טופ 5

whatever4

New member
מה?!

ראית את האודישן של טיילור בכלל? האודישן שלו עשה לי צמרמורת, הוא היה מדהים באודישן.

ששוניקו

New member
זה בכלל לא משנה האודישנים

לטיילור יש משהו שלא ראיתי אצל אף אחד מהמתמודדים בכל העונות שראיתי. הוא עולה לבמה עם ניצוץ כזה בעיניים וחיוך שגורם לך לחייך, הוא לא מפחד מהבמה ולא תראה אותו מוציא חיוכי מבוכה. האהבה שלו מהמוזיקה (it music in your soul) גורמת לכל 'ווקליות המושלמת' להיראות ככלום ליד, כי זה מה שחשוב, האהבה למוזיקה. הריקודים שהוא עושה אומנם לא היו עוברים את השער של החצר בכל מיני Dance fever-ים למיניהם אבל זה לא חשוב כי הוא מבטא את עצמו על הבמה בעזרת כל שיר שהוא שר, בעזרת המפוחית והגיטרה שהוא מנגן בהם. טיילור גדול מדי על תוכנית כמו איידול כי טיילור הוא בין היחידים שאפשר להגיד עליו 'אומן'. יש אנשים שקשה להם לראות מישהו שלא חושב על המוזיקה כמקצוע משעמם אלא כעל משהו שבן אדם רוצה לעשות, באמת לעשות, כמו שבונים בניין-בשתי ידיים. והמון כישרון.

whatever4

New member
בדיוק../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כמו שכתבתי בביקורת על ההופעות- לטיילור יש קסם אישי שלאף אחד אחר אין. כשהוא עולה לבמה תמיד יש לי חיוך דבילי על הפנים כי הוא מביא משהו נוסף איתו להופעות שלו. כשהוא מופיע הוא לא רק שר שיר אלא הוא מנסה להעביר את המסר של השיר, מנסה להכניס את הצופים לאווירה של השיר ולגרום לנו להנות. אין לי יותר מה להוסיף כי באמת ניסחת את זה מדהים- כל מילה שלך-זהב
.

Lady in red2

New member
../images/Emo45.gif בתחילת התוכנית

לא ממש התחברתי אליו ועכשיו הוא נהדר בעיני. פשוט זמר אמיתי.

ofrasch1

New member
../images/Emo58.gif המממ...

בטיילור יש המון אישיות, אבל אני מסכימה עם סיימון שאמר לו משהו כמו שאם מנקים את כל התוספות אז נזכרים שהוא זמר טוב. כי לפעמים זה באמת נשמע כמו קריוקי/חתונה. את something לא אהבתי, יותר מדי מאניירות. שני הביצועים היחידים שעשו לי את זה הערב היו הביצועים האחרונים של פאריס ואליוט (שהיה מצויין הפעם).

../images/Emo58.gif

שבוע די חלש ומשעמם... השירים הראשונים אמנם היו מוכרים אבל ביצועים לא משהו בכלל... השניים היו כבר יותר טובים אבל עדיין כל התוכנית הזאת הייתה די מרדימה וחד גוונית...

MoGanC

New member
בחירות שירים גרועות ../images/Emo58.gif

אהבתי רק את השני של קת'רין פריז וטיילור. שאר השירים היו מוזרים,לא מוכרים או פשוט משעממים. הבוטום 2: אליוט ופריס. אליוט הולך? טוב,נבחר אליוט.

MeetLofe

New member
../images/Emo58.gifרק אני...

חושב שזה היה שבוע ממש מעצבן? ממש לא נהניתי! כאילו לא שהיו ביצועים גרועים או משהו אבל יש פאקינג 10 ביצועים!%#$% בכלל לא שמעתי את השופטים מדברים למה לעזאזל נותנים לזה רק שעה אחת?@#$זה מוציא אותי מדעתי גם כל הסידור היה מעצבן רצח כאילו בכוונה שמתם את אליוט ראשון?%$##@ וטיילור אחרון...הרי שניהם היו באמצע עכשיו זה ברור שלטיילור יהיה יותר הצבעות מילא אחרון ואחד לפני האחרון ואת קת' שהייתה בטופ שמו 4?כוס אמק! טוב נעבור לביצועים: אליוט-
השיר הראשון לא היה משהו בכלל לא הוציא ממנו את הקול המדהים שלו אני בטוח שאני יאהב אותו בהמשך אבל זאת הייתה לדעתי ההופעה הכי פחות טובה שלו עד עכשיו אבל אליוט עדיין אליוט
הביצוע השני היה מדהים לדעתי שום נשכח ושום נעליים זה היה פשוט מושלם בדיוק כמו שאני אוהב את אליוט שלי:) פאריס-בחירת שירים טובה מאוד אהבתי את שני ההופעות שלה אומנם לא כמו כמה הופעות קודמות אבל אני לא יודע מה סיימון רצה סיימון ממש מפגר שהוא רואה שמישהו מגיע לבוטום הוא כבר לא מחמיא לו כמו שהוא צריך או היה עושה כי הוא רוצה להראות "חכם" כריס- אני אישית במיעוט פה אבל אני דווקא אהבתי את שני ההופעות אני בד"כ לא מתלהב מתלהב מהסגנון שהוא עושה בד"כ אבל זה היה ממש ממש טוב קת'רין-ידעתי שזה מה שיהיה עם אגאינסט אול אודס היא שרה אותו חביב אבל לא הופעה מצוינת..רחוקה מלהיות ההופעה השניה הייתה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה אחת ההופעות הטובות של קת'רין ממש ממש ממש אהבתי ונהניתי! טיילור-עוד שני בוצועים מ-ד-ה-י-מ-י-ם ממש ממש אהבתי אני ממש אוהב את טיילור הקפיצי והמשוגע וממש אהבתי את ההופעה הזאת אבל גם כשהוא שר בהופעה השניה זה היה ממש ממש מצוין ואני אהבתי מאוד

