מסכים עם הרוב.. ../images/Emo58.gif
כריס - אני באמת לא מבין מה ההתלהבות ממנו. כל הזמן שהוא "שר" זה בכלל צעקה, והשיר השני שהוא שר רק חיזק את הדעה שלי עליו, שהוא פשוט צועק ולא שר. בפעמים היחידות שבאמת אהבתי אותו זה כשהיה את השבועות של הנושאים, ואז הוא חייב היה לצאת מהקטע הרוקיסטי ולשיר שירים שונים, ואז הוא נשמע מעולה. ברגע שהוא חוזר לרוק, הוא פשוט נשמע אותו דבר ולא מחדש כלום, אני לא מבין איך מתלהבים ממנו כל פעם מחדש... קת'רין - עוד פעם אני לא מבין.. אני חשבתי שההופעה הראשונה היה סבבה, והיא שרה טוב, אבל שוב קטלו אותה משום מה. ההופעה השנייה היתה ממש טובה, אבל שיר ממש ממש מוזר.. פריס - לא יודע למה, אבל אני ממש לא אוהב את הקול שלה, יש בו משהו מתבכיין כזה. אבל בסה"כ היא היתה יותר טובה מבדרך כלל. אליוט - הוא שר ממש טוב לדעתי, הבעיה שלו היא שהוא משעמם מדיי, אין לו ממש אישיות כשהוא שר, והוא לא ממש גורם לך להתלהב. בגלל זה אני חושב שהוא זה שיעוף, הוא לא מתחבר מספיק עם הקהל. טיילור - השיר הראשו ןהיה הדבר הכי הזוי בעולם, ולא במובן הטוב. אני מסכים עם סיימון 100%, הוא נשמע כמו איזה אבא שיכור, אי אפשר היה להבין מה הוא שר, וחוץ מהריקוד המגניב שלו, זה היה כלום אחד גדול. ואז באה ההופעה השנייה, ופשוט אין מילים - כשהוא רוצה הוא יודע לשיר, חבל שהוא לא עושה את זה יותר.