טופ 5

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

אין לי כוח לקרוא את הכל.
אני אסכם את דעותיי בכמה נקודות: - להתראות, אליוט.
עם משבצת יותר טובה אולי פריס הייתה נפרדת מאיתנו מחר, אבל כמובן שההפקה לא תדאג לו קצת יותר ותטפח את אהוביה. גם סקוט עף אחרי On Broadway שנה שעברה, וזה ברור למה. ביצוע קולי נהדר אבל ככלי, השיר לא יכול להרשים מדי. זה שיר שאין בו תנופה, אין בו "Umph". השיר השני היה מקסים מקסים מקסים, ביצוע מטריף ומרגש, אבל הוא לא צרח כמו כריס או עלה יחף כמו קתרין אז זה לא מספיק טוב.
- טיילור מלך על הערב. שני ביצועים מצויינים, כל אחד בדרכו. - אני רוצה שפריס תלך הביתה.
- נמאס לי מכריס!!! מה כולם מתלהבים ממנו, אלוהים ישמור?
השיר הראשון כל כך עיצבן אותי. אבא שלי עבר ליד החדר שלי והזעיף פנים כשהוא שמע אותו. השיר השני היה יותר נחמד ודי התלהבתי, ואז הוא פשוט התחיל לצרוח.
אוף. אליוט.

MeetLofe

New member
די,את גורמת לי לבכות ../images/Emo7.gif

אני כבר מכין את עצמי לזה/=

whatever4

New member
תראי זה לא בטוח

יהיה קרב צמוד בין אליוט לפריס. אני חושבת שיש סיכויים שווים לשניהם לעוף. 50-50.

Lady in red2

New member
אני לא רוצה לראות את התוכנית מחר

לא רוצה שאליוט יעוף
הביצוע הראשון שלו היה נהדר לדעתי. במשך כל הביצוע השני הייתי מבואסת כי חשבתי כמו סיימון - כמה אירוני יהיה אם הוא באמת יילך הבייתה.
פריס - סוף סוף אין תחפושות של רוקרית, ביונסה וכד'. נהניתי מ-2 ההופעות שלה. אז נכון שפרינס הוא מלך ואי אפשר להשתוות לו, ונכון שמנדיווה הייתה נותנת חתיכת הופעה אם היא הייתה שרה במקומה את השיר של מרי ג'יי בלייג', אבל לילדה יש קול מעולה (רק כשהיא שרה) והביצועים היו נחמדים וכיפים. כריס - קודם כל אני חייבת להגיד שבניגוד לפעמים רבות עם המתמודדים, הפעם הצליח לסטייליסטים עם ההופעה הראשונה שלו, הוא נראה בה ממש סקסי.
חוצמזה ההופעה הזאת הייתה פשוט מעולה וכל פעם שהוא עושה שינויים ווקאליים... פשוט אין מה להוסיף. במהלך השיר חשבתי כמה הייתי יכולה להנות אם הייתי הולכת להופעה שלו.
בקשר להופעה השנייה - הסכמתי עם רנדי (נראה לי שהוא זה שאמר) - בחירת שיר לא כ"כ טובה, אבל הוא עצמו מצויין בכל מקרה. כמו שכתבתי פעם - אף ביצוע שלו לא יכול להיות גרוע, אולי פחות טוב. אמנם הטונים הגבוהים לא היו כ"כ מוצלחים, אבל בסה"כ למרות בחירת השיר הוא עדיין נשמע אחלה. קת'רין - הופעה ראשונה - לקחה שיר שאני ממש אוהבת והרסה אותו. הופעה שנייה - לקחה שיר שאני לא ממש אוהבת והרסה אותו.
סתם, היה קצת יותר טוב מהראשון, אבל אני לא אוהבת את הצרחות שלה והקטע על הרצפה בהחלט היה מיותר. טיילור - הופעה ראשונה - אחחחחח
שיר שכ"כ מתאים לו והוא ביצע אותו מצויין. מסכימה עם מה שכתבו כאן - בהחלט גרם לי לרצות לרקוד. הרג אותי הקטע בסוף שהוא וריאן שכבו על הרצפה.
הופעה שנייה - לא מכירה את השיר הספציפי הזה של הביטלס אבל קאבר מעולה. אמנם לקראת הסוף היה קצת חלש אבל הקטע הסופי סיים את השיר כמו שצריך.

קפיטו

New member
טוב..

קת'רין הייתה פשוט לוהטת בשיר השני. וואו. ממש התלהבתי. הראשון היה פחות טוב. זה סתם שיר, אין בו משהו מושך. אליוט היה נהדר בOn Broadway. ממש נהניתי. השני לדעתי היה פחות טוב, שיר משעמם. ממש ל-א מגיע לו ללכת. אבל סיימון מכין את הקהל לעזיבה של אליוט. רואים שהוא לא מחבב אותו :\ לא אהבתי שום הופעה של טיילור. מה שכן, אם הייתי אוהבת את הסגנון שלו, הייתה סוגדת לביצוע הראשון, כיה וא ממש שיחק אותה. אבל לא לטעמי. פאריס.. הופעה ראשונה מזעזע, הופעה שנייה טובה. ממש אהבתי את כריס אותו ערב. היה פשוט מעולה. שמתי לב שהרבה לא אהבו את השיר השני.. זה שיר שאני אוהבת, הוא ביצע אותו טוב. בוטום 2 לדעתי: פאריס, טיילור. בוטום 2 שיהיה: פאריס, אליוט :(

20508080

New member
קצת באיחור - ביקורת ../images/Emo27.gif

תכנית די מוזרה, בחירות גרועות, כרגיל.. סבב ראשון: מקום 1 - טיילור - במילה אחת - מעולה! מקום 2 - קתרין - אני אישית אהבתי, למרות שהיא יכלה לבצע את זה יותר טוב. מקום 3 - כריס - טוב, אבל לא וואו. מקום 4 - אליוט - לא משהו בכלל. מקום 5 - פאריס - קריוקי. סבב שני: מקום 1 - מתחלק בין שניים: קתרין: מדהים, מדהים, מדהים! אליוט: ענקקקק!!!! אחת ההופעות הטובות שלו!!! שיר מעולה.. מקום 2 - כריס - מצוין.. לא הבנתי את השופטים, זה היה פשוט טוב, הרבה יותר מהראשון! מקום 3 - פאריס - הופעה ממש טובה! מקום 4 - טיילור - לא אהבתי בכלל.. * השופטים היו ממש גרועים, לא הסכמתי איתם כמעט על כלום.. פולה דווקא נראתה ממש טוב!

למעלה