MeetLofe

New member
אה ואגב../images/Emo58.gif

אחרי הביצוע הראשון של קת'רין חשבתי שהיה תהיה בבוטום 2 עם אליוט עכשיו אני לא יודע בכ"מ אליוט יעוף מחר/:

מרי לי

New member
../images/Emo221.gifככה ../images/Emo221.gifאיזה אייקון יפה

עם כל שבוע אני מגלה על כמה אני צודקת (וצנועה...) כריס מנצח (רק שישמור על הקול) קתרין מקום שני טיילור עכשיו חזר לעצמו אז הוא בטופ 3 פריס אחרי מה שהיא עשתה היום טופ 4 ומחר ניפרד מאליוט..... חבל אני שונאת את החלק הזה של התכנית

Conviction

New member
המ.

התוכנית היום הייתה מוזרה.
בהופעה ההופעה השנייה של קת'רין חשבתי לעצמי "איזו תוכנית מוזרה..", ומיד אחרי ההופעה סיימון אמר את זה בעצמו.
האמת שהיום הסכמתי איתו די הרבה.
אליוט - בחירות לא כל כך טובות. קודם כל, השיר הראשון היה קצת מוזר. לא ממש נתן לו אפשרות להשווית בקול היפה שלו. השיר השני היה נחמד, אבל שוב הסכמתי עם סיימון - הליריקס גרוע.
אם הוא ילך הבייתה האירוניה תחגוג.
פאריס - היא מותק
. היום היא הרשימה אותי. נהניתי משתי ההופעות שלה.
כריס - כמה סקסיות יכולה להיות בבן אדם אחד?
והוא לבש עור!! עעה. --- ועכשיו להופעות. ההופעה הראשונה הייתה מעולה, נהניתי מכל רגע. הוא נשמע מעולה. והוא סוף סוף עלה על הפלטפורה מאחורי השופטים.
אני חייבת להודות, גם מהופעה השנייה נהניתי.
אם הוא היה 100% מבחינה ווקאלית, לדעתי היה לו סיכוי לקבל הכי הרבה קולות הערב. אבל לדעתי הוא נשמע נהדר, אפילו שהיו לו כמה תווים לא טובים. [שמחתי שבסוף, כשהראו קטעים מכל ההופעות, הוא נשמע מדהים! כפרעליו.
]
ק'תרין - ההופעה הראשונה הייתה לא טובה בכלל. הופעה משעממת ובסולם לא נכון. ההופעה השנייה הייתה נחמדה.
לא אהבתי את הקטע של להיות על הרצפה..היה מיותר. [שבוע שעבר התלוננו על זה שלכריס היו שני גיטריסטים על הבמה כי ההפקה "מקדמת" אותו..מעניין אם יגידו את זה על קת'רין.
]
טיילור - אני בדר"כ נהנית מההופעות האנרגטיות שלו, אבל הפעם זה היה מגוחך לגמרי. :S זה היה "יותר מדי"! ובנוסף, מבחינה ווקאלית הוא לא היה טוב, ובסוף בכלל לא שמעו אותו..
ההופעה השנייה שלו הייתה טובה. :) קצת שיעמם אותי, אבל הוא נשמע טוב.
הבוטום 3 שלי: טיילור, אליוט וק'תרין.
הבוטום שלדעתי יהיה: ק'תרין/כריס, אליוט ופאריס.

MeetLofe

New member
אמממ..

לא נראה לי שיהיה בוטום 3 אלא רק בוטום 2 ואלה יהיו לדעתי אליוט ופאריס/קת'רין

Conviction

New member
אה אוקיי.

