ות הפופ - 1.10

theone24

New member
אוי נו, היא והשמות הדומים שלה...../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif

RTur

New member
מה זה הפקפוק הזה לגבי הקרדיטים?

מי נראה לך שכתב את "beyonce, cen you handle this?"?
ואם כבר, כל עניין הקרדיטים לא הוסבר כמו שצריך. ביונסה תמיד לוקחת חלק בעיבודים הווקאליים של השיר (השירה הראשית וגם קולות הרקע וכו'). ברגע שהיא ממציאה משהו שלא היה בדמו שהוגש לה, אפילו אם מדובר בקול שני נגיד של משפט כלשהו (גם אם לא היא כתבה את המשפט) אבל היא החליטה שצריך לשיר דווקא את המשפט הזה כקול שני באותו קטע, בעיקרון היא יכולה להיחשב כ-co-writer, כותבת משנית/שותפה והיא יכולה בעצם לקבל על זה קרדיט. לא כל הזמרים משתמשים בזה, היא מחליטה שכן וזכותה. כן, יש בזה משהו מקומם אבל אין שם משהו לא חוקי. בנוסף, לגבי זה אני לא בטוח במאה אחוז אבל זכור לי שקראתי על זה איפשהו - הידעת שאם בשיר מסויים מוזכר שמו של מישהו מפורסם, אותו מפורסם יכול לקבל קרדיט על השיר? למשל יש את השיר הזה של מיילי סיירוס שהיא מזכירה את ג'יי-זי ובריטני - אז אם ג'יי-זי ובריטני היו רוצים, הם היו יכולים לקבל על השיר קרדיט. עכשיו זה מסביר למה ג'ייסון דרולו שר את השם שלו כמעט בכל שיר שלו

theone24

New member
זאת סתם הייתה עקיצה לנוכח השמועות הרבות.

אבל אחרי שהסברת את העניין אז הכל טיפה יותר מובן. ובנוגע לחלק השני, לא היה לי מושג האמת. אבל מה זה עוזר לדרולו להגיד את שמו בשירים שלו? הוא לא יקבל תמלוגים כפולים על כך... עדיף לו שאומנים אחרים יגידו את שמו בשירים שלהם?

RTur

New member
כן, הוא היה דוגמה לא טובה

אבל זה מה שעלה לי לראש באותו רגע. בכל מקרה, כמעט בכל שיר מהשנים האחרונות דואגים לצעוק את שם הזמר/המפיק (רד ווואןןןןןן, סיארההההההה, אנריקהההההההה) ובעצם הם יכולים לקבל עליו קרדיט. (אגב, ממש עכשיו בדקתי בויקיפדיה וכתוב שם שרד וואן ואנריקה כתובים בתור co-writers
).

hollypop girl

New member
גע אז מה בעצם קורה עם לינדזי לוהאן ופיטבול? ל

לא רק שהוא הזכיר את השם שלה, זה גם לא היה בקונטציה כלכך חיובית. ומה עם כל השירים האלה של אמינם שהוא יורד על כל העולם ואחותו (בין היתר לינדזי לוהאן)?

RTur

New member
לפי הבנתי, הם יכולים להתקטנן ולדרוש קרדיט ../images/Emo6.gif

mix86

New member
אני אשתף במשהו ../images/Emo3.gif

לפני כעשר שנים ש"בוטילישס" היה להיט חדש, אני הייתי נער בן 15 כמובן חובב פופ וגם הכל היה נראה מאוד רציני ומשמעותי בהתאם. באותה תקופה היו לי רגשי נחיתות לגבי המראה החיצוני שלי (מי לא היה שם?)
וכנודע לי שהמגה- בייב
הזו כתבה את השיר הזה שבקצרה אומר "לך חפש, אני כוסית אש" ממש לא חיבבתי אותה. נראתה לי כמו הילדה הסנובית שדורכת על אחרים. טוב נו מאז דברים התרככו אצלי, ודברים כבר לא נראים ככה. ואגב בתגובה לביקורת הזו ביונסה בזמנו אמרה שזה שיר של "הרגשה טובה עם עצמך" וכל אחד יכול להתחבר לזה (או משהו כזה). טוב נו הוני B, שמתי את זה מאחורינו

theone24

New member
עוד מקרה אנטגוניזם שהוני B יוצרת,

מיכאל, ברוך הבא לקבוצה.

mix86

New member
נייס, לא ידעתי שיש קבוצה

עכשיו אני באמת לא אאוטסיידר

candyheart

New member
יש שם כמה שירים מעולים!

בגדול מצאתי יותר שירי רוק(עד כמה שאפשר...הכל שם זה פחות או יותר פופ) שאני אוהבת ברשימה משירי פופ מובהק. לעולם לא אהבתי את Crazy In Love ולכן מן הסתם לא נותנת לו את הכבוד הזה,אבל זה כן היה שיר ענק אז אני מבינה את הבחירה.דווקא השיר של אאוטקסט שהגיע למקום שני יותר מתאים למקום הראשון. ולדעתי "אופס" של בריטני ו-"ביי ביי ביי" של אנסינק היו צריכים להיות קצת יותר גבוהים.הם היו ענקיים באותו זמן ויצגו תקופה מסוימת של מוזיקה פופולרית. אבל נהנתי מהרשימה.מאוד כיף לראות רשימה שכל השירים בה הם מהתקופה בה גדלתי. דווקא היה יכול להיות מעניין לקחת את השירים האלה ולעשות "החוליה החלשה"(שמזמן כבר אני רוצה להחזיר) ולראות מה הפורום בוחר כמקום ראשון.

spiceupmylife1

New member
זה לא נכון...:\

היא לא תבוא... יש לי מקור אמין מאוד.. וכמובן שאני אשמח לגלות שאני טועה...

RedOne8

New member
../images/Emo45.gif שיר אבנרי, הילדה שעלתה בבודפשט

ב-IWG, שאלה את ג'ייסון והוא די אמר לה שאין מצב....

spiceupmylife1

New member
כן היא ממש חמודה!!

שיר הזאת היא פגשה את פלישיה והיא ישבה מתחת ללין גיימי והבנים
ויש לה את המייל והטלפון של ג'ייסון ואיי אתה קולט שבריטני יודעת שאנחנו קיימים והיא ממש התרגשה מהוידאו!!!!

mix86

New member
מישהו מכם יכול להסביר לי

על מה לעזאזל אתם מדברים?

theone24

New member
אוקי, אז...

חברת פורום בריטני ספירס הייתה בהופעה של בריטני ופגשה את העוזרת האישית של בריטני , החבר של בריטני ועוד אנשי סגל, והם אמרו לה שככל הנראה הפעם הזאת היא לא תגיע לכאן (על אף השמועות). אותה בחורה אף עלתה לבמה במהלך הרגע שבריטני מעלה מעריצים לבמה על מנת לרקוד.

למעלה