטה!@!@# 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דגים :| 22. שתיה מועדפת: בזמן האחרון מים. או קולה 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד חמה עם גלידה *מממ* 24. ממתק מועדף: כל דבר נו 25. עוגה מועדפת: שתי שאלות למעלה 26. צבע מועדף: כחול/שחור/אדום 27. חיה מועדפת: חתול/כלב/כלדברחמוד 28. חיית מחמד [אם יש]: נוש ובוב 29. ספורט מועדף: כדורסל.. נראה לי. גם ריצה זה נחמד.. אבל קצרה 30. מספר מזל: לא זוכרת :O 31. ספר: שעת העכביש/מישו. יש היום גם תסרט. :p אבל בדוגרי מתים להתפרסם/בן אלטון. זה הספר הכי טוב בעולם בערך. 32. סרט דיסני מועדף: פוקהונטס :p סתם. לאדעת 33. סרט: יש הרבה :O. 34. שחקנ\ית: קמרון דיאז וג'ניפר אניסטון.יש הרבה חמודות 35. זמר\ ת: קלי קלרקסון 36. סדרה מעודפת: חברים :) 37. מקצוע אהוב: בינתיים אין. היסטוריה מעניין וזה.. [אני אומרת את זה רק בשביל לעבור תבגרות המזויינת] 38. מקצוע שנוא: נחשו 39. מקום בעולם: ארצות הברית 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: גם לא יודעת 42. פריט לבוש מועדף: מכנסיים וחולצה. הא?! 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב ואוטו 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו.. לא יודעת למה 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? נגיד 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? הממ 47. גלידה- בכוס או בוופל? תלוי 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? הממ.. בעד.. שיהיה 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס.. אבל לא טרנינג 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית :p 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום? קור! 54. לישון או לקום? לישון. מה נראה לכם?! 55. חוף או הרים? חוף.. והרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? :O 60. שיר שגורם לך לבכות? מה 61. השיר של כל הזמנים? LIFEHOUSE - HANGING BY A MOMENT. סתם יפה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: :O 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? SHE 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? חחח 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? Foo Fighters - Everlong. בזכות אח שלי 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אני לא טובה בתיאורים עצמיים 67. שמות החברים הכי טובים שלך? יש הרבה: סוניה, ליאור, רנן, יותם, ענת, איתמר.. הלאה והלאה 68. הגלידה הכי טעימה? השוקולדים [לא שוקולד רגיל] 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? חמודה. מאיפה אני יודעת נו 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 5-6 שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לפה :p 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? בזה. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Just TalTi. הרבה אנשים קוראים לי טלטי, אבל זה היה תפוס. אז ג'אסט 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בטח 75. באיזה פורומים אתה? זה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? משמח שהוא אוהב אותי ומעציב כי אני לא אוהבת להגיד לא 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? ברור. כי אח שלי אליל. ואחותי נורא חמודה :) 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותחת עיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? סוגרת עיניים 83. מה התחביבים שלך? הרבה מוזיקה. וסתם להיות עם אנשים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? חברים שלי, ומשפחה.. כל מי שאפשר 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, דיסקמן, בגדים, ו.. הממ.. שכחתי מה עוד :X 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב. כי נותנים לו מלא צומי :p 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? LOVE. סתם.. כל מיני דברים :) 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? תלוי מתי אני רעבה :p 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? אבנים 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הממ. לא יודעת :| 92. מי החברים שלך בפרום? יש לי הרבה כפרעליהם :) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? הא? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? הא? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? תאמת שאתמול :) 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? טלי מתה בשמחה. אני מקווה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא יודעת :O 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא צריך לשנות כלום 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארצות הברית 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא. אני הייתי מתה למענו

