../images/Emo211.gifכולן לפה בבקשה ../images/Emo124.gif
תחילה אני רוצה להצהיר שאיני פה לטובת או לנגד אף אחת בפורום , זה משהו שכבר הרבה זמן אני רוצה להגיד זו הולכת להיות די חפירה,אבל חשוב שתקראו הכל. =============================================================================== בנות , הפורום שלנו ללא מנהלות , לכן אנו צריכות לתת כמיטב יכולתנו למען סידור הפורום. יש הרבה ריבים בפורום, ריבים מיותרים לחלוטין! אם באחת התגובות שקראתן, כתוב משהו שאינו מוצא-חן בעייניכן, אנא העירו לאותה ילדה בICQ או במסנג'ר.אם לא יכולתן להתאפק והגבתן והילדה הגיבה בחזרה והרגיזה אותכן בבקשה בבקשה תתעלמו!!תהיו חכמות ואל תגיבו! ספיר ? אני לא רוצה לפגוע בך, בשום פנים ואופן , אבל רוב המריבות שבזמן האחרון פה בפורום , קשורות אלייך! בבקשה ממך תחשבי לפני שאת מגיבה. ובנות ? כל אלו שמעירות לה על שגיאות כתיב , או ששהודעות שלה ארוכות מידי , תעשו את זה בICQ, זה פוגע באנשים כשמעירים להן ועוד יותר בפומבי. אז תשתדלו להעיר לה במקום אחר ולא בפורום.. אחד החוקים של הפורום הוא שאסור לקלל! על כל הבלאגן בפורום ? אני לא מדברת על השירשור אוף , אבל גם שם תשתדלו לשמור על סדר. אתן יודעות? יכול להיות, שהגיים בויז נכנסים לפה מידי פעם ורוצים לכתוב לנו , לאלו שלא ברשמי , אבל הם רואים את הבאלגן והריבים וזה מוציא להם תחשק.. כי הם לא חייבים לכתוב לנו פה , הם לא חייבים לכתוב בכלל האמת אבל פה עוד יותר שלא כי הפורום הזה כבר מזמן לא הרשמי .. אני סתם אומרת כן ? מצטערת מאוד על החפירה אבל המצב בפורום ממש מרגיז! תודה על זמנכן =]