ות הפופ - 1.10

candyheart

New member
התמונות עצמן יפות.

רק השיער לא.ממש לא מתאים לה בלונד.אם הן היו בדיוק ככה רק עם אדום/שחור/חום וואטבר אז הן היו אפילו יותר יפות.

Music Man XD

New member
אהבתי, היא נראית מצוין.

הרקע התכול והניגוד שלו לעור השחום של ריהאנה, הטוויסט של הפאה הבלונדינית.. זה נראה טוב.

theone24

New member
השבתות חושפות את עטיפת אלבומן החדש.

הרצועות 1. ‘All Fired Up’ 2. ‘Notorious’ 3. ‘Faster’ 4. ‘My Heart Takes Over’ 5. ‘White Lies’ 6. ‘For Myself’ 7. ‘The Way You Watch Me feat. Travie McCoy’ 8. ‘Do What You Want With Me’ 9. ‘Promise Me’ 10. ‘Wish I Didn’t Know’ 11. ‘Get Ready, Get Set’ 12. ‘Last Call’ 13. ‘I Say OK’ 14. ‘Move On U’ On Your Radar בחנויות ב21 לנובמבר.

Bleed for Me

New member
השבתות../images/Emo6.gif עטיפה חביבה, לא עפתי..

אני אשמח לשמוע את השיר עם טראווי מקוי

candyheart

New member
עטיפה נחמדה.

השם של האלבום ישר עושה לי אצוסיאציה לשיר Radar של בריטני.

RedOne8

New member
עטיפה נורא זולה,

אבל שני הסינגלים הראשונים כאלה מטורפים שזה הדבר האחרון שיפריע לי לקנות את האלבום.

theone24

New member
ג'סי ג'יי מדברת על שבירת רגלה.

אומנם היא שברה את רגלה לפני לא מעט חודשים, אך עד עכשיו ג'סי ג'יי שמרה על שקט יחסי בכל הנוגע לעניין, אך כעת עם הורדת הגבס מרגלה, היא החליטה שהגיע הזמן לפתוח את הפה ולדבר על כך עם מגזין Daily Mirror הבריטי. אני לא יכולה להסביר כמה אני מתרגשת שהגבס ירד לי מהרגל! כן, סוף סוף, אני אוכל ללבוש נעליים על שתי הרגליים במקום על אחת, אבל אני תמיד אסבול מדלקת פרקים בברך. זה מאוד כואב, זה משהו שאני צריכה ללמוד לחיות איתו, אך אני לעולם לא אחלים לגמרי. אני לא אוכל ללבוש עקבים יותר, אבל יש לי נעלי סניקרס מגניבות. לפחות אני חיה ויכולה לשיר. כאשר יאצאתי לראונה מבית החולים הייתי כל כך מיואשת, שנשברתי. פרצתי בבכי, חשתי חסרת ישע, הלב שלי נשבר כאשר הייתי צריכה לבטל את ההופעות בארה"ב עם קייטי פרי. זאת הייתה החלמה איטית. אני לא יכולה להתעמל, לכן אני צריכה לשמור על מה שאני אוכלת. איבדתי המון משקל, הרגל השמאלית שלי איבדה את כל מסת השריר שלה. אני לא אוהבת את זה. הדברים היו כל כך גרועים שאימי הייתה צריכה לעבור לגור איתי. נפלתי באמבטיה, לא יכולתי לעמוד, לבשל, להתרומם בעצמי. בהתחלה נתנו לי מלא משככי כאבים, אך לא לקחתי אותם, לא רציתי להתמכר, איזה מודל לחיקוי אני אהיה אם אני אהיה מכורה?

candyheart

New member
איזה ראיון מבאס.

לא ידעתי שזה היה שבר חמור עד כדי כך,שהיא תסבול ממנו כל החיים. ממש מבאס בשביל מישהי כל-כך צעירה שרק התחילה את הקריירה שלה. אני מקווה שבכל זאת היא תחלים לגמרי,ושתישאר חזקה ושיהיה לה רק טוב.

Bleed for Me

New member
ומכל זה עדין לא הבנתי איך זה קרה מלכתחילה../images/Emo3.gif

ובאמת זה טיפה צומי, מי ישמע מה קרה לה, כולה שברה ת'רגל, טוב שזה לא קורה לכל בנאדם שני..ממש ראיון רחמים...אבל אני אוהבת אותה ושתהיה החלמה מהירה

hollypop girl

New member
אוי איזה מסכנה! לא ידעתי שזה היה כלכך

רציני. ממש עשתה לי עצוב עם הראיון הזה.... לא ידעתי שהיא הייתה אמורה להופיעה עם קיייטי...

theone24

New member
בקרוב: Michael Jackson Forever - אלבום חדש.

מעריציו של מלך הפופ, מייקל ג'קסון, עוקבים בימים אלו אחרי קורות המשפט של רופאו - האשם בהריגתו של ג'קסון - אך בהחלט ישמחו לקצת לחדשות שמחות יותר. אם כן, אלבום חדש, השני במספר לאחר מותו של מייקל, עומד לצאת ב21 לנובמבר, ויקרא Michael Jackson Forever. בניגוד לאלבום הקודם, האלבום הנוכחי לא יכיל חומרים חדשים שהוקלטו לפני מותו של מייקל, אלא מאש אפים וגירסאות חדשות ללהיטיו הגדולים ביותר. על הפקתו אחראי Kevin Antune.

למעלה