ליום שלישי

../images/Emo141.gifמיכל????

את אומרת פתאום לשירלי לא לריב??כי אוראל חברה טובה שלך נכון??????אתמול שרבתי איתה לא אמרת לה שש לא לריב את הצדקת אותההה פתאום את אומרת לה ששש לא לריבבב אעאעא איך רואיםם שאתם נגדייי מה קרה למה אתמול לא אמרת לה ששש לא לריב=\\\ כי פתאום אוראל חברה טובה שלךך אז עכשיו את אומרת שקט לשירלייייי לא משנה אני לא רוצה פה גםם להתווכח איתך בבקשה אני רק אמרתי!

../images/Emo126.gifוווווווואי . \;

כן , אוראל חברה טובה שלי , פ'סדר ? , אבל אני לא רוצה עוד מריבות בפורום הזה , ואני לא רוצה שעוד ועוד בנות יתערבו בזה . בסוף כולם יהיו נגד כולם וזהו . אם תשימי לב אתמול את התחלת את המריבה , אז שירלי ירדה על מישהו שאת אוהבת , אז ? . מה הקשר נגדך ? , ' אעאעאעאעאעעאא ?? ' , ולא אמרתי רק לשירלי שקט , אני גם אמרתי לאוראל שקט . S;

../images/Emo141.gifלא קשור לזה!!

זה מעצבןן בגלל שאתמול ששירלי רבה איתי לא אמרת לה ששששש אבל שמדובר בחברה טובה שלך אז פתאום כן את אומרת לשירלי שש לא רליבב אבל לא משנהההה

../images/Emo126.gifאוווווווח ,, אתמול בהתחלה זה לא היה כ"כ

מריבה . \; ואנננננני אמרתי גם לאוראל שקקט !!!1 אייייייייייייייפ . |;

../images/Emo141.gifממש לא!!!!

ואני לא מדברת על אוראל אני מדברת על אתמות איתי ועם שירלי!!! אבל עזבי כול אחת מפרשת איך שבאלהה תדברים עזבי!!!

../images/Emo141.gifוואי שירלייייי

גמלי אמרת את זה אני יפתח תפה שלי תפתחי את לא מפחידה אותנו היא לא תבכה שום דמעותתת למהה מי אתת שירלי עם כול הכבוד גם את נמאסתתתתתת היא תגיב איפה שבאלה ואת לא תגידי לה!!!!! תפתחי תפה עליה לא יקרה לה כלום!!! אוףףףףףףףףףףףף ואני ממש לא רוצה שוב להתחיל פה ריב=\\

../images/Emo135.gifוואו אווו שירליי !

תרגעי אפשר לחשוב מה היא אמרה . אוראל? הן ממש לא צריכות לריב פה. אף אחד לא ימשיך לריב פה. אחרת לא יהיה טוב. מבטיחה

../images/Emo210.gif טוב דילב ? דיי מספיק, עזבנו את העניין

הזה .. :] זהו , אני לא יגיב יותר בשרשור הזה ..[;

MaStuLa76

New member
בקיצור אל תמשיכו את המריבה ותעשו

מעצמכן צחוק. ובחייאת נופר אני יודעת שאת ילדה בוגרת אז אל תעני לה . שתתייבש.

../images/Emo141.gifאני התבייש??ט'חחחחחחחחחח

תתבישו אתם מה אני יגיד לך איזה ילדה בוגרת=\\עם היא היתה כזאת היא לא היתה רבה איתייי והיתה מבקשת אתמול סליחה על זה שככה היא קללה את אמא שלי ראשונה!!!!!!!!! אבל לא היא משחקת לי פה משחקי כבודדדד אז שתמשיך עם "הבגרות שלה"

MaStuLa76

New member
אז אל תעני !!!

אם את עונה סימן שאת בוחרת לריב איתה ! רוצה תריבי איתה במסרים,טוב ?

../images/Emo141.gifאבל שירה???

למהתמיד רק לי אומרים אל תעני ואל תתיחסי אה???למה רק לי??????????אני לא מתחילה איתה רק אני כותבת תגובה היא ישר קופצת עלי את לא חשובת שזה מעצבן???למה מה אני פה???חמור שלה???היא תתחיל איתי ואני אשתוק כמו מפגרת.????????לא ממש לא!!!!! עם היא בוגרת כמו שאמרת שהיא תכתוב לי במסרים או שלא תתחיל בכללל!!!!מה אכפת לך שיש לי שגיאות אה?? היא לא מדברת איתי שלא תדבר בכלל רק על ריבים פתאום היא יודעת כן לדבריתי=\\\

MaStuLa76

New member
את ערבת אותה אז אלה התוצאות .

וחלאס להיות ילדה בגן "למה רק לי אומרים" תעשי מה שאומרים לך כמו ילדה בוגרת ותשתקי. ואל תתחילי לחפור לי את אחת המגילות שלך . זהו . בחיים שלך לא תרשמי "בסדר" ? על כל דבר את חייבת להתכווח ? חלאס \:

../images/Emo141.gifלא ממש לא=\\\

אני הערבתי אותה???????וואי לפחות אל תשקרווו זה היה ככה היא אמרה לי שתקי אמרתי לה תשתקי את ואז היא ערבה תמשפחה היא אומרת לי אמא שלך אז אמרתי לה סבתא שלך אז מי ערב פה תמשפחה אני או היא???היא!!!!! ואני חופרת כי זה האמתת ועם לא באלכם לקרוא אל תתחילו ממהתחלה איתיי אתם רק יודעות לכתוב ותאמת אתם לא קוראותתת וכן רק לי אומריםם אולי תגידי לה לשתוק מה דעתך...????היא התחילהההההה אז למה שאני ישתוווק ט'חחחח אני יתווכח כי היא מתחילהה!!!

MaStuLa76

New member
את אמרת לה "מה את נופר מס' 2"?

טוב עזבי ספיר . אין לי כוח אלייך. את על כל דבר חושבת שאת צודקת. תסתכלי מסביבך מה כולן אומרות לך.

../images/Emo141.gifנו זה נקרא להתחיל???

אמרתי לה נופר 2 כי נופר תמיד אומרת לי על שגיאות פתאום גם היא אז אמרתי לה אבלל מי התחיל איתה בכל???? רק אמרתי מה היא נופר 2 טוב עזביי כול אחדד בצד של חברה הטובה שלו משחקי כבודד פההה עזבייייייי יש לי הוכחות בשטחח גםם=\\ באמת אין לי כוח מי שיש לו בעיה נגדי שיסבול בשקטטט =\

למעלה