n 0 f a r

New member
מעשמם לי....../images/Emo19.gif

1.שם:נופר 2. גיל:14 3. תאריך לידה: 7.11.91 4. כינוי: הכינוי שזאת מעליי(חולה על רועי ואדם) קוראת לי זה נו-פייר... 5. תכונה טובה:אממ....נחדמה לאנשים מסויימים?! 6. תכונה רעה: עקשנית 7. חולשה: אממ..לא יודעת 8. אובססיות: מחשב וטלוויזיה 9. פאדיחה:פלופי! 10. כאב: פלופי! 11. משאלה:לפגוש את סימפל 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:שבאתי לכיתה א'.. 15. געגוע: אממ... 16. פחד: פרפרי לילה וחומני... 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. איפה את\ה גר?בבית 19. החג האהוב עליך: אין אהוב.. 20. אוכל מועדף: .. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:דגים (חוץ מטונה) וכל מיני דברים מגעילים בסגנון 22. שתיה מועדפת: מים וקולה 23. קינוח מועדף: ... 24. ממתק מועדף: ... 25. עוגה מועדפת:... 26. צבע מועדף: כחול ושחור 27. חיה מועדפת: כלב ודולפין 28. חיית מחמד [אם יש]:לא.. 29. ספורט מועדף: הוקי וכדור נוצה 30. מספר מזל: אין.. 31. ספר: אני לא ממש קוראת 32. סרט דיסני מועדף:אממ.. 33. סרט: יש המון.. 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת:פייר 36. סדרה מעודפת:המון..אין מועדף.. 37. מקצוע אהוב: פעם היה אנגלית אבל עכשיו יש לנו מורה בשם דיוויד אז כבר לא ממש 38. מקצוע שנוא: כימיה עם הנעל 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: ... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: פלופי! 42. פריט לבוש מועדף: בגדים נוחים.. 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון ומחשב..וטלוויזיה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לפעמיים 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד?! 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס.. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?עגבנייה 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק?שיר ביפנית של גוד שארלוט 60. שיר שגורם לך לבכות?אין ממש.. 61. השיר של כל הזמנים?... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:יש שיר שמזכיר לי מישהו שאהבתי קוראים לשיר מי אוהב אותך יותר ממני...אבל אני שונאת את השיר... 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?שאני יתחתן אני ידע 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?untiteld (רושמים ככה נכון?) 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר?לא הייתי מכירה את סימפל עם לא הייתי רואה סרט אצל חברה...זה גם נחשב? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? ?? 67. שמות החברים הכי טובים שלך? 68. הגלידה הכי טעימה?וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?יש המון תכונות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני כמה שנים טובות... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?אין אתרים מסויימים 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?פה אבל אני לא מגיבה... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?n 0 f a r כי שמתי לב שהוא פנוי בכל מקום... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?אממ..כן.. 75. באיזה פורומים אתה?... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא יודעת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?ממבט ראשון זה כנראה המראה מן הסתם... 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות קטנים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?עם אחותי כן כי היא מאמי..אם אח שלי אולי כי הוא דיי מעצבן! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?ממשיכה לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?טלוויזיה 83. מה התחביבים שלך?מחשב,טלוויזיה ומחשב 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?מחשב ופלא.. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פלאפון ונגן!! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?... 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?כלב 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?אין.. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?פלאפון ומחשב.. 92. מי החברים שלך בפרום?אני לא ממש מכירה הרבה בפורום 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לפני שנה.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?שאני יתקרב למוות אני יודיע... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?רוצה להיות באי בודד שיש בו בית עם חפצים.. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?שנולדתי... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?רחוק מפה.. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא!

Dorin555

New member
עונה משעמום..

1.שם: דורין 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 25.8.91 4. כינוי: dodo (כן, אני יודעת שזאת ציפור שמתה
) 5. תכונה טובה: אומרת מה שחושבת 6. תכונה רעה: נפגעת בקלות 7. חולשה: מריבות 8. אובססיות: למחשב
9. פאדיחה: איף, שוב?!
10. כאב: מה איתו? 11. משאלה: שיהייה טוב 12. זיכרון רע: מריבות 13. זיכרון טוב? חופש גדול של שנה שעברה
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא יודעת 15. געגוע: לאנשים שהשתנו
16. פחד: מוות של אנשים שאני אוהבת 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מטאל גרמני, מפחיד
18. איפה את\ה גר? הרצליה 19. החג האהוב עליך: אין 20. אוכל מועדף: פופקורןןן
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אם תתנו לי כסף אני אסכים לאכול אפילו גזר 22. שתיה מועדפת: קולה או שוקו 23. קינוח מועדף: גלידה
24. ממתק מועדף: פופקורןןןן
25. עוגה מועדפת: דבש ותפוז 26. צבע מועדף: כחול ושחור 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: חתולה
ו4 תוכים
29. ספורט מועדף: כדורעף 30. מספר מזל: 5 31. ספר: אין 32. סרט דיסני מועדף: הרבה חמודים
33. סרט: המווון
34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: אין 37. מקצוע אהוב: אין 38. מקצוע שנוא: היסטוריה, במיוחד השנה 39. מקום בעולם: אין 40. המעשה הכי נועז שעשית: עזבו 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לצערי, הרבה דברים
42. פריט לבוש מועדף: אממ..חולצה
43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לפעמים 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? אה?! 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל
שוקו מגעיל
57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? אין 60. שיר שגורם לך לבכות? אין 61. השיר של כל הזמנים? אין 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: המון 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? הטעם שלי בטח ישתנה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? איף, סתמו
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? רוב השירים שלי 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? דלגו 67. שמות החברים הכי טובים שלך? ליעד, ספיר, שירי, ליהי והיו עוד חברות טובות שהתחרקו
68. הגלידה הכי טעימה? וניל ובננה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אינלי, אבל תכונות שאני מעריכה בחבר..שיודע להקשיב ולעזור, שמעריך, סבלני 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מה? איזו רשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כל מיני 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? עוד פורום 1 וזהו 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מה? איזו רשת?! אינטרנט? אממ DoDo..כי זה הכינוי שלי? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא, היא מתה מהרעלה 75. באיזה פורומים אתה? אבל שאלתם ;[ 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? תלוי מי זה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? במראה החיצוני? אממ גובה
78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2, תאומה וקטן 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לאאא
הייתי שונאת את אחותי
ואח שלי היה חבר שלי
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? אומרת בוקר טוב
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שותה 83. מה התחביבים שלך? הרבה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את חברות שלי וחלק מהמשפחה.. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, דיסקמן ומשקפיים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור או חתול 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הצהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? Ipod 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? אנלא חושבת שהייתי רעבה ברגע כזה. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודעת 92. מי החברים שלך בפרום? אממ יש כמה אנשים שאני מדברת איתם במסנג'ר
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לאיזו קהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? כולל משפחה? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? שוב אתם?!
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם חברות שלי בים 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? סוף כיתה ז'..אבל, לומדים מטעויות. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארצות קרות יותר 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא אממ העביר לי ת'זמן

