ות הפופ - 1.10

../images/Emo27.gifג'נט ג'קסון עונה לשאלות המעריצים.

מגזין הפנאי Good Taste העלה ליוטיוב ראיון עם ג'נט, בו היא עונה לשאלות הכתבים/מעריצים.
למה בחרת לערוך את סיבוב ההופעות הזה בסביבה אנטימית וקטנה יותר
למה יש לצפות מסיבוב ההופעות
מהו השיר אהוב עלייך ולמה
ספרי לנו על הדואט עם אחייך מייקל(במסגרת הסיבוב הופעות)
האם את הולכת להפיק סרט
האם את יכולה לספר לנו על האלבום החדש שאת כותבת
הגעת למקום הראשון במצעד הספרים הנמכרים של הניו-יורק טיימס, תוכלי לספר לנו למה כתבת את הספר
בנוסף,סיבוב ההופעות המצליח,Number Ones: Up Close and Personal, ממשיך בארה"ב לאחר ההופעות באבו דאבי,אוסטרליה ודרום אפריקה. ג'נט תגיע למיאמי,טמפה ותחזור לשתי הופעות ב-The Colosseum at Caesars Palace בוגאס(לאחר ששלושת ההופעות שלה שם בסבב הקודם היו Sold Out וגרפו למעלה מ-1.5 מיליון דולר). בנוסף,הוכרז שבוע שעבר שההופעה האחרונה שהתקיימה, ב-Greek Theatre בלוס אנגל'ס גם היא שברה קופות 5,808 / 5,808 (100%).

theone24

New member
Hot Shot: ג'ניפר לופז וויל איי אם בדרך לדואט?

לאור פירסום התמונה לפניכם והציוץ של וויל איי אם לגברת לופז, הטוויטר געש בשאלות האם הצמד עובד מאחורי הקלעים על דואט (או יותר) קרוב, ולאיזה פרוייקט הכל יהיה שייך (אולי הוצאה מחודשת של האחרון של לופז?) "היה נהדר לעבוד איתך היום בסטודיו", כתב וויל אי אם לJLO, ולנו רק נשאר לחכות ולראות מה יצא מכל העניין. עידכונים בהמשך.

Music Man XD

New member
איכ על שניהם.

השילוב הזה יצור את אחד השירים הגרועים בהיסטוריה

RTur

New member
לא, הוא גרוע ממש

הלוואי והסגנון של רוב האלבום היה כמו OTF, ככה לפחות הוא עוד היה מגיע לרמת ה"אלבום בסדר". חוץ משלושת הסינגלים מתוכו + what is love באמת שאין שם אף שיר ראוי לשמיעה. משירי הבונוס אפשר לסבול את "היפנוטיקו". כשדלפו שירים ודמואים, נורא אהבתי גם את everybody's girl אבל משום מה בגרסת האלבום הוא קיבל עיבוד והפקה מחודשת והם פשוט ה-ר-ס-ו אותו! הוציא לי את כל החשק להקשיב לו. לא ברור לי למה "לוביטונס" לא נכנס לאלבום... אמנם הוא לא שיר מדהים אבל הוא עדיף על הרבה מהברארה שהיא בחרה כן להכניס.

theone24

New member
לדעתי גם Invading My Mind ו - Villain

הם בין השירים הטובים בו, אבל כן, הוא ממש לא להיטי כמו שחושבים או מצפים ממנו להיות.

RTur

New member
IMH אחד המעצבנים

הוא כאילו אמור להיות טוב אבל משהו בו לא זורם לי בכלל. לא אוהב את ההפקה שלו וגם הלחן שלו מציק באיזשהו שלב. ואותה התחושה יש לי גם עם ויליאן. זה כל כך וונאבי טימבלנד אבל לכיוון הרע (יכול להיות שזה הוא? ואם כן, אז הוא עשה עבודה גרועה. זה נשמע כמו חיקוי גרוע של עצמו. חסר פה את הדברים המעניינים שהוא מביא בדרך כלל) וה"אה" האלה שנלקחו מ"אפולוג'ייז" ממש מיותרים. וגם פה יש לי בעיה גדולה עם הלחן שלא מתקדם לשום מקום.

RedOne8

New member
כל חיי חייתי בשקר?! ../images/Emo2.gif

ומנוול כותבים מנובל?!

hollypop girl

New member
זאת לא כזאת הפתעה גדולה... מפיקים\ראפרים

(כי הוא בכל זאת שר ראפ נכון?) מבוגו משתפים פעולה עם זמרות פופ כל הזמן, בריטני, שריל, ניקול ועוד... אני מקווה שיצא להיט, כי היא זקוקה ללהיטים עכשיו. גם אני לא מבינה למה לוביטונס לא נכנס לאלבום...

theone24

New member
Hot Shot: ג'סי ג'יי ללא גבס יותר!

JJ צולמה בפומבי בפעם הראשונה ללא גבס! כזכור לכם, ג'יי שברה את רגלה בתחילת הקיץ כאשר נפלנ מהבמה במהלך חזרות. זה לא עצר אותה להמשיך להופיע ברחבי העולם כאשר היא ישובה עלך כיסא ועדיין משפריצה טונה של כריזמה. כעת מעניין מה מתכננת הזמרת כאשר אין משהו על רגלה שעוצר אותה יותר...

The Gloaming

New member
האמת שבשבועיים האחרונים התחלתי סוף סוף

להתחבר אליה קצת. הייתי בחנות בקניון עזריאלי ושמעתי שיר שהיה נשמע לי נחמד, והשאזאם עזר לי לגלות שמדובר באף אחד לא מושלם של ג'סי, ומאז אני אוהב אותה מאוד! היא רק צריכה להיות קצת יותר חצופה ופחות צעקנית והיא תהיה אדירה. מחכה לשמוע ממנה חומרים חדשים!

למעלה