כן הא.. אפילו בבחירת שירים שאני כותבת כאן הכל יוצא מסריח...
ב ביחוש החיים שלי New member 18/7/07 #152 חח, והשיר הכי טוב שלו זה אין זמן תחת השמש ! בכלל, ועם הזמן, אחד הטובים אה ? XDDDD
ר רווותמיי New member 18/7/07 #164 חחחחחחחחחחחחחחח כל-כך!../images/Emo6.gif אין זמן תחת השמש אין זמן התחת השמשששששששש. גדול.
ר רווותמיי New member 18/7/07 #160 DD= אני אענה לך פה במקום בשירשור של ההתפקדות לא, אביב מכוער XD אבל מזה משנה .
ש שירלי יוסף New member 18/7/07 #184 ../images/Emo41.gif../images/Emo223.gif לא להגיב לפה ../images/Emo223.gif פשוט לא להגיב לפה הוא יותר מידי ארוך ויש גם את הריב הזה שנגמר ברגע זה מי שרוצה להמשיך שימשיך באייסיקיו יש ליום רביעי דברו שם
../images/Emo41.gif../images/Emo223.gif לא להגיב לפה ../images/Emo223.gif פשוט לא להגיב לפה הוא יותר מידי ארוך ויש גם את הריב הזה שנגמר ברגע זה מי שרוצה להמשיך שימשיך באייסיקיו יש ליום רביעי דברו שם
א אוראליי XD New member 18/7/07 #189 ../images/Emo210.gif אבל את לא מבינה שכל אחת באיגנור של השני השניה אז איפה הן ישמיכו את הריייב? הא?! הן ממשיכות כאן! בגלל זה , זה מיותר להגיד "שימשיכו באייסי / מסן ! " אז תגיבי לי כי זה ' נעול ' !
../images/Emo210.gif אבל את לא מבינה שכל אחת באיגנור של השני השניה אז איפה הן ישמיכו את הריייב? הא?! הן ממשיכות כאן! בגלל זה , זה מיותר להגיד "שימשיכו באייסי / מסן ! " אז תגיבי לי כי זה ' נעול ' !
ש שירלי יוסף New member 18/7/07 #190 ../images/Emo41.gif מעניין לי את התחת אז שלא יריבו יאללה סתמי נמאסת עליי את מתחילה לריב איתי אוראל חבל וחבל לך מאוד כי אני יפתח את הפה שלי ואת תבכי את תבכי דמעות של דםם אני אומרת לך את זה כדי לך להפסיק לעצבן אותי
../images/Emo41.gif מעניין לי את התחת אז שלא יריבו יאללה סתמי נמאסת עליי את מתחילה לריב איתי אוראל חבל וחבל לך מאוד כי אני יפתח את הפה שלי ואת תבכי את תבכי דמעות של דםם אני אומרת לך את זה כדי לך להפסיק לעצבן אותי
א אוראליי XD New member 18/7/07 #193 ../images/Emo210.gif מה יש לך תגידי ?!!?! אני סה"כ אומרת לך שהן ימשיכו לריב פה , לא יודעת מה יש לך בזמן האחרון O; פפפשי \ : כאילו עשיתי לך משו , אני לא באה לריב איתך ! אני אומרת לך D:
../images/Emo210.gif מה יש לך תגידי ?!!?! אני סה"כ אומרת לך שהן ימשיכו לריב פה , לא יודעת מה יש לך בזמן האחרון O; פפפשי \ : כאילו עשיתי לך משו , אני לא באה לריב איתך ! אני אומרת לך D:
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 18/7/07 #199 ../images/Emo141.gifגמאני אתמולללל לא עשיתי לה כלום והיא ישר התחילה לריביתי=\והיינו מזה חברות טובות לא יודעת מה קרה אני לא בטוחה שזאת שירלי אבל כנראה שכן=\\\
../images/Emo141.gifגמאני אתמולללל לא עשיתי לה כלום והיא ישר התחילה לריביתי=\והיינו מזה חברות טובות לא יודעת מה קרה אני לא בטוחה שזאת שירלי אבל כנראה שכן=\\\
ש שירלי יוסף New member 18/7/07 #215 ../images/Emo41.gif אוראל את עיצבנת אותי כי את ראית שנעול בסדר הגבת פעם אחת למה המשכת להגיב נראה לך שאני אשתוק באמת ?
../images/Emo41.gif אוראל את עיצבנת אותי כי את ראית שנעול בסדר הגבת פעם אחת למה המשכת להגיב נראה לך שאני אשתוק באמת ?
א אוראליי XD New member 19/7/07 #216 ../images/Emo210.gif טוב דיי שירלי , אני לא רוצה להמשיך את הדיון הזה , נעצור את זה כאן כדי שלא יגיע לידי ריב , ! הבהרנו תעניין ודיי זהווו נגמר הסיפור [ ; אני מקוה שאת וספיר תבהירו תעניין , כי אני לא רוצה שתריבו בגלל שרשור נעול \\ ;
../images/Emo210.gif טוב דיי שירלי , אני לא רוצה להמשיך את הדיון הזה , נעצור את זה כאן כדי שלא יגיע לידי ריב , ! הבהרנו תעניין ודיי זהווו נגמר הסיפור [ ; אני מקוה שאת וספיר תבהירו תעניין , כי אני לא רוצה שתריבו בגלל שרשור נעול \\ ;