sp rock

New member
גמלי משעמם!

1.שם:ליאת 2. גיל: 14.9 3. תאריך לידה:15/11/1990 4. כינוי: לית/לי ועוד כמה שאני לא הכיאוהבת אז אני לא יגיד אןתם... 5. תכונה טובה: יודעת להקשיב 6. תכונה רעה:מתעצבנת מהר 7. חולשה:פרינגלס!!! i can't resist it! 8. אובססיות: 9. פאדיחה: נו סיפרתי אותה... שהיינו בחנות וחיבקתי מישהי שחשבתי שהיא אמא שלי כי היתה לה אותה חולצה אבל בסוף זאת לא היתה היא!!! 10. כאב: 11. משאלה: יש הרבה... 12. זיכרון רע:כל פעם שאני הולכת למתוח את הגשר... 13. זיכרון טוב?חלום שאני לא יגיד אותו.... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:לא זוכרת את הילדות... 15. געגוע:ריקי!!!!! 16. פחד: ג'וקים! 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:דיכי!! 18. איפה את\ה גר?בת ים 19. החג האהוב עליך:פסח כולנו יודעים למה.... 20. אוכל מועדף: קוסקוס או מוקפץ!! 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:ארטישוק ממולא!!! ארטישוק לבד כם אבל ממולא ממש ממש ממש לא! 22. שתיה מועדפת: דאיט קולה 23. קינוח מועדף:גלידה 24. ממתק מועדף:פרינגלס 25. עוגה מועדפת:ביסקוויטים 26. צבע מועדף:אדום 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:אין חץ
{R.I.P} 29. ספורט מועדף: כדורסל 30. מספר מזל:13 31. ספר: הפנימייה שלא היתה ומחזירה חיוך 32. סרט דיסני מועדף:שלגייה חחחח לא יודעת... 33. סרט: יש הרבה... 34. שחקנ\ית:אדי מרפי אדם סנדלר 35. זמר\ ת: אבריל לאבין 36. סדרה מעודפת:בובספוג 37. מקצוע אהוב:אנגלית 38. מקצוע שנוא:לשון 39. מקום בעולם:ניו יוק 40. המעשה הכי נועז שעשית: הרחתי את הנעל של קיריל {ילד מהכיתה לשעבר} דווקא לא היה נורא כ"כ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:לא עולה לי לראש משו.. 42. פריט לבוש מועדף: חולצה 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורףףףףףףףף בוא כבר!!! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?יאפ 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?יאפ 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבנית מאוד 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?קור קור קור קור קור 54. לישון או לקום?לקום 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק?לא יודעת... 60. שיר שגורם לך לבכות?wake me up whaen september ends הוא לא גורם לי לבכות אבל הוא בין הכי עצובים שאני מכירה... 61. השיר של כל הזמנים?יש המון... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אין חחח 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? happy together 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?לא יודעת חחחח שמי שיארגן אותה יחליט בעצמו 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר?לא יודעת! 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך?מעיין הכי הכי!!< שאתם לא מכירים ובין השאר שאותם אתם כבר מכירים >ולרי ולריה ומירה 68. הגלידה הכי טעימה? של גלידה אנדרי ביפו!! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נותנת עצות טובות וסובלנית 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 3 שנים7 1. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? טיפו סימפל פלאן סימפל פלאן אונליין ניקולודיאון קרטון נטוורק 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?רק פה.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?sprock ולפעמים liliput הראשון אנחנו יודעים למה... והשני כי זה מזכיר קצת את השם שלי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?יאפ 75. באיזה פורומים אתה?רק פה.. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא יודעת... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים! זה דבר שקסי! 78. יש לך חבר\ה? נייט 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אח אחד ואחותצ אחת 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?כן לשניהם כי הם מבינים אותי אחותי לפעמים מעצבנת אותי אבל היא נדיבה ומתחשבת וחכמה ואחי חנון אבל הוא מצחיק כיפי חכם 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?פותחת עיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך?לשמוע מוזיקה לראות טלוויזיה לישון לישון 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?אמא 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בדים מברשת שיניים ושער משחת שיניים דיסקמן ודיסקים וזיהו 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?דולפין חיה חמוטה ביותר 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כרטיס טיסה לחול משו האמריקה הצפונית... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא יודעת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?לא יודעת חח 92. מי החברים שלך בפרום?כולם.. אבל ליום יום מירה ולרי וולריה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני חודש עזרתי למישהי מבוגרת לחצות כביש 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום לאמא חחח 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?מה שכותבים בדר"כ ליאת קשביץ חיה בין השנים ..... תנצבה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?סימפלים איפה שלא יהיה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כיתה ג משום מה שנאתי אותה... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו יורק!!!!! 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? כן חחחח

