ג'סי ג'יי מדברת על שבירת רגלה.
אומנם היא שברה את רגלה לפני לא מעט חודשים, אך עד עכשיו ג'סי ג'יי שמרה על שקט יחסי בכל הנוגע לעניין, אך כעת עם הורדת הגבס מרגלה, היא החליטה שהגיע הזמן לפתוח את הפה ולדבר על כך עם מגזין Daily Mirror הבריטי. אני לא יכולה להסביר כמה אני מתרגשת שהגבס ירד לי מהרגל! כן, סוף סוף, אני אוכל ללבוש נעליים על שתי הרגליים במקום על אחת, אבל אני תמיד אסבול מדלקת פרקים בברך. זה מאוד כואב, זה משהו שאני צריכה ללמוד לחיות איתו, אך אני לעולם לא אחלים לגמרי. אני לא אוכל ללבוש עקבים יותר, אבל יש לי נעלי סניקרס מגניבות. לפחות אני חיה ויכולה לשיר. כאשר יאצאתי לראונה מבית החולים הייתי כל כך מיואשת, שנשברתי. פרצתי בבכי, חשתי חסרת ישע, הלב שלי נשבר כאשר הייתי צריכה לבטל את ההופעות בארה"ב עם קייטי פרי. זאת הייתה החלמה איטית. אני לא יכולה להתעמל, לכן אני צריכה לשמור על מה שאני אוכלת. איבדתי המון משקל, הרגל השמאלית שלי איבדה את כל מסת השריר שלה. אני לא אוהבת את זה. הדברים היו כל כך גרועים שאימי הייתה צריכה לעבור לגור איתי. נפלתי באמבטיה, לא יכולתי לעמוד, לבשל, להתרומם בעצמי. בהתחלה נתנו לי מלא משככי כאבים, אך לא לקחתי אותם, לא רציתי להתמכר, איזה מודל לחיקוי אני אהיה אם אני אהיה מכורה?