טופ 5

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo222.gifטופ 5../images/Emo222.gif../images/Emo41.gif

הקלטתי ואראה אח"כ- צופים פה בחידון התנ"ך, ואני דווקא אוהבת

ששוניקו

New member
../images/Emo58.gif

וואו!! היה שבוע כיפי. אז נתחיל מהחלש ונמשיך לעבר הטוב ביותר. אליוט - שני ביצועים שכיחים, משעממים שפועלים על אותה נוסחא שהוא בונה כל שבוע (חוץ משבוע שעבר) וגורם לכל השירים שהוא שר להשמע אותו דבר. פריס - השיר הראשון היה כיפי ומקפיץ, נחמד כזה. השיר השני היה קטסטרופלי, היא אבדה אותי איפשהו באמצע. כריס - הביצוע הראשון היה הכי טוב בסיבוב הראשון, בדר"כ אני לא נהנה מביצועים של כריס אבל אני יודע להעריך אותם, אבל מזה ממש נהנתי. הביצוע השני היה הכי גרוע בכל התוכנית, הוא קרע את הגרון שלו זה היה כמו Hard to handle הזוועתי של קונסטנטין, ממש עלוב (ושסיימון יגיד שזה היה עלוב? לא, הוא יגיד שהוא צריך להזהר על הקול שלו ובלה בלה בלה.. *מקיא*) קת'רין - הראשון היה חלש בצורה, היא לא שרה מאיפה שהיא שרה בדר"כ וזה היה מאוד כלומניקי, אבל איך שהיא חוזרת לחולצות הריון המכוערות שלה היא חוזרת להיות טובה, הביצוע השני היה מעולה נהנתי ממנו חבל על הזמן! טיילור - הביצוע הראשון היה טיילורי לגמרי, הריקודים הקפיציות, נהנתי ממנו למרות שמבחינה קולית הוא לא היה מדהים, אבל זה טיילור, ההנאה ממוזיקה. הביצוע השני היה מדהים! בדיוק שאלתי את עצמי איך זה שלא שמעתי את הביטלס בתוכנית והנה הוא שר הביטלס. ביצוע ענק, חטפתי צמרמורות (משהו שלא קרה לי אף פעם מאמריקן איידול), זה מאוד הזכיר לי את Levon רק בשיפור ענק. בקיצור טיילור תעשה לי ילד! הסדר של התוכנית היה באמת הסדר של מי הכי טוב מבחינתי. בכל מקרה סול פטרול בייבי!!!!

lordof the

New member
מסכים עם הרוב.. ../images/Emo58.gif

כריס - אני באמת לא מבין מה ההתלהבות ממנו. כל הזמן שהוא "שר" זה בכלל צעקה, והשיר השני שהוא שר רק חיזק את הדעה שלי עליו, שהוא פשוט צועק ולא שר. בפעמים היחידות שבאמת אהבתי אותו זה כשהיה את השבועות של הנושאים, ואז הוא חייב היה לצאת מהקטע הרוקיסטי ולשיר שירים שונים, ואז הוא נשמע מעולה. ברגע שהוא חוזר לרוק, הוא פשוט נשמע אותו דבר ולא מחדש כלום, אני לא מבין איך מתלהבים ממנו כל פעם מחדש... קת'רין - עוד פעם אני לא מבין.. אני חשבתי שההופעה הראשונה היה סבבה, והיא שרה טוב, אבל שוב קטלו אותה משום מה. ההופעה השנייה היתה ממש טובה, אבל שיר ממש ממש מוזר.. פריס - לא יודע למה, אבל אני ממש לא אוהב את הקול שלה, יש בו משהו מתבכיין כזה. אבל בסה"כ היא היתה יותר טובה מבדרך כלל. אליוט - הוא שר ממש טוב לדעתי, הבעיה שלו היא שהוא משעמם מדיי, אין לו ממש אישיות כשהוא שר, והוא לא ממש גורם לך להתלהב. בגלל זה אני חושב שהוא זה שיעוף, הוא לא מתחבר מספיק עם הקהל. טיילור - השיר הראשו ןהיה הדבר הכי הזוי בעולם, ולא במובן הטוב. אני מסכים עם סיימון 100%, הוא נשמע כמו איזה אבא שיכור, אי אפשר היה להבין מה הוא שר, וחוץ מהריקוד המגניב שלו, זה היה כלום אחד גדול. ואז באה ההופעה השנייה, ופשוט אין מילים - כשהוא רוצה הוא יודע לשיר, חבל שהוא לא עושה את זה יותר.

darklighter

New member
לא מסכימה איתכם לגבי../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

כריס-הוא ממש לא סתם צועק יש לו קול ממש ממש עמוק אבל כל מי שלא אוהב רוק יגיד מה שאת/ה אומר/ת... ויש לו קול מצויין בשירים שקטים אבל דווקא שמחתי היום שהוא חזר לרוק כי ככה הכי הכי אהבתי אותו
וקת'רין למרות שבדרך כלל אני אוהבת אותה ממש לא שרה טוב בשיר הראשון היא זייפה הרבה...