sapirush1

New member
אני באמת משועממת..

1.שם: ספיר 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה: 12.2.90 4. כינוי: ממ.. יש מכל מיני 5. תכונה טובה: לא יודעת 6. תכונה רעה: ביישנית 7. חולשה: אוכל? 8. אובססיות: מוזיקה, דיוויד, בילי.. 9. פאדיחה: לא זוכרת כרגע ובאמת שלא עולה לי כלום 10. כאב: פצע ברגל ימין 11. משאלה: אם אני יספר היא לא תתגשם =P 12. זיכרון רע: הגיטרה שלי נשברה
13. זיכרון טוב? ההופעה של יוסלס! 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שחלמתי להיות מכשפה 15. געגוע: מישהו שהיה איתי במחנה קיץ לפני שנתיים 16. פחד: זקנה 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "טיפשה" "חופרת" 18. איפה את\ה גר? ב"ש 19. החג האהוב עליך: לא יודעת אולי שבועות 20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בשר 22. שתיה מועדפת: ספרייט וקולה 23. קינוח מועדף: לא יודעת 24. ממתק מועדף: שוקולד ובמבה 25. עוגה מועדפת: אני לא ממש אוהבת עוגות חוץ משוקולד ציפס וגבינה 26. צבע מועדף: תכלת 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: הלוואי 29. ספורט מועדף: בא לי ללמוד סקי 30. מספר מזל: 3 31. ספר: החצי האפל (עוד 50 עמודים...) 32. סרט דיסני מועדף: מאיפה לי.. נגיד ומפלצות בע"מ 33. סרט: הרבה.. 34. שחקנ\ית: ג'ים קארי טוב 35. זמר\ ת: איימי לי 36. סדרה מעודפת: חברים, החצי האפל, החיים זה לא הכול ואתמול נזכרתי כמה אהבתי את צמרמורת פעם 37. מקצוע אהוב: *חושבת* *ממשיכה לחשוב* *לא מוצאת כלום* 38. מקצוע שנוא: אזרחות 39. מקום בעולם: ניו יורק 40. המעשה הכי נועז שעשית: העגיל בגבה חח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: "הכי" יהיה קשה לבחור 42. פריט לבוש מועדף: גופייה 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: בקיץ אני רוצה חורף ובחורף קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? שניהם 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? נגיד וקור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? Busted - Where Is The Love ומכל מיני קליפים 60. שיר שגורם לך לבכות? שירים שמגיעים ברגעים שאני הכי מתחברת עליהם 61. השיר של כל הזמנים? פשוט לא יכולה לבחור 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: -- 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? משהו שקט של אוונסנס 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? MCR - Helena 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? מה? 67. שמות החברים הכי טובים שלך? חסוי
68. הגלידה הכי טעימה? שוקו-וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? לדעת להקשיב ולעזור 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? גיל 8 אולי 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פורומים 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? ס"פ וג"ד בעיקר 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין לי ממש כינוי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אולי מבט שני 75. באיזה פורומים אתה? ^^ 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מצד אחד זה נחמד לדעת שאוהבים אותי אבל אני די מרחמת עליו 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים ושרירים 78. יש לך חבר\ה? נופ 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחד 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? חחח עם איך שאנחנו מסתדרים לא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שמה קוקייה והולכת לשירותים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את האור 83. מה התחביבים שלך? מחשב, עיצוב, גיטרה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את דיויד
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? הפלא' שלי עם המוזיקה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? פרה כמו יהודה סעדו
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? אחר הצהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? טיסה לחו"ל 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהריים שהיא הכי נורמלית שאני אוכלת 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? בייגל טוסט 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מחשב 92. מי החברים שלך בפרום? מה אני יודעת 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ממזמן 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני כמה ימים 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול אם זה נחשב.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? -- 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אצלי יש יותר מדי רגעים כאלו אבל תמיד רציתי לדעת מה היה קורה אם יצחק רבין לא היה נהרג 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו יורק או קנדה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? כשאני חושבת על זה והייתי במצב הזה עם אח שלי אז אני הייתי מעדיפה למות

