ליום שלישי

../images/Emo141.gifמה את צכה לדעת עליה?????

את יודעת שברוך ה' היא חייה!!!אז מה את מקללת אותה שתמות??? אני אל ידעתי על סבתא שלך כלום בגלל זה אמרתי עם היתי יודעת לא היתי אומרת!!! אבל על אמא שלי את לא צכהה כלוםם ואת קללת אותה שתמות מה שאני לא עשיתי=\\\

תות| נכווון !

דייי כבר באממממת ! נופר או ספיר, כשמשהי ממכן שולחת ת'הודעה אחרונה והשניה רואה , פשוט תתעלללמו נו באאממת! דיי כבר לערב משפחה ! , תראו לאן זה נגרר ! \ : תנסו גם שלא יהיו מריבות !! בבקשה :[ אני מנסה שיהיה טווב ! ולא כל הזמן ריבים וקללות \= כי זה לא נעיים להיות במצב של מריבה , והכל קללללות ובלאגנים .. באאאמת ! תנסו לא לריב .. אל תדברו .. אבל העיקר שלא תריבו אוהבת אתכן :] !

MaStuLa76

New member
ש-א-ל-ו-ן [:

על הגבר המושלם XD גבוה ממך? נמוך ממך? קוביות בשיניים? מתלבש סטייליסטי? מתלבש בסגנון רחוב? מתלבש גותי? עיניים כחולות? עיניים ירוקות? עיניים בצבע דבש? עיניים חומות? שותה אלכוהול? מעשן? מרכיב משקפיים? עוסק בספורט? מתקשר רק כדי להגיד היי? מחמיא לך? מגלח את הרגליים שלו? עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) עם פירסינגים? איזה? מחייך כשאת נכנסת לחדר? שיער חום\שחור? שיער שטני? שיער בלונדיני? שיער ג'ינג'י? איפור? יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? נאמן? מנגן בגיטרה? מנגן בתופים? שר? שומע מוזיקה מזרחית? שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? שומע פופ? שומע R&B? שומר סודות? מרכל? אדיש? מספר לך הכל? שרירים? מצייר יפה? צמחוני? טבעוני? שיער ארוך? חרמן? דוגמן? יודע לרקוד? מנשק טוב? עשיר? מסודר? הולך מכות? שמן? מחומצן? מתכתב ב-ICQ כל היום? מתכתב במסנג'ר כל היום? מתכתב ב-SMS כל היום? מדבר בטלפון כל היום? מדבר בסקייפי כל היום?

MaStuLa76

New member
עונה . ../images/Emo3.gif

גבוה ממך?יאפ [: נמוך ממך?לא ! קוביות בשיניים?באוזניים. מה בשיניים? איכ \: מתלבש סטייליסטי?חחח כן . מתלבש בסגנון רחוב?האא? מתלבש גותי?חחחח גם אוהבת.. עיניים כחולות?לא עיניים ירוקות?כן עיניים בצבע דבש?כן ! עיניים חומות?כן. שותה אלכוהול?לא אוהבת כ"כ..אבל כל הבנים שותים אלכהול.. מעשן?לא \: אבל גם רוב הבנים מעשנים.. מרכיב משקפיים?לא חח עוסק בספורט?לא אכפת לי.. מתקשר רק כדי להגיד היי? חחחחחחחחחחחח
מחמיא לך?כן,ברור מגלח את הרגליים שלו?חחחחחחחחחח יש כאלה.. וכן ! חייב. לא אוהבת שעירים. עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות):לא חח עם פירסינגים? איזה?רק באף או סיידליפ.. מחייך כשאת נכנסת לחדר?כן. שיער חום\שחור?לא אכפת שיער שטני?לא אכפת שיער בלונדיני?לאאא שיער ג'ינג'י?חחח יש יפים איפור?האאא? יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?כן! חייב . נאמן?כן. מנגן בגיטרה?כן [: מנגן בתופים?אאהאה [= שר?תלוי אם הוא יודע D; שומע מוזיקה מזרחית?לא \: שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם?כן
שומע פופ?לא אכפת.. שומע R&B?הא? שומר סודות?חחחחח כל אחד שומר סודות.. מרכל?לא אדיש?לא מספר לך הכל?כן שרירים?לא אכפת מצייר יפה?חחח לא אכפת צמחוני?^^ טבעוני?^^ שיער ארוך?לאא.. רותם אוהבת את זה חחחחחח חרמן?שיואו. כולם ככה. מה זה השאלה הזאת. דוגמן?חח אם אני אוהבת אותו בשבילי הוא דוגמן.. יודע לרקוד?חח כן מנשק טוב?כן עשיר?לא אכפת מסודר?כן הולך מכות?לא שמן?לא מחומצן?לא מתכתב ב-ICQ כל היום?לא מתכתב במסנג'ר כל היום?אולי מתכתב ב-SMS כל היום?לא מדבר בטלפון כל היום?לאא מדבר בסקייפי כל היום?לא קיצר לא הבנתי תרעיון של השאלון XD