ששוניקו

New member
אני באמת חושב שלכריס יש קול טוב

בשיר השני הוא היה זוועה, זה לא היה רוק זה היה סתם לקרוע את הגרון בצורה צורמת. אישית אני מעדיף את כריס כשהוא שר רוק, אבל כמו בשיר הראשון.

whatever4

New member
אני ממש מסכימה איתך בקשר לכריס

גם אני ממש התעצבנתי מההערה של סיימון. הקטע עם סיימון זה- אנשים שהוא לא אוהב- אין לא בעיה בקלילות לרדת עליהם- ע"ע אנתוני, סקוט וקונסטנטין שנה שעברה. אני זוכרת שלא משנה מה אנתוני עשה גם אם זה היה הדבר הכי טוב, הוא אף פעם לא היה מתלהב יותר מידי אבל לא היה לו בעיה לרדת עליו חופשי. אני חושבת שזה המקרה השנה עם טיילור. אנשים שהוא אוהב לעומת זאת (או אולי אנשים שהוא רוצה לקדם באיזושהי צורה כדי שהם יזכו) הוא אף לא יעליב אותם יותר מידי ויהיה די רך איתם. ובקשר לטיילור- אני כבר קבעתי לעשות לו ילד אז תשכח מזה
.

Daniella 21

New member
טוב אז ככה../images/Emo24.gif

אליוט- השיר הראשון שהוא שר היה יתר טוב מסקוט ששר אותו שנה שעברה השיר השני היה יותר מידי שקט
פריס: שיר ראשון חמוד נחמד, אבל לא הב-ס-ט שלה
השיר השני ובכן, לשיר שיר שהוא להיט היום ושל מרי ג'יי בלייג' קצת גדול עליה אבל אהבתי
כריס: שיר ראשון מדהיםםםםםםםםם
שר אותו נהדר וזה בעצם הז'אנר שלו שמתאים לו בול
השיר השני היה יותר מידי מאומץ ולא הבנתי מה הוא שר בכלל
אבל הוא עדיין המועדף עליי לנצח בתחרות
קתרין: שיר ראשון לא התחברתי אליו - זה לא היה כמו השיר המקור אבל זה גם לא היה ביצוע מזהיר היא אבדה את עצמה בשיר ביותר מידי מניירות
שיר שני יותר חמוד יותר מתאים לה אהבתי את החלק שהיא שרה אותו על הרצפה
משהו יחודי בהחלט
טיילור- אה לא אהבתי שום שיר סוריי

ששוניקו

New member
היה לקת'רין מניירות בשיר הראשון??

לחץ -יש פחד - יש מתח - יש זיופים - יש מניירות דווקא לא ראיתי בשיר הראשון.

darklighter

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo41.gifתגובותיי../images/Emo41.gif../images/Emo190.gif

אליוט- אחד הקולות הטובים ביותר... את השיר השני יותר אהבתי. אני נורא מפחדת עליו השבוע, במיוחד שעוד שמו אותו ראשון
פאריס- בשיר הראשון הסכמתי עם סיימון זה היה ממש מעצבן פדופיליה לשמה. בשיר השני- לא משהו.
כריס-
המלך
אהבתי את שני השירים
והוא לבש שחור
את השני השופטים אהבו פחות כי הוא יותר מדי רוק בשבילהם.... אבל אני מתה על רוק ולדעתי הוא פשוט מלך הוא אף פעם לא איכזב
קת'רין- השיר הראשון אכזבה גדולה גם שיר חרוש וגם מקת'רין ציפיתי יותר... נראה לי שהיא הגיעה לשלב שהיא בטוחה מדי בעצמה... השיר השני קצת מוזר אבל יותר טוב כי סוף סוף היא לא שרה שיר שקט וזזה קצת והראתה אישיות. מה שכן היא תמיד נראית מצויין
טיילור- זה בהחלט היה היום שלו שתי ההופעות מצויינות ואהבתי את ההשתוללות בהופעה הראשונה וגם כשהוא לא השתולל הוא שר טוב
לסיכום:
הכי טובים הפעם: כריס BY FAR וטיילור. :-\באמצע: קת'רין שאני מתה עליה בד"כ אבל איכזבה, ואליוט שהיה טוב אבל לא כמו כריס וטיילור.
הכי גרועה לדעתי: פאריס אבל לצערי אליוט כנראה יעוף וחבל כי הוא חמוד
אבל בשלב הזה של התחרות אי אפשר לדעת...