Edgar Davids

New member
boringg

1.שם:גיל 2. גיל:16 וחצי 3. תאריך לידה: 11.2.89 4. כינוי: גילו? לאדע יש עוד.. 5. תכונה טובה:אממ..מנהיגות 6. תכונה רעה:אדישות רגישות. 7. חולשה:לאדע. 8. אובססיות: כדורגל 9. פאדיחה:אין לי. 10. כאב: זה כיף לרשום מילה? 11. משאלה: דלה אלפי מלא גמר ליגת האלופות אני שם
דל פיירו מניף את הגביע. 12. זיכרון רע:הרבה. קשה. 13. זיכרון טוב?זכייה באליפות אוייש חלום. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שנתקעה לי הרגל בגן באיזה מתקן ובכיתי. 15. געגוע: לדברים הקטנים מהילדות 16. פחד: לאדע. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:לא מתאים לי כרגע. 18. איפה את\ה גר?נס ציונה. 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: ממולאים של מאמא. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ממרח כזה שטעמתי שהייתי קטן זה נראה כמו שוקולד וזה כזה מגעיל. 22. שתיה מועדפת: קוקה לוקה 23. קינוח מועדף: קרם ברולה 24. ממתק מועדף: פרר רושה 25. עוגה מועדפת: עוגת שכבות כאלה של אמא. 26. צבע מועדף: כחול צהוב. 27. חיה מועדפת: כלב. 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף: כדורגל 30. מספר מזל: 8 31. ספר:הנסיך הקטן 32. סרט דיסני מועדף:לאדע. 33. סרט: אמריקה איקס 34. שחקנ\ית: תום הנקס 35. זמר\ ת:ג'יסון וייד 36. סדרה מעודפת: ניפ טאק. 37. מקצוע אהוב: ספרות. 38. מקצוע שנוא: תנ"ך. 39. מקום בעולם:שוויץ 40. המעשה הכי נועז שעשית: מאיפה לי. כל מיני. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לפגוע באנשים. 42. פריט לבוש מועדף: לאדע אין לי. 43. ההמצאה של כל הזמנים: הכחול בשירותים פשוט גאוני. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל
48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? לאדע קשה לבחור. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזן 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק?מימיקה-מלכה 60. שיר שגורם לך לבכות?כל שיר רומנטי. 61. השיר של כל הזמנים?קשה לבחור. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:lifehouse - everything 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?lifehouse - everything 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?שאחרים יבחרו לי. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר?הרבה שירים. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? בחור מעניין. 67. שמות החברים הכי טובים שלך?יותם מאור איתי עומר יש עוד. 68. הגלידה הכי טעימה?עוגיות או מסטיק. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?נאמנות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?ווואי כתה ג' או ד' נראה לי. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?ספורט בעיקר. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?סימפל מכבי ת"א פורום מנג'ר. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?שחקן כדורגל הולנדי? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?מאמין שכן לא יצא לי לפגוש אותה. 75. באיזה פורומים אתה?שאלו כבר לא? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?גורם לי לעצב אני מזדהה אבל מה אפשר לעשות. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?רגליים נראה לי. אבל תווי פנים זה דבר שאני מסתכל עליו ראשון 78. יש לך חבר\ה?לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך?שניים. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?יש מצב אני לא יודע. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?פותח עיניים? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?סוגר עיניים. 83. מה התחביבים שלך?הרבה. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?לייפהאוס 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?מכנסיים? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?כלב חמוד כזה. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?לאדע. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?צהריים. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?ממולאים של אמא. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?אין לי כזה. 92. מי החברים שלך בפרום?במציאות? שמוליק. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?וואי זה הרבה. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא מזמן. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?היום. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? במקום טוב יותר. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?על איזה חוף עם בחורה מעניינת. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?אממ..קשה .. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?שוויץ בכפרים. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא. אני ימות בשביל האדם השני.