מעתה ואילך לא יהיה בוטום 3? [סליחה על הבורות. זו העונה הראשונה שאני רואה. 0.0]

שניש

New member
קשה,קשה...../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

טיילור- שיר ראשוןמטורף לגמריי
גם עם הקפיצות והעוויתות הוא עדיין אחד הזמרים הטובים
שיר שניאחד מהשירים האהובים עליי בידי אחד מהזמרים האהובים עליי.בהחלט היה את ה-וואו פקטור".גם להופעה הראשונה,מסיבות אחרות לחלוטין
קת'רין- שיר ראשוןטבחה בשיר תמים.יהי זכרו ברוך. שיר שנישיר שאני אוהבת,דווקא ביצעה אותו יפה.אבל...ההעמדה קצת הפחידה אותי."מדינת הגמדים" פוגש את "you can leave your hat on"
אליוט- שיר ראשוןחבל שהוא מתעקש לשירים שירים מהעונות שעברו.כלומר,בשנה שהוא נולד יצא יותר משיר אחד,אני מניחה. שיר שניממש אהבתי.אכן,ליריקס קצת מסוכן לאנשים מילוליים מידיי.
כריס- שיר ראשוןאני רוצה לאהוב אותו ואני לא מצליחה.עזרו לי
שיר שניטוב,אני כבר לא רוצה לאהוב אותו.
פריס- שיר ראשון"קיס" זה אחד השירים שרק האמן המקורי יכול לבצע אותם.למרות שהיא הייתה חמודה ונראתה טוב. שיר שניאהבתי אותה,אבל חוששתני שהיא תעוף. מה זהו
הם מתמעטים משבוע לשבוע! (כן,אני יודעת שזו הפאונטה של התוכנית
)

MeetLofe

New member
LOL

"כריס- שיר ראשוןאני רוצה לאהוב אותו ואני לא מצליחה.עזרו לי שיר שניטוב,אני כבר לא רוצה לאהוב אותו." קברת.

whatever4

New member
גם לי יש את אותה תחושה

כלפיי כריס. אני פשוט לא מתחברת אליו. זה לא שהוא לא שר טוב וזה לא שאני לא אוהבת רוק, כי אני כן אוהבת, אבל משהו לא גורם לי לאהוב אותו. (למרות שאת ההופעה הראשונה שלו היום די חיבבתי אבל עדיין, זה לא זה).

SHTRUDIDI

New member
הביקורת שלי להערב:

מאוד אהבתי את התוכנית,הרמה ממשיכה לעלות או לרדת אצל המתמודדים,פתאום רואים מי ממש רוצה את זה,למי זה בא טבעי וכו'. ונעבור אחד-אחד: אליוט-שיר ראשון נחמד לקול שלו והוא נשמע מצויין אבל השיר לא היה מלהיב בשבילו. שיר שני חשבתי כמו סיימון לגביי הליריקס,זה קצת הזוי לשיר שיר עם מילים כאלה. הביצוע היה טוב,יותר מחמיא לו מהשיר הראשון אבל עדיין לא סוחף. פריס-שיר ראשון היה מיוחד מאוד,הופעה טובה,הייתה לבושה ממש יפה סוף סוף. שיר שני היה לי קצת קשה כי המקור כל הזמן הידהד לי בראש אבל בגדול היא שרה טוב וההופעה הייתה מרגשת כמו שצריך עם שיר כזה.התלבושת לא הייתה משהו בכלל. ערב לא רע בשבילה. כריס-שיר ראשון היה מצויין בגלל השינויים בקצב של השיר,מאוד התאים לו והוא נשמע נפלא ונראה מעולה. שיר שני היה יותר כבד אבל עדיין היה מצויין,מחלק מהביקורות שקראתי כאן ובפורום שלו חשבתי שהוא שוב לקח איזה שיר כמו של CREED שהוא לקח בשבוע 2000 וזה ממש לא היה כל כך כבד היום.ביצוע מצויין,הקול שלו לא נשמע לי מאוד מתאמץ אבל השיר עצמו היה קצת מוזר עם כל מיני הפסקות כאלה בשיר. נשמע טוב מאוד כל הערב לדעתי. קתרין-שיר ראשון לא נשמע טוב,היא לא שרה בקצב הנכון,זייפה פה ושם והיה נשמע כאילו היא סתם זורקת את המילים בלי קשר למוזיקה בכמה קטעים.לא טוב. שיר שני היה יותר מעניין ומיוחד בשבילה אבל בסוף היא פשוט צרחה,עם זאת זה היה נחמד ומיוחד. טיילור-שיר ראשון היה מבדר והתאים לו,נתן לו להוציא את המרץ שהוא רצה להוציא מתוכו. שיר שני היה נפלא,היו שם כמה קטעים שהקול שלו היה מדהים ומאוד אהבתי. זה בדיוק הסגנון שמתאים לו לשיר,וזה היה ערב נפלא בשבילו. הטובים-טיילור וכריס,פריס. המאכזבים-אליוט ביאס אותי,רציתי שהוא ידהים כמו שבוע שעבר. הוא לא היה רע בכלל אבל הוא פשוט היה כל כך מדהים בשבוע שעבר אז כנראה שקשה להשוות. הבוטום 3-קתרין,פריס,אליוט. אין הרבה אופציות וטיילור וכריס היו מעולים.

למעלה