whatever4

New member
../images/Emo58.gifקודם כל-

שיפור ע-נ-ק-י מהשבועות האחרונים. סוף סוף שירים קצביים וכיפיים! היה שמח
.
אליוט- סך הכל היה סביר היום. לא יותר מזה. הופעה ראשונה: אנשים פה לא יאהבו את זה אבל לפי דעתי סקוט שנה שעברה עשה עבודה יותר טובה עם השיר הזה (למרות שהוא עף אחרי זה..ויש סיכוי טוב שאליוט גם יעוף אחרי זה). השיר היה טוב והוא ביצע אותו בסדר אבל לא מדהים. הופעה שנייה: ביצוע ששוכחים אותו אחרי רגע אבל ביצוע קולי מעולה! מההתחלה עד הסוף הוא שר כל כך מדוייק. אבל שסיימון יגיד לו שהוא היה טוב? מה פתאום. הוא יגיד לו שהוא "דואג" לו השבוע. מה הקטע? בקיצור- ביצוע קולי מושלם אבל נשכח אחרי רגע.
פריס- ממש אהבתי את ההופעות שלה היום. לפי דעתי דפקו אותה ואת אליוט ששמו אותם ראשונים במיוחד שהם אלה שבסכנת הדחה. הופעה ראשונה- ממש אהבתי! קצבי, כיפי, חמוד- מעולה. מה לעזעזל השופטים רצו ממנה? הופעה שנייה- גם מעולה! היא הראתה שהיא יכולה בקלות להשתלב בתעשיית המוזיקה העכשווית. השיר התאים לה כמו כפפה והיא עשתה עבודה נהדרת. למרות זאת אני די בטוחה שהיא תהיה בבוטום.
כריס- סך הכל- כמו ששוניקו, גם אני לא נהנת במיוחד מההופעות שלו אבל יודעת להעריך אותם. היום קצת יותר נהנתי ממנו אבל הוא לא היה במיטבו. הופעה ראשונה: היה ממש טוב. בחירת שיר טובה וביצוע מעולה. הופעה שנייה: לא משהו. הקול שלו לא היה טוב וגם השיר לא היה משהו.
קתרין- הכי פחות אוהבת מבין כולם. הופעה ראשונה: זוועה. אני שונאת את הצרחות שלה. הופעה שנייה: חביב ביותר למרות שלא הבנתי את הגימיק של הישיבה על הריצפה. שיר טוב.
טיילור- תרשו לי להיות פרחה לרגע- טיילור תעשה לי ילד! איזה מלך
. הופעה ראשונה: איזה כיף! שכחתי שאני צופה באמריקן איידול ופשוט רציתי לרקוד בשיר הזה. לטיילור יש מין קסם אישי שלאף אחד אחר אין. הופעה שנייה: מדהים, מדהים, מדהים. הוא שר מעולה והיה נחמד שהוא שינה כיוון לחלוטין אחרי השיר הראשון. היה הכי טוב היום. הכי טובים היום- טיילור ואחר כך פריס. בוטום שלוש שלי: אליוט, קתרין וכריס (בוטום 2- אליוט וקתרין). בוטום שלוש שיהיה: אליוט, פריס וכריס (בוטום 2- אליוט ופריס).

.... ../images/Emo58.gif

תוכנית טובה, נהניתי, והיה נחמד לראות כל משתתף עם 2 שירים.. אליוט: הביצוע הראשון היה נחמד, הביצוע השני היה הרבה יותר טוב.. פריס: הטובה ביותר הערב.. הביצוע הראשון היה טוב מאוד, אהבתי לראות אותה עושה משהו קצת יותר קצבי. הביצוע השני היה הטוב ביותר של הערב, פשוט אדיר!! חבל שכרגע כל הסימנים מראים שזה השבוע האחרון שלה - גם הביקורים החוזרים בבוטום 3 וגם קללת "הביצוע השני בשבוע הטופ 5" שבו כל מתחרה ב4 העונות הקודמות שהופיע שני בשבוע הזה עזב באותו שבוע. אני מאוד מקווה שפריס תשבור את הקללה!!! כריס: הביצוע הראשון היה נחמד מאוד, אבל השני כבר באמת די גרוע, הקול שלו לא נשמע בו טוב בכלל. קת'רין: ביצוע ראשון בסדר מינוס, די משעמם והיא לא נשמעה כל כך טוב. הביצוע השני כבר היה הרבה יותר מעניין וכיף לראות! טיילור: אני פשוט לא אוהב אותו! לא כשהוא עושה שטויות ולא כשהוא פשוט עומד ושר.

blaahh

New member
../images/Emo58.gifדעתי:

אליוט- אני לא יודעת מה הבעיה איתו, יש לו אישיות טובה, קול מדהים אבל הוא פשוט לא....לא יודעת... משהו חסר בו... בכל מקרה- אף אחד מההופעות שלו היום לא היו לדעתי הכי טובות שלו אבל הן היו נחמדות. פריס- לפני שאני מגיבה על ההופעות שלה אני רוצה להגיד כמה מעוצבנת אני בקשר לשיר הראשון שהיא שרה(זה של פרינס)! אייס ניסה במשך כל הזמן שהוא היה בתכנית לשיר את זה ושירים אחרים של פרינס ופשוט לא אישרו לו(וזה לא שמועות, הוא אמר את זה בעצמו), אז מה? עכשיו זה בסדר לשיר פרינס?! למה לאייס אסור אבל לפריס מאשרים? בכל מקרה- אשמת המפיקים ולא אשמת פריס. אז בקשר להופעות שלה- את הראשונה שנאתי, השנייה הייתה בסדר פלוס. כריס- שיר ראשון ממש ממש ממש טוב. שיר שני- נחמד, בהחלט לא מדהים אבל לא כזה גרוע. קת'רין- ההופעה הראשונה הייתה נוראית. הסידור של השיר היה נוראי, ממש הרסה אותו, זייפה כל הזמן, לא עמדה בקצב, נשמעה נורא, נראתה מאולצת. הכל היה נוראי בהופעה הזאת. השיר השני- שנאתי את השיר אבל ההופעה הייתה נחמדה. יש לה קול כל-כך מדהים אבל בקושי שמעו אותו פה, אבל עדיין חיבבתי כי ההופעה עצמה הייתה מיוחד וטובה. זה הפעם הראשונה שהיא באמת הופיעה היטב, לדעתי. טיילור- אני כל-כך לא מבינה איך הוא עבר את האודישנים... זה מין בדיחה או משהו? כי אם כן אז זה ממש לא מצחיק. במשך כל הזמן שהוא היה בתכנית הוא הזכיר לי מישהו או משהו(יותר משהו..חחח) ולא יכולתי בדיוק להיזכר מה זה, עכשיו הבנתי מה הוא מזכיר לי. הוא מזכיר לי את המטורפים מהאודישנים שחושבים שהם מוכשרים ומדהימים אבל הם בעצם ממש מצחיקים(כמו קרייזי דייב!). זה לא שהוא ממש לא יכול לשיר, יש לו קול בסדר אבל הוא אפילו לא מתקרב לקרסוליים של שאר המתמודדים מבחינת הקול. והריקודים שלו, זה לא יצירתיו- זה טירוף. יש הבדל! הוא פשוט נראה מגוחך כשהוא על הבמה. השיר הראשון- נוראי, זה באמת נראה כמו אחד מהפריקים מהאודישנים. השיר השני- משעמם עד דמעות. הבוטום 3 שלי: קת'רין, פריס וטיילור- שטיילור הולך הביתה. הבוטום 3 שלדעתי יהיו- אליוט, פריס וטיילור- פריס הולכת הביתה.

lordof the

New member
אייס הוא אחד הגרועים העונה

אם הוא לא היה נראה איך שהוא נראה, הוא לא היה מגיע כל כך רחוק

walla246

New member
זה כלכך לא נכון...

טוב האמת די נמאס לי מליהיות "הסנגורית" של אייס או משהו. אבל אייס עבר את האודישנים כי יש בו כישרון. אני לא מצליחה להבין למה כל פעם מחדש מחפשים להשוות את מי שהיה גרוע ל-אייס. איך אני אוכל להסביר לכם שזה לא סטייל "כוכב נולד 3" פה,[ושלא כל אחד שמערכת התוכנית חושבת שהוא יכול ליהיות "דוגמן" ולכבוש את לב הבנות השנה,אבל בעצם נראה כמו פרסומת ממש גרועה בטלויזיה לנעלים] עובר את המיונים ומגיע לטופ 12 במקרה הזה?!?!?!

lordof the

New member
ברור שיש לו כשרון מסויים

אבל בהשוואה לכל השאר הוא היה הכי גרוע..

blaahh

New member
גם לי נמאס, בגלל זה לא הגבתי..חח

בכל מקרה- לאייס כן יש כישרון, והרבה. אחרת הוא לא היה מגיע לטופ 24. וחוץ מזה, לאלה ממכם שלא ידעתם- הוא עבד עם בריאן מקנייט(שרצה להחתים אותו אבל בסוף העסקה נפלה בגלל מימון), קני רוג'רס(כן, זה שגם היה בתכנית) והמנהל של הבקסטריט בויז ניסו להחתים אותו אבל הוא לא רצה כי מסתבר שהמנהל של הבקסטריט בויז הוא סתם רמאי או משהו ואייס לא רצה לחתום עם מישהו כזה. בקיצור- אלו אנשים שנשמעים לי כאילו הם מבינים על מה הם מדברים, למה שהם ירצו לשווק מישהו בלי כישרון?

למעלה