האמ לאדעת ח

אוי באמת יש כזה גלידה מסטיק ס.O אכלתי כזאתי חח ממזמן בכיתה ג' נראה לי ס.O אני זוכרת בסוף היה מסטיק חח ס.O

Noa Tsror

New member
נראה לי שהוא מתכן גלידה בטעם מסטיק

ויש כזה דבר... פעם זה היה המועדף עלי...

אה גיל../images/Emo45.gif תודה../images/Emo24.gif

הורדתי תשיר lifehouse - everything שיר מזה יפהההההההה
ממש כולם להוריד המלצה

Hell Dragon

New member
אהה.. ../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

1.שם: דנה 2. גיל: 12 וחצי (כמעט וחצי.. נראה לי) 3. תאריך לידה: 8.5.1993 4. כינוי: כל החברות הסתומות שלי קוראות לי דנושקה ודנוש ודברים כאלה אבל אני שונאת /קוראים לי ככה.. 5. תכונה טובה: אדישות 6. תכונה רעה: אדישות יתר.. =\ 7. חולשה: אממ.. שכולם עולים לי על העצבים מהר מדי ואני לא מתדיידת הרבה בגלל זה... 8. אובססיות: אנימות 9. פאדיחה: יש הרבה אבל זאת שאני הכי סבלתי ממנה שה שבטיול שנתי לגילבוע שנה שעבה נפלתי לתוך שיח.. 10. כאב: ?.. 11. משאלה: לטוס לארצות הברית 12. זיכרון רע: טיול שנתי של שנה שעברה היה סיוט 13. זיכרון טוב? הפעם הראשונה שראיתי נארוטו.. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כששברתי את היד שהייתי בת חמש בערך.. 15. געגוע: הבית ספר היסודי שלי.. זה לא שאני חולה על הבית היסודי שלי פשוט הוא נראה כל כך טוב ונטול פקאצות\ערסים בהשוואה לחטיבה שאני לומדת בה עכשיו 16. פחד: תרנגולות.. בעע.. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השיר החדש של ג'סיקה סימפסון.. 18. איפה את\ה גר? קיבוץ ליד ירושלים.. אני לא אפרט יותר מדי אני רק אגיד שהוא משעמם בטירוף 19. החג האהוב עליך: החופש הגדול נחשב? ^O^ 20. אוכל מועדף: נודלס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אורז עם רוטב עגבניות..... איכססססססס 22. שתיה מועדפת: קולה\ברד פסיפלורה 23. קינוח מועדף: כדורי שוקולד לבן 24. ממתק מועדף: שוקולד לבן 25. עוגה מועדפת: עוגת שוקולד עם גלידה וניל.. יאמי! 26. צבע מועדף: שחור\כחול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה 29. ספורט מועדף: אופניים 30. מספר מזל: 8 31. ספר: "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" 32. סרט דיסני מועדף: אממ.. פו הדוב?.. 33. סרט: גבר מי שמטפלת 34. שחקנ\ית: ג'סיקה אלבה 35. זמר\ ת: גוון סטפאני 36. סדרה מעודפת: אינויאשה\נארוטו 37. מקצוע אהוב: אומנות 38. מקצוע שנוא: מטמתיקה (כתבתי את זה נכון?) 39. מקום בעולם: ארצות הברית 40. המעשה הכי נועז שעשית: אממ.. לא זוכרת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש הרבה 42. פריט לבוש מועדף: חולצה ומכנסיים.. >< 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלויזיה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? i dont give a shit 50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. עגבניות לרצח!! 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? לא אוכלת קרמבו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? god must hate me 60. שיר שגורם לך לבכות? אין 61. השיר של כל הזמנים? כנ"ל 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? מי חושב על זה בכלל? 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? ?!?! 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? אין, לכל החברות שלי יש טעם נוראי במוזיקה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אדישה ושקטה 67. שמות החברים הכי טובים שלך? רון, נועם, ענבל, אמלי, רינת, שיר.. ויש עוד אבל אין לי כוח 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא לא מציקה לי שאני אלך איתה לקנות בגדים, בשביל לקנות בגדים יש לה חברות אחרות.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת.. בכיתה ג' בערך.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? וואלה כיף 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אינויאשה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? איזה חצי יום אני בזבזתי בלמצוא לי כינוי נורמלי ואז החלטתי לוותר ולהמשיך לחפש מחר אז נכנסתי לאיזה אתר בטיפו (או משהו כזה) וראיתי שכתוב שם hell dregon אז החלטתי שזה יפה ושזה יהיה הכינוי שלי! 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ??? 75. באיזה פורומים אתה? אינויאשה וסימפל פלאן 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא נתקלתי בסיטואציה כזאת, בכיתה\שכבה שלנו לא נוהגים לספר דברים כאלה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אממ.. ידיים ושיער.. אני מוזרה, אני יודעת.. 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? שני אחים גדולים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אול עם אח שלי הגדול גדול כי הוא נחמד אליי והשני לא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? רוה טלויזיה או שומעת מוזיקה 83. מה התחביבים שלך? ציור בעיקר 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אממ.. את אימא 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן כדי שאני לא אתחרפן מהזיבולי שכל של המשפחה שלי 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את כל הפרקים של נארוטו ופול מטאל אלכימיסט עם כתוביות בעברית.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? בערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? פירות ים 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? טלויזיה!!! 92. מי החברים שלך בפרום? לא יודעת, אני חדשה.... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני הרבה זמן. הרבה הרבה זמן 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כנ"ל 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא זוכרת זה היה ממש מזמן 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה אכפת לי.. מילא אני אהיה מתה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם חברה שלי בבית שלה, אני מתגעגעת לרכילויות שלנו.. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שהייתי מנסה להתקבל לבית ספר אחר 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?רצות הברית או יפן 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא. ממש לא