lililulu

New member
אהם [:

גבוה ממך? כן נמוך ממך? לא>< קוביות בשיניים? לא מתלבש סטייליסטי? יכול להיות מתלבש בסגנון רחוב? גם יכול להיות מתלבש גותי? לא עיניים כחולות? לא עיניים ירוקות? כן עיניים בצבע דבש? כןןןן עיניים חומות? גם הולך [: שותה אלכוהול? מעט מעשן? לא מרכיב משקפיים? אם זה יפה לו... עוסק בספורט? כן מתקשר רק כדי להגיד היי? לא שונאת את הנדבקים האלה שכל שעה מצלצלים>< מחמיא לך? כן מגלח את הרגליים שלו? לא מה הוא נמושה?! עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) תלוי מה עם פירסינגים? איזה? רק באוזן למטה עגיל או באוזן למעלה או בגבה...ואלי בלשון כי אומרים שמי שיש לו עגיל בלשון מנשק טוב יותר [: מחייך כשאת נכנסת לחדר? לא חייב שיער חום\שחור? יש מצב שיער שטני? יכול להיות שיער בלונדיני? גם הולך שיער ג'ינג'י? לא חושבת
ראיתי בחיים שלי רק ג'ינג'י אחד חתיךD; איפור? לא מה הוא נשנש?! יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? כן נאמן? ברור מנגן בגיטרה? יאאאפ
מנגן בתופים? סקסיייי
שר? לא נראליD: שומע מוזיקה מזרחית? לא חושבת שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? יכול להיות שומע פופ? לאD: שומע R&B? כן שומר סודות? כן מרכל? תלוי עד כמה רכלן אדיש? לפעמים מספר לך הכל? לא חייב שרירים? כן מצייר יפה? לא חייב צמחוני? לאD: טבעוני? ממש לאD: שיער ארוך? לאאאאאאא חרמן? לא דוגמן? יאפ
יודע לרקוד? ברור מנשק טוב? ברור עשיר? אפשר
מסודר? לא הולך מכות? לא הרבה
שמן? לא מחומצן? לא מתכתב ב-ICQ כל היום? לא כי אין לי אייסי
מתכתב במסנג'ר כל היום? גם לא מה אין לו חיים?! מתכתב ב-SMS כל היום? לא זה מביא קרינהD; מדבר בטלפון כל היום? לא זה גם מביא קרינהD; מדבר בסקייפי כל היום? לא מה הוא סבא זקן?!