../images/Emo26.gif אני../images/Emo178.gif

1.שם: בתאל 2. גיל: עוד 4 ימים 13 3. תאריך לידה: 6.9.1992 4. כינוי: לינקנית 5. תכונה טובה: אנלא חושבת שיש לי כזאת ס.O 6. תכונה רעה: אני אגואיסטית
7. חולשה: שמדברים על אבא שלי 8. אובססיות: לבנים בעלי שער ארוך
ולרוסים
9. פאדיחה: ח היו לי הרבה. 10. כאב: אני לא אפרט. אבל לחיות. 11. משאלה: למות 12. זיכרון רע: אתמול בלילה? חXD 13. זיכרון טוב? ליאור
החלק הכי טוב שבחיים שלי ח 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שחגגתי יום הולדת לפני שעברנו לעפולה 15. געגוע: לאבא;[ 16. פחד: ש...ליאור כבר לא יהיה איתי;[ 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "אין לי מה לאהוב" 18. איפה את\ה גר? עפולה המחורבנת 19. החג האהוב עליך: החג הכי ארוך?
20. אוכל מועדף: העוגה שאני מכינה
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אוכל סיני ס.O 22. שתיה מועדפת: בירה שחורה 23. קינוח מועדף: לא אוהבת קינוחים 24. ממתק מועדף: לא אוהבת 25. עוגה מועדפת: העוגת הביסקווטים שאנימכניה ס.O 26. צבע מועדף: כתוםםםםםםם 27. חיה מועדפת: כלב או חתול או ארנב 28. חיית מחמד [אם יש]: גו'קים ס.O אנחנו קוראים להם ג'וקים חח ס.O 29. ספורט מועדף: ריצה 30. מספר מזל: 4 31. ספר: אני קוראת עכשיו את כאשר רוח נושבת..
32. סרט דיסני מועדף: הזה שהופך לזאב ס.O שכחתי מה שמו 33. סרט: קונסטנטין!!!!!! 34. שחקנ\ית: קיאנו ריבס בנזונה 35. זמר\ ת: אמינם 36. סדרה מעודפת: האמ אין לי ממש ס.O 37. מקצוע אהוב: מתמטיקה
38. מקצוע שנוא: ערבית 39. מקום בעולם: כל מקום אחר מחוץ הבית 40. המעשה הכי נועז שעשית: ברחתי מהבית 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ברחתי מהבית חחחח 42. פריט לבוש מועדף: אווווו המכנסים הרחווים שלי של פוקס 43. ההמצאה של כל הזמנים: המקצוע מתמטיקה ח 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? אכן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא הוא לא קיים 47. גלידה- בכוס או בוופל? לא אוהבת 48. שקיעה או זריחה? עדיף לא לקום 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא משנה לי 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חח בזבזנית ח 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון
53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לא לקום בכלל 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? לא משנה לי ח 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? אף שיר 60. שיר שגורם לך לבכות? האמ היה שיר אבל אני כבר לא בוכה ממנו ח 61. השיר של כל הזמנים? אווווווווו קשה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: שיר שמזכיר לי את ליאור- intwine- happy 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? איזה שיר של בון ג'ובי:) שכחתי מה שמו ח 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? giving in 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? intwine- happy 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לאדעת 67. שמות החברים הכי טובים שלך? יובל ואסף:) ויש הרבה ח 68. הגלידה הכי טעימה? לא אוהבת ח 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? לאדעת 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שנה וכמה חודשים ס.O 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז ס.O ולינקין ח אין לי כוח לגלוש ח 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? :O לינקין פארק. אמינם. סימפל. סיסטם אוף אה דאון. שייגעצ. ועוד הרבה :O 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? לינקנית- הלהקה זה היה הניק שלי שנכנסתי לצט החדש בנענע ס.O 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? חיה? ס.O לאדעת ח 75. באיזה פורומים אתה? הרבה ח 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? היה לי כזה עם רודי ח אבל אחכ רבתי איתו הוא ממש קרציה ונמאס חלאס שיקלוט שאני לא אוהבת אותו 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?
קשה הרוב ח 78. יש לך חבר\ה? כן יש לי 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחת 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא כי היא הבנאדם הכי חרא שיש בעולם 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? בודקת עם אני חיה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? ח ****** 83. מה התחביבים שלך? ס.O לשמוע מוזיקה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את האלו מההישרדות
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? את אצמי:) 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? בנאדם 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהרים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לאדעת ח 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? האמ אני ממש לא יודעת ח 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? פרגיות 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הדיסק מטאורה
92. מי החברים שלך בפורום? האמ הזה? אין:\ לא ממש אוהבת אותכם ח 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא תרמתי ס.O 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לאדעת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? האמ אתמול ס.O הוא כבר יודע ח;[ 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? כאן בתאל לוי שתמיד רצתה למות ולא הצליחה עד היום מזל טוב
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? ליאור לבד על הים או בהרים 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? האמ את הרגע שנולדתי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בבית של צסטר? ס.O 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? ברור שאני הייתי מתה למענו ח כאילו שהחיים שלי חשובים בכל מקרה.