אביב תעשה לי דילן.../images/Emo99.gif

גבוה ממך? חובה. נמוך ממך? לא קוביות בשיניים? לא מתלבש סטייליסטי? כן, אבל שלא יגזים. מתלבש בסגנון רחוב? לאאאאאאאאאאאאאא !! מתלבש גותי? אפשר, אבל גם שלא יגזים. עיניים כחולות? לא חייב. עיניים ירוקות? לא. עיניים בצבע דבש? כן. ארגגגגגגגגגגגגג
עיניים חומות? כן3> שותה אלכוהול? כן. מעשן? לא. מרכיב משקפיים? לא. עוסק בספורט? לא חייב. מתקשר רק כדי להגיד היי? לא ! מחמיא לך? כן . מגלח את הרגליים שלו? איכ איכ איכ איכ איכ איככככככככככככככככככ. עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) לא. עם פירסינגים? איזה? כןןןן, זה טוב. למי שאני אוהבת יש סיידליפפפפפפפפ3> אבל הדביל הוריד ]; מחייך כשאת נכנסת לחדר? כןD: שיער חום\שחור? אפשר. שיער שטני? כןןןןן. שיער בלונדיני? לא. שיער ג'ינג'י? לא >< איפור? איכ יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? וודאי. נאמן? כן מנגן בגיטרה? ב ט ח . מנגן בתופים? לא חובה. שר? לא חחחחח שומע מוזיקה מזרחית? איכססס. דוחה . שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? וודאי. שומע פופ? לאאאאאאאאאא שומע R&B? |: שומר סודות? כן. מרכל? לא. אדיש? לא. מספר לך הכל? כן. שרירים? מעט. מצייר יפה? לא חייב חח צמחוני? לא טבעוני? לא שיער ארוך? לא חייב. אבל זה כ"כ יפה
אבל לא שיער ארוך ארוך.שמגיע עד האוזן ככה..יאיאי עם תלתלייים כאלה
חרמן? לא. דוגמן? לא חייב. יודע לרקוד? לא חייב . מנשק טוב? כן עשיר? לא מסודר? כן . הולך מכות? לא ! שמן? לא מחומצן? לאאאאאאאא מתכתב ב-ICQ כל היום? ממש לא ! מתכתב במסנג'ר כל היום? ^^ מתכתב ב-SMS כל היום? ^^ מדבר בטלפון כל היום? ^^ מדבר בסקייפי כל היום? ^^

../images/Emo141.gifבאלי לענותתת../images/Emo9.gif

גבוה ממך?כןן=] נמוך ממך?לאא קוביות בשיניים?אה????חח לא! מתלבש סטייליסטי?כהה מתלבש בסגנון רחוב?אמממ לא מתלבש גותי?אמממ אפשר שיהיה יפה רק=]חחח עיניים כחולות?לא עיניים ירוקות?כה=]] עיניים בצבע דבש?אפשר עיניים חומות?עדיף ירוק=] שותה אלכוהול?כולם שותים חח מעשן?לא =\ מרכיב משקפיים?לאאאא עוסק בספורט?לא משנה=] מתקשר רק כדי להגיד היי? ט'חחחחחחחחחחחח אבל לא=] מחמיא לך?ברוררר מגלח את הרגליים שלו?חחחחח לאאא עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות)תלוי.... עם פירסינגים? איזה?אמממ כן בגבה אפשר או משו... מחייך כשאת נכנסת לחדר?כןן שיער חום\שחור?חום שיער שטני?כה שיער בלונדיני?לעעעע שיער ג'ינג'י?ממש לאאאאאאאאא איפור?ט'חחחחחחחח יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?חחח כן מתחברת לכאלה!!! נאמן?ברור מנגן בגיטרה?לא מחייב מנגן בתופים?כןןןןן חחח אבל לא חייב שר?עם יש לו קול!! שומע מוזיקה מזרחית?אפשר שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם?אממ יכול לשמוע אבל לא להיות כזה חחחח שומע פופ?כה שומע R&B????? שומר סודות?כה מרכל?לעעע אדיש?חחחחח לאאא מספר לך הכל?כה שרירים?אפשרר מצייר יפה?חחחח ממש לא משנה לי צמחוני?לא אכפתתת טבעוני?==== שיער ארוך?לעעעע חרמן?ט'חחחח השאלההה המככבת חחח לאאאאא דוגמן?יכול להיות=] יודע לרקוד?לא מחייב מנשק טוב?כה עשיר?כהההה חח מסודר?במה??? הולך מכות?לא שמן?לאא מחומצן?מה שבאלו=] מתכתב ב-ICQ כל היום?לאאא מה הוא משועמם כול היום חחחחח מתכתב במסנג'ר כל היום?לא מתכתב ב-SMS כל היום?אולייי רק איתי סתם חחחח מדבר בטלפון כל היום?לא מדבר בסקייפי כל היום?לאאא

../images/Emo176.gifעונה . [:

גבוה ממך? כן . נמוך ממך? אולי ,, D; לא בעצם באותו גובה אפשר. [; קוביות בשיניים? מזתומרת ? .
מתלבש סטייליסטי? אפשר . [: מתלבש בסגנון רחוב? לא , חע . D; מתלבש גותי? מזתומרת ? .
עיניים כחולות? אפשר . [: עיניים ירוקות? אפשר . [: עיניים בצבע דבש? אפשר . [: עיניים חומות? אפשר . [: * לא איכפת לי איזה צבע , חע . D; * שותה אלכוהול? לא הרבה , כאילו שלא יהיה סטלן . D = מעשן? לאא מרכיב משקפיים? אמממ ,, לא . [: עוסק בספורט? אולי . מתקשר רק כדי להגיד היי? חחח לא ! D = מחמיא לך? לפעמים .
מגלח את הרגליים שלו? חחחח לא . D: עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) כככן אפששר ! [: עם פירסינגים? איזה? בגבה אולי ... , מחייך כשאת נכנסת לחדר? חח ככככן . [: שיער חום\שחור? אפשר . [: שיער שטני? אפשר . [: שיער בלונדיני? אפשר . [: שיער ג'ינג'י? לא .
איפור? לאאא ! יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? ככן .
נאמן? כן . מנגן בגיטרה? אפשר . D = מנגן בתופים? לא נראלי . שר? ככככן .
שומע מוזיקה מזרחית? אפשר . D = שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? לא רצוי . [; שומע פופ? ככן ! [: שומע R&B? אע ? .
שומר סודות? כן . [: מרכל? אממממ ,,,
אדיש? לא !
מספר לך הכל? כן שרירים? לא יותר מדי . מצייר יפה? אפשר . D = צמחוני? לא . טבעוני? אע ? .
שיער ארוך? ללא חרמן? חחח לא כ"כ . D: דוגמן? לא חייב .
יודע לרקוד? ככן , אפשר . D = מנשק טוב? חח כן . [; עשיר? לא חייב . :) מסודר? כן . הולך מכות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא !!
שמן? לא עד כדי כך ...
מחומצן? לא . מתכתב ב-ICQ כל היום? לאא !
מתכתב במסנג'ר כל היום? לא . מתכתב ב-SMS כל היום? לא כול היום ... , מדבר בטלפון כל היום? כנ"ל . ^^ מדבר בסקייפי כל היום? אההמ O;

../images/Emo97.gifעונה

גבוה ממך? כן אבל טיפה =] נמוך ממך? לא קוביות בשיניים? לא מתלבש סטייליסטי? כן מתלבש בסגנון רחוב? אני יסלח לו על זה
מתלבש גותי? כן עיניים כחולות? כן עיניים ירוקות? כן עיניים בצבע דבש? לא עיניים חומות? נו טוב... שותה אלכוהול? שהיה מעשן? לא מרכיב משקפיים? לא עוסק בספורט? כן מתקשר רק כדי להגיד היי? כן מחמיא לך? כן מגלח את הרגליים שלו? לא עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) אין לי בעיה עם זה עם פירסינגים? לא איזה?-- מחייך כשאת נכנסת לחדר? .כן שיער חום\שחור? שחור עם עיינים כחולות/ירוקות....
שיער שטני? לא שיער בלונדיני?שהיה אבל רק מחומצן שיער ג'ינג'י? לא איפור? לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? נכן אמן? למה לא בעצם?!?
מנגן בגיטרה? כן מנגן בתופים?לא שר? כן שומע מוזיקה מזרחית?פעמיים בשנה?!? שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? שהיה שומע פופ?כן שומע R&B? לא שומר סודות? ברור מרכל? כן אדיש?.לא מספר לך הכל?כןן שרירים? כן מצייר יפה?כן צמחוני? לא טבעוני???????? שיער ארוך?ממש לאאאאא חרמן?תלוי עד כמה!
דוגמן?אחרי כל זה איך לא? יודע לרקוד? כן מנשק טוב?כןןןןן עשיר?אני לא מיתנגדת... מסודר? כן הולך מכות?רק עם זה בישבילי שמן?לא מחומצן? רק עם הוא רוצה לבלונד מתכתב ב-ICQ כל היום?לא מתכתב במסנג'ר כל היום?לללא מתכתב ב-SMS כל היום?כן מדבר בטלפון כל היום?לא מדבר בסקייפי כל היום? לא