Riot Boy

New member
שלי../images/Emo168.gif

1.שם: גלעד 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 7.11.90 4. כינוי: מממממ גילו / גילי 5. תכונה טובה: אממממממ אני נחמד נראה לי 6. תכונה רעה: לודע... יש הרבה.. 7. חולשה: שוקולד 8. אובססיות: שוקולד 9. פאדיחה: אין 10. כאב: מה ז"א? 11. משאלה: אמממ לגור במקום אחר 12. זיכרון רע: אין 13. זיכרון טוב? ממממ נסיעה לעזריאלי ביום שלישי 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אין לי 15. געגוע: אין לי 16. פחד: לא יודע 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את החברים המעפנים שלי רבים (הם כל הזמן רבים יא אללה!) 18. איפה את\ה גר? קיבוץ מסכן 19. החג האהוב עליך: החופש הגדול 20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: יש ה-מ-ו-ן 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: שוקולד 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: אדום / כחול 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: חתול 29. ספורט מועדף: ריצה 30. מספר מזל: אין 31. ספר: לא קורא 32. סרט דיסני מועדף: אף אחד 33. סרט: זה משתנה כל הזמן 34. שחקנ\ית: גם כן 35. זמר\ ת: אמינם, קלי, אבריל 36. סדרה מעודפת: אין ממש מועדפת... 37. מקצוע אהוב: שיעור חופשי 38. מקצוע שנוא: ממממ בערך כולם 39. מקום בעולם: חיפה 40. המעשה הכי נועז שעשית: אין לי מושג 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לודע 42. פריט לבוש מועדף: אין משהו מיוחד 43. ההמצאה של כל הזמנים: שוקולד 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? בערך 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שניהם 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזן 52. מלפפון או עגבניה? לומשנה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? צבי צב (רולז!!!!!) 60. שיר שגורם לך לבכות? לבכות אין אבל סטאן עושה לי צמרמורת... 61. השיר של כל הזמנים? Stan 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: blue and yellow 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? אין לי מושג 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? אמממ לא משנה לי ממש 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? it's not a fashion statement it's a fucking deathwish 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית מכוער... התנהגותית אני די שותק וזה... אמממ.. זהו? 67. שמות החברים הכי טובים שלך? ניתאי שרון ודין 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד / תות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אין לי מושג 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכר 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? סאם 41 זה וזהו נדמה לי 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? כזה... אני מת על השיר riot girl אז... ורציתי להחליף כבר אבל אנשים התנגדו... :\ 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים אתה? ממממ יש איזה 10 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא קרה לי... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא... אחותי מעפנה כזאת... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתקלח 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצח שיניים 83. מה התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? חברה שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? MP3 ובגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חחחחחחח 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? iPod 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? לא לאכול 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לודע... משהו שאני אוהב... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? MP3 92. מי החברים שלך בפרום? לודע... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני שנים רבות... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני איזה חודשיים עזרתי למישהי לסחוב שקיות כאלה... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אמממממ לא אכפת לי 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? תום ב... אמ... אממממ... לודע 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודע 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אמממממ לודע 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? ל-א! אני אמות למענה!

MayLuvsDoug

New member
גלעד. ../images/Emo10.gif

אני מצטערת. הייתי מגעילה
. איי קנואו דאט.

Riot Boy

New member
לא לקחתי ללב../images/Emo168.gif

(עכשיו יהיה זמן טוב להוציא אותי מאיגנור)

למעלה