../images/Emo135.gifעונה : )

על הגבר המושלם XD גבוה ממך? ברור. נמוך ממך? לא ! קוביות בשיניים? לא. מתלבש סטייליסטי? לא משנה לי. מתלבש בסגנון רחוב? לא ! מתלבש גותי? לא. עיניים כחולות? לא חייב. עיניים ירוקות? כנ"ל. עיניים בצבע דבש? כנ"ל. עיניים חומות? נווו |: שותה אלכוהול? לא הרבהה.. מעשן? מקווה שלא.. מרכיב משקפיים? חלילה וחס
עוסק בספורט? לא אכפת לי :] מתקשר רק כדי להגיד היי? הא? מחמיא לך? כן ! מגלח את הרגליים שלו? חס ושלום עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) בכייף. עם פירסינגים? איזה? גבה :] מחייך כשאת נכנסת לחדר? כן. שיער חום\שחור? לא אכפת לי שיער שטני? כנ"ל שיער בלונדיני? כנל שיער ג'ינג'י? לא !

עונה

גבוה ממך? כן נמוך ממך?לא קוביות בשיניים?הכי לא מתלבש סטייליסטי?ברור מתלבש בסגנון רחוב?לא מתלבש גותי?אמממ לא עיניים כחולות?כן עיניים ירוקות?ברור עיניים בצבע דבש?ברור חחח עיניים חומות?לא שותה אלכוהול?קצת מעשן?לאאא מרכיב משקפיים?לא עוסק בספורט?כן מתקשר רק כדי להגיד היי? לא מחמיא לך?ברור שכן חח מגלח את הרגליים שלו? חח הכי לא עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות)ברור עם פירסינגים? איזה? אממ בגבה באף ובאוזן מחייך כשאת נכנסת לחדר?כןן שיער חום\שחור?לא זה ולא זה חחשיער שטני?ברור זה סקסי חח סתם שיער בלונדיני?בטחח שיער ג'ינג'י?אייכסהה לא איפור?הכיי הכי לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?אפשר לומר חחחח נאמן?ברור מנגן בגיטרה?כןן מנגן בתופים?לא הוא יעשה לי חור במוח חחח שר?ברורררשומע מוזיקה מזרחית?כן שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם?לא שומע פופ?כן שומע R&B?לא שומר סודות?לא מרכל?הכי לא אדיש?לאא מספר לך הכל?כן שרירים?כןן מצייר יפה?גם כן וגם לא חחח צמחוני?לא טבעוני?לא שיער ארוך?איכס בלעע חרמן?ברור חח דוגמן?בטח יודע לרקוד? ברור שכן מנשק טוב? שאלה רטורית חח עשיר?ככה ככה מסודר?כן הולך מכות?לא שמן?הכיי לא מחומצן?כן מתכתב ב-ICQ כל היום?לא מתכתב במסנג'ר כל היום?לא מתכתב ב-SMS כל היום?כן מדבר בטלפון כל היום?לטמדבר בסקייפי כל היום?לא

../images/Emo176.gif* יש לי שאללה . ../images/Emo9.gif *

מישהי יודעת איך מתקשרים מספר חסום מאורנג' ? .
וזה לא 43* . :)

../images/Emo176.gifמאומץ חדש . ../images/Emo9.gif

האבטיח מעצבן אותי . D; אני רוצה את זה -
, הוא יותר יפפה . :) * לא צריך להגיד תתחדשי *

../images/Emo108.gifאבל מיכל כנסי שנייה:]

אממ...המברשת הזאת תבלבל.. תמיד שמים את המברשת הזאת כשרוצים לפתוח מפעל גרפיקה וכאלה.. אז לא יודעת ניראלי שזה יבלבל..

../images/Emo126.gifאבל אין פה מה לבלבל ,,,

כאילו ת'שירשור הזה פותחים פעם ב ... , במה אפשר להתבלבל ? , שאני כול הזמן יפתח שירשורי גראפיקה או מה ? . חע . D;

למעלה